Hivatalos Leírás

Kutatási áttekintés

A szociológiai és szociálpolitikai iskola az oktatás és a kutatás kiválósága iránt elkötelezetten dinamikus központja az együttműködés és az interdiszciplináris doktori tanulmányoknak.

A doktori képzés a posztgraduális tanulmányok legfejlettebb formája. A felügyelt kutatás, a szóbeli vizsga és a záró tézis sikeres lezárásáért jár.

PhD-t kínálunk:

  • kriminológia
  • közpolitikai
  • közigazgatás
  • szociológia
  • társadalompolitika
  • szociális munka
  • tudomány, technológia és társadalom

Ez a program ötvözi a fejlett kutatási képzést a magas színvonalú felügyelettel és visszajelzésekkel. Egy élénk és aktív kutatói közösségben fog tanulni, és két tudományos felügyelő támogat.

Tudjon meg többet.

Keressen egy felügyelőt

Önnek két felügyelőt kell kijelölnie az adott területen. Kérjük, győződjön meg róla, hogy van-e olyan felügyelő, aki az érdeklődését javasolja a javasolt kutatási területre vonatkozóan, bár nem kell személyesen megközelíteni őket. Az Egyetem kutatási felügyeleteinek adatai szintén az A-tól Z-ig terjedő kutatásunkban találhatók.

Az iskola számos tématerületen, a kriminológia, a közrend, a szociológia, a szociálpolitika és a közigazgatás, a szociális munka, a tudomány, a technológia és a társadalom tudományterületein belül nyújt felügyeletet.

Belépési követelmények

Azok a mesterek, amelyek átlagosan 60% -kal vagy annál magasabbak, plusz 2: 1 (vagy nemzetközi egyenértékű) bármely fegyelemben

IELTS: 7.0 (minden elemnél legalább 6,0)

Karrier

A közelmúltbeli diplomások a köz- és a magánszférában számos területen folytatták pályafutását, beleértve a lakhatást, a kutatást, a marketinget, a támogató munkát, az emberi erőforrásokat és az újságírást.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Utoljára frissítve February 17, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő