Program leírása:

A PhD program szociológia korszerű oktatási és tudományos képzést kell a kutatás és fejlesztés. A tanulmány célja, mint multi-paradigmatikus, nagy hangsúlyt helyeznek összekötő elmélet, módszertan és az empirikus. Arra törekszik, hogy tükrözze aktuális kérdések a mai társadalom a globális kontextusban.

A mag PhD kurzusok közé tartozik: Értekezés Colloquia; Értekezés szemináriumok; Módszertani és specializáció tanfolyamok; Olvasás A szociológiai elmélet; Szociológiai kutatási gyakorlata; Elmélet mennyiségi és minőségi módszereket.

Graduate's profil és a foglalkoztathatóság:

A diplomások szereznek ismereteket a kortárs szociológiai elméletek keretében kanonok társadalmi gondolkodás, a mennyiségi és minőségi módszerek, valamint a választott területen a specializáció. Ezeket egészítik ki a kiválasztott puha készségek (pl kommunikációs és informatikai készségek), pedagógiai és műszaki kutatás készségek (pl tudományos szerkesztő és bibliográfiai kutatás). PhD hallgatók várhatóan végezzen a saját eredeti kutatás, ami a doktori disszertáció, és hogy hozzájáruljon a haladás szociológiai ismeretek szerint részt workshopok, konferenciák, publikációk és egyéb tevékenységek a nemzetközi tudományos közösség.

A program biztosítja az oktatás és képzést kell a felsőoktatási intézmények, kutatóintézetek és agytrösztök, a magánszektor, a civil szervezetek, civil szervezetek, stb

App. vizsgálati követelmények:

Pályázatát elfogadták általában évente egyszer (beiratkozás a téli szemeszter), néha évente kétszer (beiratkozás a nyári szemeszter). A felvételi vizsga áll egy interjú, ahol a kérelmező a / saját disszertáció. Kivételes esetekben a vizsgálat hozhat írásban. A Skype interjú is megoldható. A jelölteknek bizonyítaniuk kell szakértelem magasabb, mint az utolsó államvizsga szociológia vagy más társadalomtudományi kapcsolódó középpontjában a javasolt dolgozat. A kérelmezőnek rendelkeznie kell a mesterképzésre szociológia, illetve a kapcsolt fegyelem (mint a szociális és kulturális antropológia, szociálpszichológia, politológia, vallási, társadalmi tanulmányok) a kérelem benyújtásának időpontjában vagy adható mértéke előtt beiratkozás.

A pályázati csomag a következőket tartalmazza:

  • Önéletrajza (aláírva);
  • Ellenőrzött másolata mesterképzésre diploma;
  • Természetesen átírás vagy azzal egyenértékű, a MA tanulmány;
  • Disszertáció javaslatot;
  • Amennyiben szükséges, igazolások szakmai tevékenység a választott tanulmányi (például előadások, konferencia részvétel, a nem-fokos tanulmány, kiadványok).

A disszertáció javaslat (a 1000-1500 szó) meg kell határoznia az elméleti és az empirikus kutatások terén, átfogó célja a kutatás, state-of-the art vita az elmélet és a kutatás területén, javasolt módszertani megközelítés, és az irodalomjegyzék. Előnyben részesülnek azok a projektek Vallásszociológia, oktatásszociológia szociológiája, a munka és a vállalkozás, a szociológia a család, gerontosociology, a szociológia a nemek szociológiája, etnikai és a marginalizált csoportok.

Tandíj:

2000 EUR évente.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Palacky University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
2,000 EUR
tanévenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date