PhD a fizikában / alkalmazott fizikában

University of Texas Arlington

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD a fizikában / alkalmazott fizikában

University of Texas Arlington

A fizika végzős munkájának célja az, hogy a hallgatókat a fizikai tudósok folyamatos szakmai és tudományos fejlődésére felkészítse. A fizika Master of Science fokozat programokat úgy tervezték, hogy a hallgató fejlett képzést minden alapvető fizikai területeken a formális tanfolyamok és a lehetőségek bizonyos fokú specializáció vagy részvétel az eredeti kutatás egyik a különböző projektek által irányított a kar. A Filozófia Doktora a Fizika és Alkalmazott Fizika Programban egyesíti a természettudományi doktori program hagyományos elemeit a kifejezetten alkalmazott témákkal foglalkozó kurzusokkal és a szakmai környezetben szerzett szakmai gyakorlattal. Úgy tervezték, hogy olyan magasan képzett szakembereket állítson elő, akik a tantárgy széles perspektívájával rendelkeznek, és amelyek ugyanolyan jól felkészíthetik őket a tudományos, kormányzati vagy ipari laboratóriumi karrierekre.

Az osztály jelenlegi kutatása a kondenzált anyag fizika és az anyagtudomány, a nano-biofizika, az asztrofizika és az űrfizika, a nagy energiájú fizika, az optika és a fizika oktatás területén folyik.


Felvételi követelmények

A Filozófia Doktori Programhoz való feltétel nélküli felvételhez a pályázónak rendelkeznie kell a mesterképzéssel vagy 30 féléves időtartamú diplomával a fizikában vagy egy kapcsolódó szakterületen, és eleget kell tennie az egyetem általános felvételi követelményeinek, ideértve a minimális végzettségű GPA 3.0-at egy 4.0 skálát, amit a diplomás felvételi és a kedvező ajánlólevelek számítanak ki olyan egyénektől, akik képesek felmérni a pályázó sikerességét Ph.D. program. Ezenkívül a kérelmezőnek minimális GRE-pontszámot kell kapnia a Verbális 143-ban és a Kvantitatívban 151-et.

Azok a pályázók, akik nem felelnek meg a tanszék vagy az egyetem minimumkövetelményeinek mindkét program esetében, továbbra is feltétel nélküli elfogadásnak tekinthetők, ha az alkalmazásukban szereplő egyéb információk a fizika végzős hallgatóinak ésszerű valószínűségét jelzik.

Próbaidős felvétel

Ha a pályázó nem felel meg a fentiekben ismertetett feltétlen befogadásra vonatkozó szabványok többségének, az alkalmazási anyagok gondos vizsgálatát követően próbafelvételre lehet számítani. A próbaidős felvétel megkívánja, hogy a kérelmező az első UT Arlingtonban végzett első 12 órás tanfolyam során megkapjon egy B vagy jobbat.

Halasztott és ideiglenes belépés

A halasztott kérelemre vonatkozó határozat akkor adható meg, ha a fájl hiányos, vagy ha a megtagadott határozat nem megfelelő. Az a kérelmező, aki a felvételi határidő előtt nem tud minden szükséges dokumentumot benyújtani, de aki egyébként úgy tűnik, hogy megfelel a felvételi követelményeknek, ideiglenes beutazást nyújthat.

Beléptetés megtagadása

A jelöltet meg lehet tagadni a beiratkozástól, ha a fentiekben említett felvételi kritériumoknál kevésbé kielégítő teljesítményt mutat.


Ösztöndíjak és ösztöndíjak

A beiratkozott diákok jogosultak az elérhető ösztöndíjra és / vagy ösztöndíjra. Az ösztöndíjak vagy ösztöndíjak odaítélése a felvételi döntések során alkalmazott kritériumok alapján történik. Ahhoz, hogy támogatható legyen, a jelölteknek új hallgatóknak kell lenniük az UT Arlington-ba az őszi félévben, a GPA-nak 3,0-nak kell lennie az elmúlt 60 egyetemi hitelórában, valamint a Graduate School által kiszámított összes diplomás hitelórákon, és minimálisan be kell jegyezni 6 órás tanfolyam mindkét hosszú félévben megtartani ösztöndíjakat.


Fokozat követelmények

Minden jelöltnek teljesítenie kell a következő programkövetelményeket:

1. A felügyeleti bizottság irányítása alatt választott kompetenciák legalább 39 óra hitelesítése a következők közül (vagy a Graduate Studies Bizottság által előzetesen jóváhagyott képzésekből):

Hagyományos tanfolyamok

 • PHYS 5306 klasszikus mechanika
 • PHYS 5307 Quantum Mechanika I
 • PHYS 5308 Quantum Mechanika II
 • PHYS 5309 Elektromágneses elmélet I
 • PHYS 5313 elektromágneses elmélet II
 • PHYS 5310 statisztikai mechanika
 • PHYS 5311 Matematikai módszerek a fizikában I
 • PHYS 5312 Matematikai módszerek a fizikában II
 • PHYS 5315 szilárdtest I
 • PHYS 5316 szilárd állapot II

Alkalmazott fizika alaptanfolyamok

 • PHYS 5314 fejlett optika
 • PHYS 5319 Matematikai módszerek a fizikában III
 • PHYS 6301 Alkalmazott fizika I - elektronika módszerei
 • PHYS 6302 Alkalmazott fizika módszerei II - Fizika számítógépek
 • PHYS 6303 Alkalmazott fizika módszerei III - Spektroszkópia
 • A számítógépes tudomány a felügyelő bizottság által megkövetelt módon

2. Az értekezést, a további kutatást és a szabadon választható kurzusokat a felügyelő bizottság irányítása mellett választják.


Tandíj és költségek

2018 őszi diplomás nem rezidens oktatás és díjak

2018 őszi diplomás rezidens tandíj és díjak


A nemzetközi hallgatók pénzügyi dokumentumok / nyilatkozatok benyújtását szeretnék benyújtani, ugyanúgy, mint pályázati anyagok benyújtását.

Nemzetközi pénzügyi kimutatás


Alkalmazási prioritásaink:

Ősz: március 15
Tavasz: október 15
Nyár: április 1


A pályázatokat a közzétett elsőbbségi dátum után fogadják el minden egyes kifejezésre vonatkozóan, de a befogadás garantált megfontolásáért kérjük, hogy a jelentkezés és a kapcsolódó anyagok a prioritási dátum szerint küldje el. Azonban fontos, hogy a tervezett kezdési időpont előtt jóval alkalmazhatóak legyenek program-specifikus finanszírozási lehetőségek, például asszisztensi és ösztöndíjak. Ne feledje, hogy a részlegek alkalmazásának feldolgozási ideje nagyban változik, és egyes programok legfeljebb egy évig igényelnek alkalmazásokat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve August 29, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 14, 2019
aug. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
10,126 USD
10,126 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (félóránként 9 óra). 4,577 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (szemeszterenként 9 órát vesz igénybe).
Information
Deadline
Kérj Információt
application priority deadline
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Arlington, Texas
Kezdet : jan. 14, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
application priority deadline
A befejezés dátuma dec. 12, 2019
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
application priority deadline
A befejezés dátuma Május 10, 2019
Dates
jan. 14, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Arlington, Texas
Jelentkezési határidő Kérj Információt
application priority deadline
A befejezés dátuma dec. 12, 2019
aug. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Arlington, Texas
Jelentkezési határidő Kérj Információt
application priority deadline
A befejezés dátuma Május 10, 2019
Videók

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal