Ön lesz tanult, hogy tervező legyen a fenntartható innováció, és fejleszteni a szükséges készségeket vezetni a kreativitás egy multidiszciplináris csapat.

PhD - (3 év)

PhD IN DESIGN

CSELEKEDVE TANULÁS

Az SDS-ben a Design a "csinál", és felelősségteljes attitűd a fenntartható fejlődés nagy lehetőségeivel. A vállalati vállalatok együttműködnek az intézményünkkel a fenntartható innováció valódi projektjeinek fejlesztése érdekében. A projektcsapatok az egyes tanulmányi szintekből érkező hallgatókból állnak, multidiszciplináris (építészet, design, mérnöki, marketing, társadalomtudományi stb.) És multikulturális háttérrel (nemzetközi diákok).

ÚJ MÓDSZEREK

A tervezési gondolkodás, a takarékos innováció, a tudástervezés és a társadalmi innováció néhány pedagógiai módszerünk. A nemzetközi cserélési időszakok szintén fontos részét képezik formatervezési oktatásunknak.

SZEMÉLYZETI VIZSGÁLAT

A rajz a tervező első eszköze. A rajz lehetővé teszi a képzelet létrejöttét, a különböző munkaprofilok közötti keresztirányú párbeszéd kialakítását, a márkultúrák és a világ ábrázolásának fokozását, stb., Továbbá segíti a tervezőt abban, hogy gondolkodjon rajta, rajzoló tollat ​​tartson a kezében, új kreatív történetekről a jövőre nézve.

FENNTARTHATÓ TERVEZÉS

Hogyan lehet elképzelni a storyboards-ot a jövőre vonatkozóan, a világ társadalmi, környezeti, gazdasági és kulturális problémáira (a fenntartható fejlődés négy pillérére)? Öko-tervezés, termékéletciklus elemzése, bio-mimetikumok, ... új kreatív módszerek.

TÁRSADALOMTUDOMÁNYOK

Ha a design definíciója "hogyan segíthetünk az emberiségnek ahhoz, hogy jobb életünk legyen a bolygónkon", mások ismerete a tervező leginkább megértése. Felhasználószociológia, antropológia, szemiotika, .... minden tervezési folyamat alapvető ismerete.

CSELEKEDVE TANULÁS

Mi lehet vonzóbb egy jövőbeli professzionális tervező számára, mint egy csapat tagja, szemben a fenntartható innováció iránti igényével a nagyvállalati cégnél a tanulmányok első évében? A tanulás útján történő tanulás magában foglalja a valódi szakmai élet találkozását, a jövőbeli szakmai gyakorlatok és munkalehetőségek szakmai hálózatának kiépítését, a különböző generációs perspektívákból érkező emberekkel való megbeszélést.

PROTOTYPING

Manapság a termékek gyártása kézenfekvő. A szokásos eszközökkel és numerikus eszközökkel (az intézményünk fab-laborjában, 3D-s nyomtatókban, lézeres vágóeszközökkel) készített formázott és analóg prototípusok lehetővé teszik a vázolt termékek formájának megerősítését. A prototípusok az interaktív objektumok elektronikus konstrukcióin keresztül is megvalósíthatók.

INNOVÁCIÓS MÓDSZEREK

A dizájn gondolkodás, a takarékos innováció, a tudástervezés, a bioimimetikumok, a társadalmi innováció, a nyitott innováció néhány alapvető módszer a tanulásra, a különböző fogalmakra való alkalmazásra. Az SDS-nél még saját tervezési módszert is tervezünk!

DIGITÁLIS SZERSZÁMOK

A kézi rajzot követően a numerikus eszköz átveszi. A CAO és a DAO a 2D és a 3D-ben alapvetőek a tárgyi környezetben való megjelenítéshez, elképzeléshez, ábrázoláshoz és animációhoz. A numerikus eszköz is alapvető fontosságú az alkotók különböző profiljainak közti kommunikációhoz.

EGYÉB MÓDSZEREK

Mérnöki, marketing, építészet, szociológia, ... a design mellett a nagy innovációs szereplők. Ahhoz, hogy megértsük és beszéljünk a többi szakma nyelvén, hogy megkapjuk a különböző perspektívák hozzáadott értékét, hogy keresztezett és több tudományágban keresztezett csapatokon dolgozzunk, összekeverjük a világ különböző kultúráit, ... a kreativitás növelésének sok módja.

Akadémiai csere

Az SDS-ben lehetőség van nemzetközi csereprogramban való részvételre. Iskolánk a világ legnagyobb, művészeti és formatervező iskolák és egyetemek hálózatának társult tagja (több mint 200 iskola 48 országban): Cumulus egyesület.

INTERNSHIP

Franciaországban vagy külföldön a szakmai gyakorlatok új perspektívákat nyitnak meg. A Fenntartható Formatervezési Iskola legfontosabb partnervállalatai közül egyesek gyakornokokat javasolhatnak nemzetközi leányvállalataikkal. Hasonlóképpen a nemzetközileg is működő intézmények és nem kormányzati szervezetek rendszeresen keressenek tanulói pályát a terepen.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019