Hivatalos Leírás

A fizika végzős munkájának célja az, hogy a hallgatókat a fizikai tudósok folyamatos szakmai és tudományos fejlődésére felkészítse. A fizika Master of Science fokozat programokat úgy tervezték, hogy a hallgató fejlett képzést minden alapvető fizikai területeken a formális tanfolyamok és a lehetőségek bizonyos fokú specializáció vagy részvétel az eredeti kutatás egyik a különböző projektek által irányított a kar. A Filozófia Doktora a Fizika és Alkalmazott Fizika Programban egyesíti a természettudományi doktori program hagyományos elemeit a kifejezetten alkalmazott témákkal foglalkozó kurzusokkal és a szakmai környezetben szerzett szakmai gyakorlattal. Úgy tervezték, hogy olyan magasan képzett szakembereket állítson elő, akik a tantárgy széles perspektívájával rendelkeznek, és amelyek ugyanolyan jól felkészíthetik őket a tudományos, kormányzati vagy ipari laboratóriumi karrierekre.

Az osztály jelenlegi kutatása a kondenzált anyag fizika és az anyagtudomány, a nano-biofizika, az asztrofizika és az űrfizika, a nagy energiájú fizika, az optika és a fizika oktatás területén folyik.


Felvételi követelmények

A Filozófia Doktori Programhoz való feltétel nélküli felvételhez a pályázónak rendelkeznie kell a mesterképzéssel vagy 30 féléves időtartamú diplomával a fizikában vagy egy kapcsolódó szakterületen, és eleget kell tennie az egyetem általános felvételi követelményeinek, ideértve a minimális végzettségű GPA 3.0-at egy 4.0 skálát, amit a diplomás felvételi és a kedvező ajánlólevelek számítanak ki olyan egyénektől, akik képesek felmérni a pályázó sikerességét Ph.D. program. Ezenkívül a kérelmezőnek minimális GRE-pontszámot kell kapnia a Verbális 143-ban és a Kvantitatívban 151-et.

Azok a pályázók, akik nem felelnek meg a tanszék vagy az egyetem minimumkövetelményeinek mindkét program esetében, továbbra is feltétel nélküli elfogadásnak tekinthetők, ha az alkalmazásukban szereplő egyéb információk a fizika végzős hallgatóinak ésszerű valószínűségét jelzik.

Próbaidős felvétel

Ha a pályázó nem felel meg a fentiekben ismertetett feltétlen befogadásra vonatkozó szabványok többségének, az alkalmazási anyagok gondos vizsgálatát követően próbafelvételre lehet számítani. A próbaidős felvétel megkívánja, hogy a kérelmező az első UT Arlingtonban végzett első 12 órás tanfolyam során megkapjon egy B vagy jobbat.

Halasztott és ideiglenes belépés

A halasztott kérelemre vonatkozó határozat akkor adható meg, ha a fájl hiányos, vagy ha a megtagadott határozat nem megfelelő. Az a kérelmező, aki a felvételi határidő előtt nem tud minden szükséges dokumentumot benyújtani, de aki egyébként úgy tűnik, hogy megfelel a felvételi követelményeknek, ideiglenes beutazást nyújthat.

Beléptetés megtagadása

A jelöltet meg lehet tagadni a beiratkozástól, ha a fentiekben említett felvételi kritériumoknál kevésbé kielégítő teljesítményt mutat.


Ösztöndíjak és ösztöndíjak

A beiratkozott diákok jogosultak az elérhető ösztöndíjra és / vagy ösztöndíjra. Az ösztöndíjak vagy ösztöndíjak odaítélése a felvételi döntések során alkalmazott kritériumok alapján történik. Ahhoz, hogy támogatható legyen, a jelölteknek új hallgatóknak kell lenniük az UT Arlington-ba az őszi félévben, a GPA-nak 3,0-nak kell lennie az elmúlt 60 egyetemi hitelórában, valamint a Graduate School által kiszámított összes diplomás hitelórákon, és minimálisan be kell jegyezni 6 órás tanfolyam mindkét hosszú félévben megtartani ösztöndíjakat.


Fokozat követelmények

Minden jelöltnek teljesítenie kell a következő programkövetelményeket:

1. A felügyeleti bizottság irányítása alatt választott kompetenciák legalább 39 óra hitelesítése a következők közül (vagy a Graduate Studies Bizottság által előzetesen jóváhagyott képzésekből):

Hagyományos tanfolyamok

 • PHYS 5306 klasszikus mechanika
 • PHYS 5307 Quantum Mechanika I
 • PHYS 5308 Quantum Mechanika II
 • PHYS 5309 Elektromágneses elmélet I
 • PHYS 5313 elektromágneses elmélet II
 • PHYS 5310 statisztikai mechanika
 • PHYS 5311 Matematikai módszerek a fizikában I
 • PHYS 5312 Matematikai módszerek a fizikában II
 • PHYS 5315 szilárdtest I
 • PHYS 5316 szilárd állapot II

Alkalmazott fizika alaptanfolyamok

 • PHYS 5314 fejlett optika
 • PHYS 5319 Matematikai módszerek a fizikában III
 • PHYS 6301 Alkalmazott fizika I - elektronika módszerei
 • PHYS 6302 Alkalmazott fizika módszerei II - Fizika számítógépek
 • PHYS 6303 Alkalmazott fizika módszerei III - Spektroszkópia
 • A számítógépes tudomány a felügyelő bizottság által megkövetelt módon

2. Az értekezést, a további kutatást és a szabadon választható kurzusokat a felügyelő bizottság irányítása mellett választják.


Tandíj és költségek

2018 őszi diplomás nem rezidens oktatás és díjak

2018 őszi diplomás rezidens tandíj és díjak


A nemzetközi hallgatók pénzügyi dokumentumok / nyilatkozatok benyújtását szeretnék benyújtani, ugyanúgy, mint pályázati anyagok benyújtását.

Nemzetközi pénzügyi kimutatás


Alkalmazási prioritásaink:

Ősz: március 15
Tavasz: október 15
Nyár: április 1


A pályázatokat a közzétett elsőbbségi dátum után fogadják el minden egyes kifejezésre vonatkozóan, de a befogadás garantált megfontolásáért kérjük, hogy a jelentkezés és a kapcsolódó anyagok a prioritási dátum szerint küldje el. Azonban fontos, hogy a tervezett kezdési időpont előtt jóval alkalmazhatóak legyenek program-specifikus finanszírozási lehetőségek, például asszisztensi és ösztöndíjak. Ne feledje, hogy a részlegek alkalmazásának feldolgozási ideje nagyban változik, és egyes programok legfeljebb egy évig igényelnek alkalmazásokat.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus University of Texas Arlington »

Utoljára frissítve August 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
10,126 USD
10,126 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (félóránként 9 óra). 4,577 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (szemeszterenként 9 órát vesz igénybe).
Deadline
Kérj Információt
application priority deadline
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
End Date
Május 10, 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
Start Date
jan. 2020
End Date
dec. 12, 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
End Date
Május 10, 2019

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
End Date
dec. 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal