PhD a kognitív, számítástechnikai és szociális idegi tudományokban

IMT School for Advanced Studies Lucca

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD a kognitív, számítástechnikai és szociális idegi tudományokban

IMT School for Advanced Studies Lucca

Lucca

2018/19 PhD Programok az IMT School for Advanced Studies Lucca

A jelentkezési határidő - 2018. augusztus 3., 12.00 CEST

A pályázatokat most elfogadják a 2018/19-es PhD Programok az IMT School for Advanced Studies Lucca (www.imtlucca.it), az egyik a hat kiválósági iskolák Olaszországban és az egyik legmagasabb értéket képviselő európai iskolák szerint a legfrissebb U-Multirank felmérés. Minden tudományágból származó magasan motivált jelöltek felkérést kapnak arra, hogy a két teljes mértékben támogatott ösztöndíj egyikét két olyan doktori program keretében kérjék, amelyek integrálják a közgazdasági, mérnöki, számítástechnikai, idegtudományi és viselkedési pszichológiát, fizikát, alkalmazott matematikát, statisztikát, történelmet és tudományokat kulturális örökség.

A négy térspecifikus pályának egyike a Kognitív, Számítógépes és Szociális Neuroscience, amely a "Kognitív és Kulturális Rendszerek" PhD Program alatt van. Ez a kutatás-alapú, multidiszciplináris doktori program a kognitív, számítástechnikai és társadalmi idegtudományokra koncentrál. A hallgatók több kurzust is magukban foglalnak, többek között a kognitív pszichológia, a viselkedési és szociális idegtudomány, a törvényszéki pszichopatológia, a neuropszichológia, a pszichofiziológia, a percepció neurális alapja, a tudat neurális alapja, a tudományfilozófia, a kritikai gondolkodás, a strukturális és funkcionális neuroimaging, adatelemzési módszerek. Különösen a program célja olyan kutatók képzése, akik hozzájárulnak a tudáshoz olyan területeken, mint az érzés és az észlelés; alvás és tudat; motorrendszer és működés; neuroplasztika és tanulás; nyelvi és koncepcionális képviselet; érzelmek és motivációk; szociálpszichológia; döntéshozatali folyamatok; Neuroetika; filozófia és idegtudomány az erkölcsi érvelésben; törvényszéki pszichológia és pszichopatológia. A doktori tanulmányok során a diákokat arra ösztönzik, hogy végezzenek kutatást az iskola kutatóegységeivel.

A kurzusokat világhírű kutatók vezetik, és biztosítják a hallgatóknak az elméleti készségeket és a fejlett eszközöket, amelyek a gazdasági, társadalmi, tudományos, technológiai és kulturális területek rendszerelemzésének széleskörű keretén belül az elemzési, tervezési és irányítási problémák sokaságának szigorú kezeléséhez szükségesek . A szakirányú kar és személyzet olyan hálózatot hoz létre, amely kulcsfontosságú útmutatást és támogatást nyújt a PhD program teljes területén. A tanárokkal szorosan együttműködve, mind a tanteremben, mind a kutatás fejlesztésében a diákok elérik a legmagasabb szintű tudományos eredményeket. Az IMT iskolai doktori fokozatai a tanulmányaik során megszerzett készségeiket képesek felismerni és megoldani a komplex problémákat, kiválasztani a legmegfelelőbb módszert vagy eszközöket, amikor ezeket a problémákat megközelítik, még az elsődleges kutatási területükön kívüli tudományágakban is.

Minden diák alapja a nemrég felújított San Francesco komplexum, egy teljesen integrált Campus a történelmi központjában a gyönyörű toszkán város Lucca. A Campus magában foglalja a megújult lakóépületeket, helyszíni étkezést, tanulmányi és nappali helyiségek, korszerű könyvtárak és szabadtéri szabadidős terek, amelyek a doktori programunk számára egyedülálló kulturális, szakmai és társadalmi környezetet biztosítanak. A támogatható hallgatók, a szabad szoba és fedélzet mellett, szintén kutatási ösztöndíjat kapnak, ami körülbelül 15.300 euró / év. A további kutatási fázisok további támogatása, beleértve az ösztöndíjakat, amelyek a PhD értekezés befejezéséhez esetleges negyedik évet lefedik, versenyképes alapon rendelhetők.

Az IMT iskolai doktori programjai a világ minden tájáról érkező hallgatókat vonzzák, igazán nemzetközi környezetet biztosítva. Az angol az iskola hivatalos nyelve. Ezenkívül minden diák számára lehetőség nyílik arra, hogy kutatási intézetekben, laboratóriumokban vagy egyetemeken külföldön töltsenek időt, mind az Erasmus keretén belül, mind ad hoc mobilitási megállapodások révén.

A legtöbb IMT iskolai doktori fokozat diplomások, kormányzati intézmények, állami és magánvállalatok vagy szakmák világszerte kiemelkedő szerepet játszanak.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve June 3, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
- Nincsenek tandíjak (a tandíjat meghaladó hallgatók ösztöndíjat kapnak - 15.300 € / év - és szabad szoba és fedélzet)
Locations
Olaszország - Lucca, Tuscany
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Olaszország - Lucca, Tuscany
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt