PhD a Bioinformatika és Genetika területén

Kadir Has University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD a Bioinformatika és Genetika területén

Kadir Has University

PhD a Bioinformatika és Genetika területén

A programról

A biológia, a biotechnológia és a biotudományok 2000 óta gyors ütemben fejlődnek. A feldolgozott adatok kezelése érdekében a túlzott adatmennyiség miatt számítógépes technológia szükséges. A DNS-ben, RNS-ben és fehérjealapú kutatásokban használt legújabb technikák többségét a bioinformatika és a számítástechnika is támogatja. A számítástechnika új korszakot kínál a biológiai tudományok számára. Például a sejt építőeleme, a fehérjéket 3D-ben modellezik számítógép segítségével; ez lehetővé teszi a molekuláris interakciók és a jelátvitel Pathways gyors és hatékony azonosítását. Hasonlóképpen, a genetikai szekvencia mutációi a számítógépes technológia alkalmazásával elég gyorsan felismerhetők. Mivel a számítástechnikai biológia legújabb fejlesztései csökkentették a költségeket és felgyorsították a kutatási folyamatokat, beleértve a kábítószer-fejlesztést is, az in silico tanulmányok nagy jelentőséggel bírnak az iparban.

A tanszékünk doktori fokozattal rendelkező fiatal tudósai a molekuláris biológiában és a genetikában erős háttérrel bírnak, elemzik a biológiai adatokat bioinformatikai eszközök alkalmazásával, eszközöket fejlesztenek ki, algoritmusokat és design kábítószer-jelölteket alkalmaznak számítási biológiai technikákkal, mint például molekuláris modellezés és szimulációk. Ez a program hasonlóképpen közel áll az alapkutatáshoz, a transzlációs tudományhoz és az alkalmazásokhoz az ágazatban.

Programinformációk

A program tézisírást igényel. Az oktatás 100% angolul.

Miért választanám ezt a programot?

A fejlett genetikai és számítástechnikai technológia az intenzív adatfeldolgozási igényeket generálta, és olyan környezetet ajánlott fel, ahol a biológia a silico-ban keletkezhet. Forradalmi alkalmazásokat fejlesztettek ki és fejlesztenek. A bioinformatikusokat globálisan keresik; az ilyen igények kielégítésére és alkalmazások fejlesztésére. Ezt a szükségletet az orvosi területen még hamarosan növelik.

Kadir Has University PhD Programja a Bioinformatikai és Genetikai Tudomány Intézetben, az egyetlen bioinformatikai és genetikai program Törökországban. Miután a tanterv párhuzamos a jól ismert és elismert egyetemekkel a világ minden tájáról, PhD programunk célja a tudósok megemelése, hogy erős nemzetközi interakciókkal rendelkezzenek, és mindig naprakészek legyenek a legmodernebb tudományokkal. A program globális tudományos normákban oktat, szemináriumokat, csereprogramokat és együttműködési projekteket kínál, ezzel a hallgatóknak a világméretű versenyre való felkeltését.

Diákjaink, akik megfelelő képzésben részesülnek a kémia, a molekuláris biológia és a számítástechnológia területén, versenyelőnyben részesülnek. Például nem csak a nukleinsavadatok elemzését, a fehérje modellezését, hanem a nukleinsavak és fehérjék kémiai tulajdonságait, valamint az öröklődésre gyakorolt ​​hatását is megismerik. A mi gradsunk lesz egy lépést előre, a nagy látás előnyeivel.

Tanszékünkben a kutatás és az oktatás egyensúlyban marad. A PhD programot olyan fiatal, aktív tudósok végzik, akik nemzeti és nemzetközi projektekben irányítják és dolgoznak, a globális normák és az egyetemes értékek környezetében. Ebben az összefüggésben üdvözöljük a doktorjelölteket, akik nem a passzív közönség, hanem a dinamikus tudós, hogy hozzájáruljanak a tudományhoz.

Hogyan működik ez a program a karrierem?

Az egyik olyan ág, amelyet az egész PhD-ban adnak át, a genetika. Ez az oktatás klasszikus és modern genetikai technikákat is magában foglal. Az oktatás másik ágát a számítási biológia és a bioinformatika jelenti. Ez a két tudomány nagyon fiatal, a szilíciumos biológiai adatok generálása, illetve a szilíciumos biológiai adatok feldolgozása. Diákjaink véglegesítik tanulmányaikat, rendelkeznek a sejtbiológiával, az emberi genetikával, a gyógyszerkémia, a strukturális kábítószer-tervezés, a molekulaszimuláció, a kvantumkémia, a statisztika és a programozás tanfolyamával.

Jelenleg a vezető gyógyszeripari vállalatok világszerte óriási projekteket indítanak a bioinformatikai és genetikai kutatások terén. Ez az újonnan fejlődő ágazat nagyszámú kutatót igényel. A diplomaink folytathatják karrierjüket mind az egyetemeken, mind a magánvállalatokon. Az interdiszciplináris szaktudással rendelkeznek, szilárd háttérgenetikával, hatékonyan kezelik a biológiai adatokat, amelyeket alkalmazhatnak az orvostudományra, a kémiára, a biotechnológiára, a mezőgazdaságra, az energiára és a hasonló területekre.

Pályázati folyamat:

Kadir Has University , "Bioinformatika és Genetika" Doktori (PhD) értekezés tézisei Törökországból és külföldről érkező hallgatók, akik a kapcsolódó tudományokból (Biológia, Molekuláris Biológia és Genetika, Biotechnológia, Kémia, Vegyészmérnöki, Számítástudomány stb. Az oktatás teljes egészében angol. Nincs PhD program tézisírás nélkül.

A pályázóknak ki kell tölteniük az online jelentkezési lapot, és a kért dokumentumokat az önéletrajzukkal (CV) és a szándéknyilatkozat (SOP) személyesen meg kell küldeniük, vagy rakománnyal a "Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü" -re. Az előzetes kiválasztás átvételére pályázók meghívást kapnak egy interjúra (online is végrehajtható). A laboratóriumi tapasztalattal rendelkező pályázókat és a publikációkhoz való hozzájárulást különösen arra ösztönzik, hogy alkalmazzák.

Különböző típusú ösztöndíjakat kínálunk, beleértve a teljes ösztöndíjat is, az MS GPA (Master's Grades Average), az angol nyelv és a motiváció függvényében.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 17, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
20,000 USD
Doktori programok - Fizetés 3 részletben: 20.000 $
Locations
Törökország - Istanbul, Istanbul
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma aug. 31, 2022
Dates
szept. 2019
Törökország - Istanbul, Istanbul
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma aug. 31, 2022