Read the Official Description

PhD, Szociológia és Szociálpolitika

A PhD a legfejlettebb formája posztgraduális tanulmány. A minősítést a sikeres program befejezését követően a felügyelt kutatási és értékelik a szóbeli vizsga és a végső dolgozat.

Az iskola PhD in:

 • kriminológia
 • közpolitikai
 • szociológia
 • szociális politika és a közigazgatás
 • szociális munka
 • tudomány, a technológia és a társadalom

Az iskolában van egy erős és élénk közösség posztgraduális kutatási diákok. Büszkék vagyunk arra, hogy egy hely a kreativitás és az innováció, és az egész a mi kutatási területeken szakértelemmel és fejlesztésére elkötelezett a diákok kutatási képességek, szakértelem és a karrier a támogató és kollegiális környezetben.

A kutatási diákok arra ösztönzik, hogy vegyenek részt az iskola tudományos élet és a munka a kutatási központok, amelyek tükrözik a kutatási terület. Az iskola is támogatja a posztgraduális folyóirat és konferencia Enquire.

Ez a program egyesíti a fejlett kutatási képzés, minőségi felügyelet és visszajelzés, valamint élénk és aktív kutatási közösség. A PhD egy lehetőség az Ön számára, hogy végezzen egy kiterjedt, eredeti darab a kutatás a saját maga által választott, a visszajelzést és támogatást két akadémiai felügyelők.

Az iskola oktatói széles körű kutatási érdekek és a szakértelem belül és kívül a tudományág a szociológia, a szociális politika és a közigazgatás, a szociális munka, a kriminológia, a tudomány és a technológia és a közrendet. Sok diák vállalja az interdiszciplináris kutatások.

A PhD program felismeri a Gazdasági és Szociális Kutatási Tanács (ESRC) a Doktori Képzési Központ, mely mind egy-plus-három fokot, és három éves fok. Az egy plusz három útvonalon, a hallgatók vállalják a kezdeti év kutatási módszerek képzés, ami egy MA előtt halad, hogy fejlesszék a fő kutatási kérdése.

Berendezések

iskolai létesítmények

Az iskola PhD hallgatók jól felszerelt munka alapjait, a hozzáférést a telefon, fax, e-mail és online bibliográfiai szolgáltatások mellett hozzáférést naprakész számítástechnikai eszközök.

könyvtári

A Hallward könyvtári állomány számos szociológia és szociálpolitika kiadványok és folyóiratok. A könyvtári nyitva hosszú órákon át, és egy olyan területekre csoportos munka, egyéni és csendes tanulmány.

A Doktori Iskola

A Graduate School egy egyedülálló lehetőség arra összpontosít, hogy a posztgraduális képzés, és képviseli az igényeinek posztgraduális hallgatók az egyetemen belül. Ez biztosítja a világszínvonalú kutatási képzési és fejlesztési környezet diplomásokat és fiatal kutatók.

Társadalomtudományi és Bölcsészettudományi Doktori Centre egy helyet kizárólag posztgraduális hallgatói és kutatói a karok a Művészetek és Társadalomtudományi Kar. Kínál hálózati számítógépes állomás és a Wi-Fi hozzáférés a laptopok, a vizsgált területen, a szociális terület, kényelmes ülőhelyek, csendes vizsgált terület, és a konyha.

Midlands Doktori Iskola

Nottingham része a Midlands Graduate School ESRC doktori képzés partnerség, mely finanszírozási lehetőségeket a posztgraduális hallgatók minden évben. További információkért keresse fel a Midlands Doktori Iskola honlapján.

kutatási támogatás

Student Services

Student Services egy sor támogató, információk és szakszolgálatok, hogy fokozza a hallgató tapasztalata, és részét képezik egy átfogó szolgáltatási hálózat Egyetem célja, hogy támogassa Önt az egész vizsgálat, beleértve az egyetemi és fogyatékossági támogatást, tanácsadást, pénzügyi támogatás, és a gyermekgondozási szolgáltatásokat.

Nemzetközi Iroda

A Nemzetközi Iroda elkötelezett az igényeinek nemzetközi és EU-s diákok. A Nemzetközi Iroda biztosítja Önnek minden információt meg kell élni és tanulni Nottingham és kínál Welcome program kezdete előtt a tanév.

Központ angol nyelvoktatás

Az egyetem Központ English Language Education (CELE) kiváló minőségű készítmény és angol nyelv támogatása előtt és alatt a tanulmányait, valamint biztosítja a szociális programot a diákok.

Diákszövetség

A Diákszövetség fontos támogatási forrás a saját Student Tanácsadó Központ.

Kutató Fejlesztési Program

Szorosan együttműködve tudományos iskolák, a Doktori Iskola dedikált képzési csapat hozzájárulnak kar specifikus és doktori képzési programokat. Emellett, alapvető képzési összhangban meghatározott standardok szerint az Egyesült Királyság legnagyobb kutatási alapok révén Kutató Fejlesztési Program. Ez azt jelenti, hogy, valamint segít, hogy saját kutatási képességek, akkor lehetőség kiterjedő kommunikációs készség, karrier, időgazdálkodás, és a vállalkozói szellem -, és a lehetőséget, hogy találkozzanak és együtt dolgozni a kutatók más tudományágak.

Karrier

Átlagos kezdő fizetése és előmeneteli

2015-ben, 100% -a posztgraduális a School of Szociológia és Szociálpolitika akik foglalkoztatható volt biztosított munka vagy a további vizsgálatot követő hat hónapon belül az érettségi. Az átlagos kezdő fizetése £ 27.031, a legmagasabb pedig £ 40.800. * Friss diplomás sikeresen biztosításában a legkülönbözőbb foglalkozások a köz- és a magánszektor. Ezek közé tartozik a lakhatás, a kutatás, marketing, munka támogatása, az emberi erőforrások, és az újságírás.

 • Ismert célpontok teljes munkaidőben otthon magasabb fokú diplomásokat 2014/15. Bérek alapján számítják azokat a teljes idejű munkaviszonyban az Egyesült Királyságban.

Karrierlehetőségek és foglalkoztathatóság

Díjnyertes Karrier és foglalkoztathatóság szolgáltatás segít megtervezni a karrier az egész időt az egyetemen, és azon túl. Szolgáltatások közé tartozik:

 • előadások és a drop-in ülés munkaadókkal
 • Egy-egy karriertanácsadás, CV ülések tanácsadóink
 • karrier rendezvények minden tanévben
 • szakember karrier tanácsadója kutatás posztgraduális

Ha egy diák velünk, és még azután is vált, akkor hozzáférhet a szolgáltatás az élet.

Rugalmas fizetett elhelyezések

Posztgraduális elhelyezések Nottingham rugalmas fizetett helyeken egy sor munkáltatók kis helyi vállalkozások multinacionális szervezetek. Ezek az elhelyezések nyitottak minden diplomásokat, és úgy tervezték, hogy illeszkedjen be a tanulmányait, és megadja a lehetőséget, hogy megtanulják az átváltható szaktudás, javítja a CV és fokozza a foglalkoztatási kilátásokat alatt posztgraduális tanulmányokat.

A University of Nottingham a legjobb egyetem az Egyesült Királyságban diplomás foglalkoztatottság szerint a The Times és a Sunday Times Good University Guide 2017.

Belépési követelmények

 • Masters fokozatot egy átlagos érték 60% vagy annál magasabb, és egy 2: 1 (vagy nemzetközi egyenértékű) bármely tudományterületen
 • IELTS 7.0 (nem kevesebb, mint 6,0 bármelyik elem); ha ezek a minőségek nem teljesülnek, angol előkészítő tanfolyamok állnak rendelkezésre
Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- Nemzetközi díjak: 15.570 GBP (HEU díjak: 4183 GBP)
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

szept. 2019

jan. 2020