PhD a biotechnológia területén

The Hong Kong University of Science and Technology

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD a biotechnológia területén

The Hong Kong University of Science and Technology

A multidiszciplináris biotechnológiai program lehetővé teszi a diákok számára, hogy alkalmazzák a mérnöki, számítástechnikai és fizikai tudományok eszközeit a biológiai folyamatok tanulmányozására. Számos nagy kutatási fókusszal foglalkozik, és a legmodernebb kutatási létesítményekkel támogatják.

Kutatási Foci

Biológiai információk

Mérnöki Megvizsgálja az új számítási koncepciókhoz és az orvosi képalkotáshoz kapcsolódó eszközökhöz kapcsolódó kérdéseket. A kutatás kiterjeszthető más adatközpontú területekre is, mint például az egészségügyi analitika, a bioinformatika, a fehérje-struktúra előrejelzése, a kábítószer-tervezés és a rendszerbiológia.

Bioprocessing és BioProduct Design

A biotechnológia bioprocessing, szabályozási, biztonsági és etikai kérdéseinek technológiája, valamint a termelési folyamatok szisztematikus fejlesztése a termékjellemzők segítségével a "termékorientált" folyamattervezéshez.

Biomaterials és BioMEMS

A szintetikus polimerek, fémek, kerámiák és egyéb anyagok fizikai és biológiai tulajdonságainak mérése és azok kölcsönhatása a vérrel, puha és kemény szövetekkel; valamint biológiai és bioanalitikai módszerek alkalmazása mikro-elektromos és mechanikai rendszerekhez, például gén-forgácsok.

Kvantitatív idegi tudomány és idegi mérnök

Az idegtudomány mechanikai megértése a molekuláris szinttől (egyetlen neuroncellán belül) egy sejtszintű értelmezéshez, ahol a jelátviteli és a közlekedési molekulák kölcsönhatásait leképezik; egy rendszerszintű megértés arról, hogy az idegrendszerek hogyan reagálnak a környezeti ingerre; és hogy a számításokat neurális rendszerek végzik.

Felszerelés

A Műszaki Főiskolai Bioengineering Laboratórium világszínvonalú kutatási lehetőségeket kínál. Baktériumok és sejttenyészetek, centrifugálás szétválasztás, fehérje és DNS manipuláció, génamplifikáció, mikroszkópos analízis, digitális képalkotás és mikroarray készítés és analízis áll rendelkezésre. A laboratórium támogatja a projekteket mikrochip analízis, diagnosztikai eszköz, szöveti mérnöki, nanobiotechnológia, biotermék-feldolgozás és biotermék-kitermelés. A releváns központi létesítmények közé tartoznak az anyagok jellemzése és előkészítése, valamint a nanoelektronikai gyártási eszköz.

Felvételi követelmények

én. Általános felvételi követelmények

 • A mesterképzésre pályázó pályázóknak: megszerzett oklevelet egy elismert intézménytől vagy jóváhagyott megfelelő képesítéssel;
 • A doktori fokozatba való felvételre pályázó pályázóknak egy elismert intézménytől származó bizonyítékot kell szerezniük a főiskolai végzettséggel; vagy bemutatta a posztgraduális szintű kielégítő munka teljes munkaidőben legalább egy évig, vagy részmunkaidőben legalább két évig.

ii. Angol nyelv felvételi követelmények

Az angol nyelvi követelményeket az alábbi jártassági eredmények egyikével kell teljesítenie *:

 • TOEFL-iBT 80
 • TOEFL-PBT 550
 • TOEFL-Revised Paper-Delivered Test 60 (az olvasás, a hallás és az írás szakaszainak teljes pontszámai)
 • IELTS (Academic Module)
  • 2019/20 pályázatok esetén: Teljes pontszám: 6,5 és minden részeredmény: 5,5
  • A 2018/19-es pályázatokhoz: Teljes pontszám: 6,0 és minden részeredmény: 5,5

* Ha az első nyelv az angol, és a főiskolai diplomáját vagy ezzel egyenértékű képesítését olyan intézmény ítélte oda, ahol az oktatóeszköz angol volt, akkor lemondanak a fenti angol nyelv követelményeinek teljesítéséről.


Jelentkezési határidő

A részleteket lásd a http://pg.ust.hk/programs ("Alkalmazás") oldalán.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve October 7, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 6 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
42,100 HKD
évente
Information
Deadline
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Locations
Hongkong - Hong Kong
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Hongkong - Hong Kong
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
A befejezés dátuma Kérj Információt