PhD a közgazdaságtan, a hálózatok és az üzleti analitika területén

Általános információk

Program leírás

Lucca

2019/20 PhD programok az IMT Fejlett Tanulmányi Iskolájában alt = "Lucca

A pályázat benyújtásának határideje - április 23-án2019 12:00 CEST

A pályázatokat a 2019/209-es doktori programokhoz fogadják el az IMT továbbképzési iskolában alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), az egyik a hat kiválósági iskola közül Olaszországban és az egyik legmagasabb minősítésű európai iskolának. a legújabb U-Multirank felmérés szerint.

Az összes tudományágból kiemelkedően motivált jelölteket felkérik, hogy jelentkezzen be a 32 teljesen finanszírozott ösztöndíjra a két doktori program keretében, amelyek integrálják a közgazdasági, mérnöki, informatikai, idegtudományi és viselkedési pszichológia, fizika, alkalmazott matematika, statisztika, történelem és tudomány tudományait kulturális örökség megőrzése.

A Közgazdaságtan, a Hálózatok és az Üzleti Analitika a négy területspecifikus pálya egyike, amelyet a „Rendszertudomány” PhD program keretében kínálnak. Ez a pálya a résztvevőknek szilárd ismereteket ad a közgazdasági és menedzsment modern elemzési módszereiről. Multidiszciplináris megközelítésével a pálya egyedülálló a fogalmak, az analitikai alapok és a gyakorlati szakértelem erős integrációjának megvalósításában, a közgazdászok, tudósok és gyakorlók új generációjának, a megkülönböztető képességekkel rendelkező, összetett társadalmi-gazdasági elemzés, értelmezés és kezelés terén. rendszereket.

A diplomásokat arra fogják képezni, hogy kutatóként és döntéshozókké váljanak az egyetemek, a politika és az ipar számára, a Gazdaságtudományi, Statisztikai Fizikai, Számítástechnikai és Társadalomtudományi ismeretek integrálásával a matematika és a statisztika egységesítő nyelvével. A kiválasztott vállalatokkal és intézményekkel való szoros kapcsolatok lehetőséget nyújtanak a releváns problémák elemzésére, az új elemzési technikák motiválására a gyakorlati problémamegoldásból. A diákok részt vesznek a valódi világméretű adatok elemzésében, a vállalatokkal és intézményekkel együttműködve. Doktori tanulmányaik során a hallgatókat arra ösztönzik, hogy kutatást végezzenek az iskola kutatási egységeivel.

Az ENBA hallgatóknak lehetőségük van a téziseiknek a közös felügyelet (kettős fokozat) elvégzésére a KU Leuven vagy az Alicante Egyetemmel.

A tanfolyamokat világhírű kutatók vezetik, és minden olyan elméleti készséget és fejlett eszközt biztosítanak a hallgatóknak, amelyek a gazdasági, társadalmi, fizikai, technológiai és kulturális területeken végzett elemzések, tervezési és kezelési problémák szigorú kezeléséhez szükségesek. . A szakosodott kar és a személyzet olyan hálózatot hoz létre, amely kulcsfontosságú útmutatást és támogatást nyújt a doktori program során. A tanulók szorosan együttműködve mind az osztályteremben, mind a kutatás fejlesztésében elérik a legmagasabb tudományos eredményeket.

Az IMT iskolai doktori diplomások képesek lesznek használni a tanulmányaik során szerzett készségeiket a komplex problémák felismerésére és megoldására, a legmegfelelőbb módszer vagy eszköz kiválasztására, amikor ezekhez a problémákhoz közelednek, még az elsődleges kutatási területükön kívül is.

Minden diák alapja a nemrégiben felújított San Francesco komplexumnak, egy teljesen integrált Campusnak a gyönyörű toszkán város, Alt = "Lucca" történelmi központjában. A Campus megújított lakóépületeket, helyszíni étkezőt, tanulási és nappali szobákat, korszerű könyvtári és szabadidős szabadidős terek, amelyek egyedülálló kulturális, szakmai és társadalmi környezetet teremtenek doktori programunk számára, valamint a szabad helyiség és a fórumon kívül jogosult diákok is kapnak kutatási ösztöndíjat, amely kb. Az ösztöndíjak legfeljebb négy évig teljes mértékben finanszírozásra kerülnek, lehetőségük van a harmadik év után végzett diplomázásra.

Az IMT iskolai doktori programjai a világ minden tájáról érkező hallgatókat vonzzák, igazán nemzetközi környezetet biztosítva. Az angol az iskola hivatalos nyelve. Ezenkívül minden diák számára lehetőség nyílik arra, hogy kutatási intézetekben, laboratóriumokban vagy egyetemeken külföldön töltsenek időt, mind az Erasmus keretén belül, mind ad hoc mobilitási megállapodások révén.

A legtöbb IMT-iskola PhD diplomája kiemelkedő szerepet töltött be az egyetemi oktatókban, a kormányzati intézményekben, az állami és a magánvállalatokban vagy a szakmákban szerte a világon.

Ha többet szeretne megtudni az iskoláról, a felvételi követelményekről és az alkalmazás módjáról, kérjük, olvassa el a https://www.imtlucca.it/en/programma-dottorato/overview címen

A pályázat benyújtásának határideje - április 23-án2019 12:00 CEST

Utoljára frissítve márc. 2019

Az iskoláról

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems.

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems. Kevesebb