PhD szervezeti vezetés

Általános információk

2 locations available

Program leírás

PhD Szervezeti vezetés

Bevezetés

A Doctor of Philosophy Szervezeti vezetés program célja, hogy készítsen tájékozott tudós a helyi és globális kontextusban nagy integritás, akik kritikus és gyakorlati ismeretek alkalmazását kapcsolatos kérdések szervezeti vezető, tanácsadás, és a kutatás.

Cél a program

A cél a doktori program Szervezeti vezetés fejlesztése és kompetenciák erősítése az oktatás, a kutatás, tanácsadás és értékalapú vezetés a társadalom minden területén.

Belépési követelmények

Beléptetését a program, a jelölt kell lennie birtokosa releváns mesterképzésre egy elismert intézmény legalább GPA 3,00 vagy azzal egyenértékű.

Elvárt tanulási eredmények

Végén a program a diákok képesek lesznek:

  1. Alkalmazni elméletek a szervezeti vezetés és a viselkedés
  2. Alkalmazzuk a megfelelő módszereket a kutatás, hogy foglalkozzon vezető kérdések a nemzeti és nemzetközi szinten.
  3. Informált vezetés minden intézmény és szervezet afrikai és nemzetközi szinten.
  4. Együttműködés és konzultáljon a hálózati vezetők Afrikában, hogy támogassák a szellemi, szakmai és szakmai előmenetel.
  5. Írja és közzéteszi építményekre vonatkozó területén a vezetés.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and facul ... Tovább

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and faculty drawn from nations across Africa and the world. Our diversity offers you a unique platform for an expanded worldview through healthy social interactions. Kevesebb
Nairobi , Kenya Online + 1 Több Kevesebb