A PhD program a fenntartható környezetben جامعة حمد بن خليفة célja, hogy a hallgatók átfogó ismeretekkel rendelkezzen a fenntartható környezet témáiról, beleértve az emberi fejlődés környezetre gyakorolt ​​hatását, a szennyezés okait és hatásait, az irányítás módjait, valamint a globális népesség természeti erőforrás-növekedésének következményeit. A program révén a diákok innovatív és célzott környezetvédelmi kutatásokat folytatnak, amelyek a fenntartható fejlődés támogatásával kapcsolatos kérdésekre összpontosítanak. A multidiszciplináris kurzus alapja az alapvető tudás, amely viszont a környezeti fejleményekkel együtt fejlődik, segítve a diplomásoknak a több karrier-pályák követésére szolgáló eszközöket.

Programfókusz:

A program elsősorban a tudomány, a mérnöki és a technológiai területek sikeres karrierjének megteremtéséhez szükséges alapvető készségekre összpontosít, beleértve: üzleti etika, műszaki írás, kutatási módszerek, adatelemzés és fejlett számítási módszerek.

Ezenkívül a következőkre összpontosít:

  • A fenntartható fejlődés alapjai, a politikával, a mérnökkel és technológiával kapcsolatos környezet kölcsönhatása, valamint a környezeti folyamatok alapjai.
  • Az ivóvíz és annak erőforrásai, sótalanítása és kezelése iránti keresletgazdálkodás.
  • A levegőkibocsátás forrásai, az emberi tevékenységhez kapcsolódó viszonyok, valamint az alapvető szennyező anyagok környezetre és az emberi egészségre gyakorolt ​​hatásai.
  • Az emberi tevékenységek - például az energiatermelés, a vízkezelés és az iparosítás - hatásának feltárására irányuló kísérlet a bolygón, különösen a szilárd és veszélyes hulladékok és az ártalmatlanítási módszerek tekintetében.

Felvételi követelmények és alkalmazások

A pályázóknak rendelkezniük kell egy mesterképzéssel az egyik releváns tudományágban. Ezek közé tartoznak a tudományok: a tudomány és a műszaki. Ezenkívül figyelembe kell venni a pályázó gazdasági, üzleti, politikai és társadalomtudományi hátterét is. A pályázóknak igazolniuk kell, hogy képesek lesznek a sikeres kutatók és szakemberek válogatására. Ezek közé tartozik: kiváló teljesítmény a releváns tanfolyam, kiemelkedő eredményeket a korábbi kutatás, ha van, és kiemelkedő ajánlások. Előnyben részesülnek azok a pályázók, akik korábbi kutatási tapasztalattal rendelkeznek, különösen a doktori programban.

A pályázóknak be kell tartaniuk az IELTS vagy a TOEFL tesztet angol nyelvtudásuk igazolására. A kérelmezők mentesíthetők e feltétel alól, ha megfelelnek az alábbi feltételeknek:

  • A pályázó befejezte egyetemi tanulmányait olyan ország oktatási intézményében, amelynek anyanyelve angol.
  • A hallgató egy hivatalos levelet küldött az egyetemről, ahol elvégezte a tanulmányait, és megerősíti, hogy egyetemi diplomát szerzett egy olyan intézménytől, amelynek angol nyelvű oktatása angol. (Ha másképpen nem mentesítik).
  • A kérelmező anyanyelve angol.
  • A PhD-programra pályázó diplomásoknak be kell nyújtaniuk a GRE-teszt eredményeit, feltéve, hogy nem rendelkeznek

Két év telt el. A közgazdasági, politikai és társadalomtudományi háttérrel rendelkező pályázóknak a GM-tesztek alternatívájaként kell bemutatniuk a GMAT-eredményeket.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Hamad bin Khalifa University

2 további kurzus Hamad bin Khalifa University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date