Hivatalos Leírás

A جامعة حمد بن خليفة Fenntartható Energetikai PhD Programja a diákok számára átfogó ismeretet nyújt a fenntartható energetikai kérdésekről, valamint a városépítés, a közlekedés és a gyártás energiahatékonyságra gyakorolt ​​hatásáról.

A program rávilágít a fenntartható politika kialakításának mozgatórugóira és hatásaira a társadalomra, a gazdaságra és a környezetre. A valódi és célzott kutatás az energiatudomány és a fenntartható fejlődést támogató technológiák két tudományos fokozatának kulcsfontosságú eleme. A multidiszciplináris tanterv lehetővé teszi az interdiszciplináris tudomány megosztását és az alapvető ismeretek megteremtését, amely viszont az energetikai fejlesztésekkel együtt fejlődik, és segít a diplomásoknak olyan eszközök segítségével, amelyek több karrier-pályát követnek.

Programfókusz:

A program a sikeres tudomány-, mérnöki és technológiai karrierépítéshez szükséges készségekre összpontosít, többek között: üzleti etika, műszaki írás, kutatási módszerek, adatelemzés és fejlett számítási módszerek.

Ezenkívül a következőkre összpontosít:

  • Az energetikai tervezés, a fenntarthatósági tudomány és a technológia alapjai.
  • A fosszilis tüzelőanyag-energia felhasználása és annak környezeti hatása.
  • A tiszta, megújuló zöld energia mérnöki és tudományos fejlesztése.
  • Energia tárolása, elosztása és hatékonysága.
  • A fenntarthatóság és az energia társadalmi-gazdasági szempontjai.

Felvételi követelmények és alkalmazások

A pályázóknak rendelkezniük kell egy mesterképzéssel az egyik releváns tudományágban. Ezek közé tartoznak a tudományok: a tudomány és a műszaki. Ezenkívül figyelembe kell venni a pályázó gazdasági, üzleti, politikai és társadalomtudományi hátterét is. A pályázóknak igazolniuk kell, hogy képesek lesznek a sikeres kutatók és szakemberek válogatására. Ezek közé tartozik: kiváló teljesítmény a releváns tanfolyam, kiemelkedő eredményeket a korábbi kutatás, ha van, és kiemelkedő ajánlások. Előnyben részesülnek azok a pályázók, akik korábbi kutatási tapasztalattal rendelkeznek, különösen a doktori programban.

A pályázóknak be kell tartaniuk az IELTS vagy a TOEFL tesztet angol nyelvtudásuk igazolására. A kérelmezők mentesíthetők e feltétel alól, ha megfelelnek az alábbi feltételeknek:

  • A pályázó anyavállalata, angol nyelvű oktatási intézményében befejezte egyetemi tanulmányait.
  • A hallgatónak hivatalos levelét kell benyújtania az egyetemről, amelyben elvégezte a tanulmányait, és megerősíti, hogy egyetemi végzettséget szerzett olyan intézménytől, amelynek angol nyelvű oktatása angol. (Ha másképpen nem mentesítik).
  • A kérelmező anyanyelve angol.
  • A PhD-programra pályázó diplomásoknak be kell nyújtaniuk a GRE-teszt eredményeit, feltéve, hogy nem rendelkeznek

Két év telt el. A közgazdasági, politikai és társadalomtudományi hátterű pályázóknak a GM-teszt alternatívájaként be kell mutatniuk a GMAT-eredményeket.

Program oktatási nyelve:
Angol
Hamad bin Khalifa University

2 további kurzus Hamad bin Khalifa University »

Utoljára frissítve August 4, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date