Read the Official Description

Különösen erős a webes tervezés és fejlesztés, beleértve az e-kereskedelmet, az e-learninget, az e-egészségügyet; és a csoportnak jelentős tapasztalata van a kölcsönhatások tervezésében (pl. használhatóság és hozzáférhetőség), a társadalmi számítástechnika (pl. a szociális hálózatok, a számítógépes kommunikáció), a mobiltechnológia (pl. iPhone), a virtuális világok (pl. Second Life) . Az időalapú média területén a csoport jelentős érdeklődést mutat a digitális filmkészítéshez és -szerkesztéshez és a manipulációhoz a teljesen animált 3D-s modellezési technikákhoz a játék- és játékfilmekben.

Tanulmányi támogatás

Posztgraduális erőforrások
A Digital Media munkatársai egy dedikált, legmodernebb stúdiókban dolgoznak, élvonalbeli MAC-kkel és PC-s munkaállomásokkal felszereltek, az iparági szabványos szoftverek. Van egy fotográfiai stúdió és egy produkciós stúdió, zöld képernyővel és mozgáskapacitással. Az iskola 3D-s testszkennerrel is rendelkezik - mindössze kettő az Egyesült Királyságban.
Támogatás
Mint posztgraduális hallgató, egy virágzó kutatói közösség tagja, és széles körű egyéni felügyeleti programon, speciális kutatási szemináriumokon, általános készségfejlesztő képzési programokon és általában a külső hangszórókkal folytatott általános tanszéki beszélgetéseken keresztül kap támogatást. Javasoljuk, hogy részt vegyen és bemutassa munkáját nagy konferenciákon, valamint részt vegyen a belső konferencián és szemináriumon.

Kutatási területek

Intelligens interakciók

Az Intelligent Interactions csoport érdeke az információtechnika és az emberi-gép kölcsönhatások minden vonatkozásában. 2014-ben alakult meg a Kép- és Információkutató Csoport és a Digital Media Research Group egyesülése.

A csoport számos fontos alkalmazási területen nemzetközi hírnevet szerzett munkájáért. Ezek közé tartozik a képfeldolgozás és a látás, a mintafelismerés, az interakciótervezés, a társadalmi, mindenütt jelenlévő és mobil számítástechnika számos alkalmazással a biztonság és a biometria, az egészségügy, az e-tanulás, a számítógépes játékok, a digitális film és az animáció terén.

 • Szociális és érzelmi számítástechnika
 • Segéd robotika és emberi-robot interakció
 • Agy-számítógép interfészek
 • Mobil, mindenütt jelenlévő és pervazív számítástechnika
 • Érzékelő hálózatok és adatelemzés
 • Biometrikus és igazságügyi technológiák
 • Viselkedési modellek a biztonsághoz
 • Elosztott rendszerek biztonsága (Cloud Computing, tárgyak internetezése)
 • Fejlett mintafelismerés (orvosi képalkotás, dokumentum- és kézírási felismerés, állatbiometria)
 • Számítógépes animáció, játéktervezés és játéktechnológiák
 • Virtuális és megnövelt valóság
 • Digitális művészetek, virtuális beszámolók.


Karrier

Programjainkat számos ipari szervezetnél fejlesztettük ki, ami azt jelenti, hogy a sikeres diákok erős pozícióban vannak abban, hogy hosszú távú karriert építsenek e fontos tudományágban. Olyan készségeket és képességeket fejleszt, amelyeket a munkáltatók keresnek, beleértve a problémamegoldást, a független gondolkodást, a jelentéskészítést, az időgazdálkodást, a vezetői képességeket, a csapatmunkát és a jó kommunikációt.

Kentnek kiváló eredménye a posztgraduális foglalkoztatás: a 2015-ben végzett posztgraduális hallgatók több mint 96% -a munkát vagy további tanulmányi lehetőséget kapott hat hónapon belül.

A Kent sikerére mint a régió diákok foglalkoztathatóságának vezető intézményére építve számos lehetőséget kínál Önnek arra, hogy érdemes tapasztalatokat szerezzen, és fejlessze a munkáltatók által értékelt speciális készségeket és készségeket.

Belépési követelmények

A 2.2 vagy méltó diplomát, vagy MSc Merit vagy annál magasabb számítástechnikai, multimédiás és digitális művészetekben vagy egy kapcsolódó tervezési témában.

Minden pályázót egyedi alapon veszünk figyelembe, és további képesítéseket, szakmai képesítéseket és tapasztalatokat is figyelembe veszünk a pályázatok megvizsgálásakor.

Nemzetközi diákok

Kérjük, tekintse meg nemzetközi hallgató weboldalunkat a belépési követelmények országa és egyéb vonatkozó információk alapján.

Angol nyelvi belépési követelmények

Az egyetem megköveteli, hogy az angol nem anyanyelvi anyanyelvűek a posztgraduális diploma megszerzése előtt elérjék az írásos és beszélt angol nyelvtudás minimumszintjét. Bizonyos alanyok magasabb szintet igényelnek.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by University of Kent, School of Engineering and Digital Arts »

Last updated November 7, 2018
This course is Campus based
Start Date
Május 2019
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- A Home / EU PG Research program 2019/20 éves tandíjat még nem határozta meg a Research Councils UK.
By locations
By date
Start Date
Május 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

Május 2019

szept. 2019

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date