A Közgazdaságtudományi Tanszék hangsúlyozza mind a tanítást, mind a kutatást, és egymást erősíti. A tanártagokat arra ösztönzik, hogy fontos kutatásokat végezzenek, amelyek vezető nemzetközi folyóiratokban való közzétételhez vezetnek. A kar tagjait arra is ösztönzik, hogy szigorú módszereket alkalmazzanak a magas tudományos értékű helyi gazdasági kérdésekre.

Az osztály tanszékének tagjait nagyra tartják, és eredményeit hivatalosan is elismerik több tanulmányban, ahol az alt = "közgazdaságtudományi kutatások." 2012-ben a Shanghai Jiaotong Egyetem által vezetett világegyetemek akadémiai rangsorolása az 1. sz. Ázsia és a világ 48. A 2012-ben az EDUNIVERSAL legjobb mesterképzői a Távol-Kelet Ázsia első számú minisztériumát értékelték.

A Gazdaságfejlesztési Központot 1995-ben alapították a Tanszék támogatásával. Célja, hogy támogassa a gazdasági fejlődés folyamatának kutatását, hangsúlyozva a Greater China és az ázsiai-csendes-óceáni térség gazdasági fejlődését. A tanszék egyes tagjai aktívak az iskola multidiszciplináris kísérleti üzleti kutatási központjában.

A doktori program kutatási-orientált program. Úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a diákok számára, hogy egy szakterületre koncentráljanak, és lehetőséget adjanak nekik arra, hogy eredeti, alapvető kutatást végezzenek ezen a területen. A program felkészíti a tanulókat az egyetemeken, kutatóintézetekben, vállalkozásokban és a kormányban folytatott oktatási és / vagy kutatási pályára.

A PhD program a diákok eredeti kutatására összpontosít, de természetesen a tanfolyamot is igényli. A doktori hallgatók bejutnak a programba a jelöltséghez, majd a diplomamunka védelméhez. Mindegyiknek van egy témavezetője, aki felügyeli a hallgatói kutatásokat. A hallgatók megkapják a jelöltséget a sikeres minősítő vizsgák elvégzésével. A teljes munkaidőben dolgozó hallgató, aki jó előrehaladást ért el, várhatóan négy év alatt képes a PhD fokozat befejezésére. A program első két évét rendszerint a tanfolyamra szánják, ami a nagymérető helyszíni szemlét és egy kutatási munkát eredményezi. Ezt követően a hallgató elkezdi írni a disszertációt.

Kutatási Foci

A minisztérium kutatási területei a microalt = "economics, macroalt =" economics és ökonometria mellett a következőkre összpontosítanak: gazdasági növekedés és fejlődés, ipari szervezet, nemzetközi alt = "közgazdaságtan, kínai gazdaság, kísérleti és viselkedési alt = "közgazdaságtan.

Felvételi követelmények

én. Általános felvételi követelmények

A mesterképzésre pályázó pályázóknak rendelkezniük kell:

  • megszerzett oklevelet egy elismert intézménytől, vagy egy elismert megfelelő képesítést;

ii. Angol nyelv felvételi követelmények

Az angol nyelvi követelményeket az alábbi jártassági eredmények egyikével kell teljesítenie *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revised Paper-Delivered Test 60 (az olvasás, a hallás és az írás szakaszainak teljes pontszámai)
  • IELTS (Akadémiai modul) Teljes pontszám: 6.5

* Ha az első nyelv az angol, és a főiskolai diplomáját vagy ezzel egyenértékű képesítését olyan intézmény ítélte oda, ahol az oktatóeszköz angol volt, akkor lemondanak a fenti angol nyelv követelményeinek teljesítéséről.

iii. Programozzon nekem - Speciális felvételi követelmények

A pályázóknak megfelelő pontszámot kell kapniuk a GMAT vagy a GRE-ban, a fenti (i) és (ii) tetején


Jelentkezési határidő

A részleteket lásd a http://pg.ust.hk/programs ("Alkalmazás") oldalán.

Program oktatási nyelve:
Angol

36 további kurzus The Hong Kong University of Science and Technology »

Utoljára frissítve February 5, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
42,100 HKD
évente
Deadline
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date