Áttekintés

A Tér- és Környezeti Tervezési Intézet (ISEP) az Egyesült Királyság egyik leggyorsabban növekvő és dinamikus tervezési kutatási környezete.

A Queen's-ben tervezett tervezés a Russell Group előterjesztéseiben kilencedik.

Kutatási programunk a területrendezés fogalmán alapul, és bár empirikus munkánk részben a régióban van, erős nemzetközi, interdiszciplináris és elméleti hivatkozásokra épül. Különleges erõsségünk a munkatársak, akik a tudományos és alkalmazott kutatások terén szerzett tapasztalatokat, valamint a publikációk, kutatási ösztöndíjak és doktori hallgatók széles körét. Az Intézet nemzetközi hírnévre tett szert, és főbb területeinkhez kapcsolódó jelentős kutatási forrásokat vonzott. Az Intézet értékeli a kutatási és oktatási programjaink közötti kapcsolatot és empirikus munkánk alkalmazását a tanulási környezetben, és továbbra is innovációs és oktatási programokat dolgoz ki, amelyek tükrözik a gyorsan változó piaci helyet, problémát és politikai kontextust, valamint a szakmai normák változásait.

Tanulási mód / időtartam

A regisztráció teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben történik, az Egyetem által kijelölt felügyelői csoport irányítása alatt. A doktori (Ph.D.) hároméves teljes munkaidős regisztráció után, vagy két évig az MPhil (vagy részmunkaidős egyenérték) esetében várhatóan be kell nyújtania diplomáját.

Kutatási információk

Kapcsolódó kutatások

Az ISEP egy erős posztgraduális csoportot épített, amely hatékonyan integrálódik kutatási projektjeinkbe, oktatási és iskolai tevékenységeinkbe. Az iskolán belül külön támogatást és mentorálást kínálunk, hogy kiegészítsük a szélesebb egyetemről elérhető képzést. Továbbá az ISEP-en és az iskolánkon belül a személyzet szakértelme van, hogy átfogó támogatást nyújtson a posztgraduális hallgatóknak a térbeli tervezés számos projektjén. Kutatási erősségeink két célterületre koncentrálnak:

Az etnikai területi és közösségi kohézió területi tervezési hatásainak értelmezése, összekapcsolva az Egyesült Királyságban a vitatott helyek elemzését nemzetközi ösztöndíjjal; és a kritikus betekintést a hely fenntartható megteremtésébe és a részvételen alapuló kormányzás szerepének kialakításába a társadalmi és környezeti térformálás szabályozásában.

A jelenlegi projektek számos, a vitatott terekről szóló tanulmányt tartalmaznak, amelyek erős nemzetközi kutatási partnerségeinkre épülnek Észak-Amerikában, Dél-Afrikában, Európában és a Közel-Keleten. A globális kihívás a fejlődést is tükrözi az éghajlatváltozás, a tengeri területrendezés és a várostervezés projektjeiben.

Bátorítjuk és támogatjuk a külföldi munkákat nemzetközi környezetben, és a jelenlegi diákok empirikus tanulmányait Bangladesben, Ausztráliában és az USA-ban végezték.

Karrier kilátások

Bevezetés

A karrierlehetőségekről a Ph.D. Kérjük, lépjen kapcsolatba a Mérnöki és Fizikai Tudományok Tanszékének felvételi csapatával az askEPS@qub.ac.uk címen.

Tanácsadóink - az iskolával konzultálva - szívesen adnak további információt a kutatási területéről, a lehetséges karrierlehetőségekről és a kutatási alkalmazásáról.

Belépési követelmények

Érettségizni

A kutatási fokozatba való felvételhez szükséges minimális akadémiai követelmény általában az Egyesült Királyság vagy a ROI HE szolgáltató felső, második osztályú kitüntetése, vagy az Egyetem számára elfogadható megfelelő képesítés. További információért forduljon az iskolához.

Nemzetközi diákok

A nemzetközi képesítési egyenértékekkel kapcsolatos információkért tekintse meg az adott országra vonatkozó információkat.

Angol nyelvi követelmények

Szükség van az IELTS * 6,5-es pontszámra vonatkozó bizonyítékokra, legalább 5,5-es értékkel. * az elmúlt 2 évben

A Belfast királynéi egyetemre (és akinek az angol nem az első nyelvük) jelentkezni kívánó nemzetközi diákoknak képesnek kell lenniük bizonyítani az angol nyelvtudásukat annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhassák tanulmányaikat vagy kutatásaikat. Az EGT-n kívüli állampolgároknak az Egyesült Királyság vízum- és bevándorlási követelményeinek (UKVI) is meg kell felelniük az angol nyelvű bevándorlási követelményeknek.

Ha meg kell javítania az angol nyelvtudást, mielőtt belépne ehhez a szakirányhoz, az INTO Queen's University Belfast számos angol nyelvtanfolyamot kínál. Ezek az intenzív és rugalmas tanfolyamok célja, hogy javítsák az angol nyelvtudásukat ebben a fokozatban.

  • Akadémiai angol: intenzív angol nyelv és tanulmányi készségtanfolyam a sikeres egyetemi tanulmányok elvégzéséhez
  • Az angol nyelv előtti angol nyelvtanfolyam: egy rövid, intenzív angol nyelvtanfolyam a Belfast királynéi egyetemen, és angol nyelvük javítására.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS) »

Utoljára frissítve Március 21, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
16,300 GBP
Nemzetközi | UK / EU: 4 327 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019