PhD a bölcsesség tanulmányokban

Általános információk

Program leírás

Globális doktori programunk számos tudományterületre és érdeklődésre nyitott. Célja, hogy az emberi és ökológiai szempontból szinte minden területen számos problémát kezeljen. Doktori programunk célja, hogy segítse Önt egy új globális civilizáció kialakításában és közös létrehozásában, hogy az emberi faj megtanulhassa, hogy felelős és tiszteletreméltó gazdálkodóként működjenek nagyobb bolygó-ökoszisztémánkban.

A doktori folyamat minden szintjén mentorok és edzők támogatnak. Szüksége lesz bizonyos alaptanfolyamokra, és szabadon megtervezheti a program többi részét a mentorokkal és a posztgraduális tanulmányok dékánjával konzultálva.

A diákok választhatnak kurzusokat akár az Ubiquity-től, akár az Ubiquity-től. Ez azt jelenti, hogy ha olyan kurzusra van szükség, amelyet egy másik intézményen keresztül kínál, akkor szabadon teheti ezt. Ubiquity személyi kurzusai szintén rendelkezésre állnak doktori hitelekhez.

Jelentkezés Ph.D. A programot kérjük, írja a Szabo Györgyi Györgyi (g.szabo@ubiquityuniversity.org) posztgraduális tanulmányok dékánjára, aki felveszi Önnel a kapcsolatot, és megvitatja törekvéseit és lehetséges Pathway . Minden doktorandusznak be kell nyújtania a korábbi oktatás átiratát, és esszét kell írnia, feltüntetve a kutatási területet, amelyet fel szeretne fedezni.

követelmények

A doktoranduszoknak el kell végezniük az Ubiquity University által kínált négy Ubiquity University , és doktori disszertációt kell írniuk. A fennmaradó kurzusok a Ubiquity-ból vagy másutt vehetők fel, a kiválasztott tanulmányi területhez kapcsolódó speciális kurzusokként.

4 fő tanfolyam:

  • Doktori értekezés írása és kutatási módszerei Dr. Szabo Györgyi (4 kredit)
  • Nagy könyvek Dr. Jim Garrison és Dr. Szabo Györgyi (3 kredit online)
  • Bölcsesség a civilizáció élvonalában Dr. Jim Garrison és másokkal (4 kredit személyenként)
  • Ubiquity Chartres Akadémia, évente megrendezésre kerülő Chartresben, Franciaországban (4 kredit személyenként)

Felhívjuk figyelmét, hogy a Civilizáció élvonalbeli bölcsessége és az Ubiquity Chartres Akadémia kurzusai helyettesíthetők egy másik Ubiquity University felajánlott kurzussal, amíg megállapodásra nem kerülnek a posztgraduális tanulmányok dékánjával.

Összesen: 15 kredit

Hitelkövetelmények

24 kreditet kell kitölteni a kurzusokból és 36 kreditet a doktori értekezéshez, összesen 60 kreditet.

Tandíj és költségek

A teljes program teljes díja és díja = 18 000 dollár 60 kreditért (300 $ / hitel) *, disszertáció díja, fő tanácsadói díj és külső vizsga díja.

* Ez a kurzusok összege ingadozhat, ha a kurzusokat az Ubiquity-től független tanulmányként vesszük. Minden Ubiquityn kívül elfogadott kurzusra 100 eurós hitel átutalási díj kerül felszámolásra.

A személyenkénti tanfolyamok magukban foglalják a logisztikai költségeket (például a fedélzetre és a szállásra), amelyek nem szerepelnek a fenti költségekben.

Felvételi követelmények

  • A hallgatóknak rendelkezniük kell a diplomával vagy annak egyenértékűségével. Az egyenértékűség az oklevelekkel és a Mesterfokozat követelményeivel egyenértékű alapképzésen túlmenő, dokumentált képzésből áll.
  • A kitöltött Ubiquity University felvételi jelentkezést be kell nyújtani.
  • A hallgatókat arra ösztönzik, hogy egy akadémiai kutatási könyvtárhoz tartoznak azon a területen, ahol élnek.

A disszertációs javaslat elfogadása

A jelöltek felülvizsgálatának sikeres elvégzése után a hallgató, fő tanácsadójával együttműködve, hivatalos javaslatot készít disszertációjára, amelynek tartalmaznia kell egy összefoglalót, a lefedni kívánt fő témákat, valamint a vizsgálati és / vagy kutatási módszert. Ezt felülvizsgálja a posztgraduális tanulmányok dékánja, amely felhasználhatja a releváns oktatók vagy a doktori bizottság tagjainak javaslatait. Amint a bizottság és a végzettségi diák jóváhagyja, a hallgató megkezdheti disszertációjának írását.

Főbb tanácsadó kiválasztása

Minden diák felelős a saját disszertációjának elkészítéséért. A doktori értekezés szigorú jellege miatt a tanácsadók elengedhetetlenek ahhoz, hogy a hallgatók mind a tanulás területének átfogó ismerete, mind az értekezésbe kerülő ötletek és kutatások finomítása során irányuljanak. Minden hallgatónak ki kell választania egy nagy tanácsadót, a The Wisdom School karának listájából vagy az egyetem kívülről, aki a Szabo Györgyi Doktori Tanáccsal folytatott konzultációt követően lenne megfelelő. A főtanácsadó választása sok szempontból csak a disszertáció témaköréhez tartozik, mert a fő tanácsadó több évig terjedő kutatási, előkészítési és véglegesítési folyamat során vezeti a hallgatót.

Ph.D. koncentráció

Számos olyan koncentrációs terület létezik, amelyeken a hallgatók PhD-t kereshetnek. mértékben, amíg ez a „Bölcsességtudomány” általános területén található. Végül a választás intenzíven személyes, és lehet, hogy egy olyan téma, amelyre már egy ideje gondolkodott, vagy olyan terület, amely égető érdeklődés a további kutatás iránt. A sikeres disszertációk a tiszta kutatástól a kreatív művészeti projektekig és / vagy a szent aktivizmusig terjedhetnek. Például kutathat egy misztikus, történelmi eseményt vagy a lelki aggodalomra okot adó területet. Kidolgozhat egy művészeti projektet, például egy zenedarabot vagy egy műalkotást, és azt fel is írhatja. Be lehet vonni egy szent aktivista cselekedetbe, például Indiába menni hátrányos helyzetű gyermekekkel dolgozni, és azt felírni. Ezt a döntést kell meghoznia, mert végül a disszertáció az ön munkája, és tükröznie kell, hogy ki vagy, és mit tart fontosnak az akadémiai és szellemi fejlődésed szempontjából.

Ahogy a fókuszbeli területeken gondolkodik, kérjük, vegye figyelembe, hogy számos The Wisdom School tanszék rendelkezik jelentős szakértelemmel a fókuszterületek széles körében, amelyek fő tanácsadókként szolgálhatnak.

Lehet, hogy kutatási területe kívül esik a Bölcsességiskola szakterületén. Ebben az esetben együtt fogunk dolgozni, hogy megtaláljuk a megfelelő személyt, aki mentorál téged. A legfontosabb az, hogy kapcsolatba lépjünk a diplomás tanulmányok dékánával, amint beiratkozol, hogy útmutatást kaphasson arról, hogy mit érdemes feltárni az értekezés témakörében, és akit érdemes tanácsadóként használni.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you ... Tovább

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you are here to help bring forth a new world, if you are drawn to cultivating your gifts within an open-minded, diverse learning community, if you are motivated by a question-led life and an exploration of mystery, then Ubiquity might be the right fit for you. Kevesebb
USA Online , Chartres + 1 Több Kevesebb