PhD a fotonikus integrációban és a speciális adattárolásban

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A Doktori Képzési Központ egyedülálló négyéves Ph.D. képzése a fotonikus integrációban és a fejlett adatraktárban, ami a Belfast Queen's University és a Glasgowi Egyetem közösen elnyert diplomáját eredményezi.

A CDT az ipari partnerek lenyűgöző csoportjával szoros együttműködésben tervezték és szállítják a legmodernebb és innovatív kutatási környezetet a doktori hallgatók számára, hogy fejlesszék az új technológiákat, termékeket és rendszereket, amelyek a gyorsan változó adatgyűjtési igények kezeléséhez szükségesek. digitális világ. A program célja, hogy felkészítse a diákokat magas szintű és kifinomult technikai képzéssel és készségekkel együtt a keresett készségek mellett az elosztott munka, az együttműködés, a vállalkozói készség és az üzleti tervezés terén. A CDT hallgatók jelentős finanszírozási csomagot kapnak, amely egyéni költségvetést biztosít a projektkutatás költségeihez, valamint a mobilitáshoz és a konferencia utazáshoz.

A CDT hallgatók a nagy tudományos és fejlesztési projektekben általánosan alkalmazott legjobb gyakorlatoknak vannak kitéve, ideértve az ötletek és a hálózatépítés elterjesztésére irányuló éves konklávákat, valamint a világ vezető gyártási, jellemzési és elemzési technikáinak egymás közötti tanulását és képzését.

Doktori diákjaink csatlakoznak a posztgraduális kutatócsoportok közeli kötődésű közösségéhez, akiket a világ vezető kutatói támogatnak a Queen's University Nanostrukturált Média Központjában, a világ legnagyobb Seagate Technology egyetemének elkötelezettségében, valamint a Glasgowi Egyetemen, amelynek képességei közé tartozik a James Watt Nanofabrication Center a mérnöki munkában

A fotonikus integráció és a fejlett adattárolás

A programot a Belfast királynéi egyetem és a Glasgowi Egyetem vezető akadémikusai látják el, és mindkét intézmény közösen odaítélt kutatási fokozatához vezet.

Legfontosabb tényeket

A CDT a Belfast Queen's University és a Glasgowi Egyetem közötti partnerség, amelynek célja a mai társadalom által generált növekvő mennyiségű adat által okozott kihívások kezelése.

A programot a Belfast királynéi egyetem és a Glasgowi Egyetem vezető akadémikusai látják el, és mindkét intézmény közösen odaítélt kutatási fokozatához vezet.

A CDT diákok mindkét egyetemen részesülnek a legjobb tudósok számára.

A CDT diákok csatlakoznak a csúcsminőségű és innovatív kutatási környezetekhez a Queen's, Belfast és a Glasgowi Egyetemen. Egyedülálló, közösen elnyert kutatási fokozatunk a fotonikus integrációban és a fejlett adattárolásban magas szintű és kifinomult technikai képzést és készségeket kínál, valamint a keresett készségek mellett az elosztott munkában, az együttműködésben, a vállalkozói szellemben és az üzleti tervezésben.

Robert Bowman professzor, CDT igazgató

Karrier kilátások

Bevezetés

A CDT programot az ipari partnerek lenyűgöző választékával szoros együttműködésben tervezték és szállították. A gyakornokok, szakmai gyakorlatok, éves konklávák, ipari szemináriumok, ipari helyszíni látogatások és projektfelügyelet révén a hallgatók számára folyamatos lehetőségek állnak rendelkezésre a Központ ipari partnereivel, mint például a Seagate Technology, az IQE és az Oclaro.

A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy magas szintű műszaki, kutatási, menedzsment, vállalkozói, kreativitási és együttműködési készségeket fejlesszenek ki. Így a CDT doktori hallgatók jól felkészültek arra, hogy számos kutatási és fejlesztési, műszaki és menedzsment szerepet töltsenek be az iparban és az egyetemen.

A királynő posztgraduális hallgatók kivételes előnyöket élveznek. Az egyedülálló kezdeményezések, mint például a Degree Plus és a Researcher Plus megerősítik a foglalkoztathatóság iránti elkötelezettségünket, míg az innovatív vezetési és végrehajtási programok az üzleti szakemberekkel való sterling integráció mellett segítik a hallgatókat országos és nemzetközi szinten kulcsfontosságú vezetői pozíciók megszerzésében.

A tanfolyam szerkezete

A diákok mind a Belfast Queen's University-ben, mind a Glasgow-i Egyetemen regisztráltak. Az első évben a diákok egy szemesztert töltenek el, minden intézményben tanított kurzusokat teljesítve. Az 1. év a Dublinban található Innovációs Akadémián való részvételt és a Seagate Technology által a globális együttműködésről és az elosztott munkáról szóló szakképzést is magában foglalja. A Központ koordinálja az első év utazási és szálláslehetőségeit. A diákok ezután egy nyári kutatási projektet végeznek, amely mindkét egyetemen vagy mindkét egyetem között található, mielőtt megvizsgálná az érdemi Ph.D.-t. kutatási projekt.

Minden Ph.D. a projektek egy intézményközi felügyeleti csoport irányítása alatt zajlanak, amelyet az egyetem vezet, ahol a kutatás nagy részét végzik. Minden pályázó benyújtja a Ph.D. tézis a négyéves teljes munkaidős regisztráció után.

A 2-4 években a pályázók további innovációs tanfolyamokat szerveznek az Innovációs Akadémián, amely az innováció és a vállalkozói képzés posztgraduális bizonyítványának megszerzéséhez vezet. Az opcionális kiegészítő modulok sikeres lezárása után a jelöltek jogosultak lehetnek az MRes megszerzésére a fotonikus integrációban és a speciális adattárolásban.

Felszerelés

A CDT hallgatók számára a QUB Nanostrukturált Média Központjának és a Glasgowi Egyetem James Watt Nanofabrication Center-nek a legkorszerűbb létesítményeihez juthat.

Belépési követelmények

Érettségizni

A kutatási fokozatba való felvétel minimális akadémiai követelménye általában egy felsőfokú második osztályú kitüntetéssel foglalkozó diploma, melyet az Egyesült Királyságban vagy a ROI HE-ben nyújtanak, vagy az egyetem számára elfogadható képesítéssel. A tudományágak közé tartozik a fizika, a kémia, az elektrotechnika, a vegyipar.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a program 2019-re lép be, amennyiben a finanszírozás biztosított. További információ a Matematika és Fizika Iskolán keresztül érhető el.

Nemzetközi diákok

A nemzetközi képesítési egyenértékekkel kapcsolatos információkért tekintse meg az adott országra vonatkozó információkat.

Angol nyelvi követelmények

Szükséges bizonyítani az IELTS * 6,0-os pontszámot, legalább 5,5-et bármelyik komponensben, vagy azzal egyenértékű, az Egyetem számára elfogadható minősítést. * Az elmúlt 2 évben.

A Belfast királynéi egyetemre (és akinek az angol nem az első nyelvük) jelentkezni kívánó nemzetközi diákoknak képesnek kell lenniük bizonyítani az angol nyelvtudásukat annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhassák tanulmányaikat vagy kutatásaikat. Az EGT-n kívüli állampolgároknak az Egyesült Királyság vízum- és bevándorlási követelményeinek (UKVI) is meg kell felelniük az angol nyelvű bevándorlási követelményeknek.

Ha meg kell javítania az angol nyelvtudást, mielőtt belépne ehhez a szakirányhoz, az INTO Queen's University Belfast számos angol nyelvtanfolyamot kínál. Ezek az intenzív és rugalmas tanfolyamok célja, hogy javítsák az angol nyelvtudásukat ebben a fokozatban.

  • Akadémiai angol: intenzív angol nyelv és tanulmányi készségtanfolyam a sikeres egyetemi tanulmányok elvégzéséhez
  • Az angol nyelv előtti angol nyelvtanfolyam: egy rövid, intenzív angol nyelvtanfolyam a Belfast királynéi egyetemen, és angol nyelvük javítására.
Utoljára frissítve márc. 2019

Az iskoláról

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is ho ... Tovább

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is home to some of the most innovative and globally significant research and teaching. It works where industry and research meet, providing the platform to spin out research into commercial opportunities and engage with industry on cutting-edge research with real-world projects such as the work with Wrightbus to produce the cleanest hybrid bus technology that powers the London Routemaster, or the pioneering work in The Institute of Electronics, Communications and Information Technology, securing our digital future through their Centre for Secure Information Technologies. Kevesebb