A Ph.D. célja. A program olyan új kutatók generációját képezi, akik jól tájékozottak és magas versenyképességűek, akik hozzájárulhatnak a környezet és a hegyvidéki mezőgazdaság tudományos kutatásához a területük, ahol működnek, állandó kommunikációban és az egyetemi kollégáikkal való cseréjében. nemzeti és nemzetközi kutatóközpontok.

A kurzus leírása

A hároméves program a biotikus és abiotikus erőforrások tanulmányozására, az erdészeti mezőgazdasági energiahatékonyságra, a megújuló energiára, az éghajlatváltozás hatására és a mezőgazdasági termékek minőségére összpontosít. Karunk interdiszciplináris tudományos megközelítést alkalmaz, és a fenntarthatóság témájára összpontosít, két jellemzőre, amelyeket mind a tanításunk, mind a kutatásunk közös.

Ha kitűnő a felsőoktatásban, akkor Ph.D. lehetővé teszi, hogy folytassa karrierjét az egyetemeken egy ösztönző, többnyelvű környezetben, ahol a kutatók számos kulturális és nyelvi háttérrel rendelkeznek. A tanfolyam során megszerzi az innovatív és módszertanilag szigorú kutatások elvégzéséhez szükséges kompetenciákat. Ebből a célból elő kell írni egy eredeti kutatási projektet egy oktató felügyelete mellett, és egyúttal fejleszteni kell a függetlenségi és csapatmunka képességét.

A Ph.D. a hegyi környezetben és a mezőgazdaságban számos karrierlehetőséget nyit meg. Amint megszerezte a doktori fokozatot, folytathatja a kutatást az egyetemeken, a köz- vagy magánkutató központokban, vagy üzleti tanácsadóként a Ph.D. három konkrét kutatási területén belül.

Ránézésre

 • A tanfolyam időtartama: 3 év
 • A tanfolyamokat angolul fogják tanítani (időnként néhány kurzust olasz és német nyelven tanítanak).
 • Rendelkezésre álló helyek: 15 ösztöndíjas 4 ösztöndíj nélkül
 • Campus: Bozen-Bolzano
 • Tandíj: évi 163,50 €

A kurzus felépítése

A Ph.D. három kutatási területre terjed ki, amelyek tükrözik a kar fókuszát: Mezőgazdasági és Erdészeti Termelés, Élelmiszer Technológia és Környezeti Erőforrások. Ha sikeres lesz a nyilvános versenyben, hogy folytassa doktori fokozatát, akkor a kutatási projekt céljainak meghatározásához és annak végrehajtásához szükséges lépések megtervezéséhez egy kutatási és tanulmányi tervet kell kidolgoznia a felügyelővel. Időről időre frissítenie kell a kutatási és tanulmányi tervét, figyelembe véve a munkájának fejlődését és a kutatás területén végzett legújabb fejleményeket. A három év alatt rendszeres órákon és szemináriumokon kell részt venni, amelyeket kifejezetten a Ph.D. hallgatók. Az osztályok a statisztikák minősített és fejlett elemeire, a kutatási adatok elemzésére és a tudományos eredmények terjesztésére terjednek ki.

A Ph.D. szakaszai

A doktori program négy szakaszra oszlik, amelyek a 6., 12., 24. és 36. hónap után véget érnek. Az 1. szakaszban meghatározza a kutatási területet, az adott témát és a módszertant. A második szakaszban az első év második felében meg kell határoznia a kutatási kérdéseket és a várt eredményeket. A 3. szakasz a második évben kezdődik. Várhatóan alkalmazza az Ön által választott megközelítést a kutatási kérdések kezelésére, és a disszertáció alapján elkezdi közzétenni a korai eredményeket. A negyedik és az utolsó szakaszban a harmadik évben a pályázóknak össze kell gyűjteniük kutatási projektük eredményeit, és meg kell írniuk az értekezésüket.

Terepmunka külföldön

A Ph.D. három éve alatt programot, akkor teljes munkaidőben kell vállalnia kutatási projektjét. A kar azt ajánlja, hogy a kutatás egy részét legalább 6-12 hónapig végezze egy másik kutatóközpontban Olaszországban vagy külföldön. Ez lehetőséget nyújt a tanulási tapasztalatok diverzifikálására, a kutatás ösztönzésére és ösztönzésére a versenyképes környezetben, eszmecserét folytatva más kutatókkal, és ezzel a kollégák korai hálózatának létrehozását az egyetemeken.

Partneri egyetemek és kutatóközpontok

A Természettudományi és Technológiai Kar partnerségeket hozott létre számos olasz és külföldi egyetemmel és kutatóközponttal.

Az egyetemeken belül egyetemünk már régóta fennálló partnerségekkel rendelkezik az alábbi intézményekkel:

 • Innsbrucki Egyetem, Biológiai Kar (Ausztria)
 • Tromsøi Egyetem (Norvégia)
 • New Hampshire Egyetem (Egyesült Államok)
 • Göttingeni Egyetem (Németország)
 • Santa Catarina Állami Egyetem (Brazília)
 • Santa Maria szövetségi egyeteme (Brazília)

Más partnerek a közszféra kutatási központjai. Ezek közül néhány olyan világhírű intézmény, mint például a Svájci Szövetségi Technológiai Intézet (ETA), fontos nemzeti kutatóközpontok, mint például a Università degli Studi di Milano Mezőgazdasági Kar, vagy a dél-tiroli területhez kapcsolódó helyi kutatóközpontok, például az EURAC. vagy a Laimburgi Mezőgazdasági és Erdészeti Kutatóközpont.

Alkalmazás

Annak érdekében, hogy a Ph.D. program, 300 ECTS kreditet (mesterfokozatot) kellett szereznie, és rendelkeznie kell a releváns tudományos vagy kulturális háttérrel vagy a Ph.D. szakterületen szerzett szakmai tapasztalattal. program. Önnek is bizonyítania kell az angol nyelvtudást, és sikeresnek kell lennie a nyilvános versenyben.

 • Az új hívás közzététele: 2019. május 7.
 • Alkalmazás: 2019. május 7. és július 8. között

Program oktatási nyelve:
 • Angol

6 további kurzus Free University of Bozen-Bolzano »

Utoljára frissítve Május 19, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
164 EUR
Az éves tanulmányi támogatás összege 17 000 €.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019