2019/20 PhD programok az IMT School for Advanced Studies Lucca

A pályázat benyújtásának határideje - április 23-án2019 12:00 CEST

A pályázatokat most elfogadják az 2019/20 PhD programok a IMT School for Advanced Studies Lucca (www.imtlucca.it), az egyik a hat iskolák Kiválósági Olaszországban, és az egyik legnagyobb névleges doktori iskolák szerint Európában a A legfrissebb U-Multirank felmérés.Minden tudományágból származó, nagy motivációjú pályázók felkérést kapnak arra, hogy pályázzanak a 32 teljesen finanszírozott ösztöndíjra a két doktori program keretében, amelyek integrálják a közgazdasági, mérnöki, informatikai, idegtudományi és magatartási pszichológiai, fizikai, tudományos ismereteket matematika, statisztika, történelem és kulturális örökség tudományai.

A négy területspecifikus pálya egyike a kognitív, számítástechnikai és szociális neurológia , amely a „Kognitív és kulturális rendszerek” PhD program alatt van. Ez a kutatás-alapú, multidiszciplináris pálya a kognitív, számítási és társadalmi neurokultúrákra összpontosít, és integrálja az alapvető neurológiai tudomány módszereket, beleértve a molekuláris biológiát és a genetikát, a hagyományos kísérleti pszichológiával és kognitív neurológiai tudattal. A hallgatók több kurzuson vesznek részt, beleértve a kognitív pszichológia alapjait, a viselkedési és társadalmi idegtudományt, a neuropszichológiát, a pszichofiziológiát, a neuroetikát, az érzékelés neurális alapját, a tudat neurális alapját, a tudomány filozófiáját, a kritikus gondolkodást, a strukturális és funkcionális neurométereket, valamint az alapvető / fejlett módszereket. adatelemzéshez.

A CCSN pálya különösen arra szolgál, hogy olyan kutatókat képezzen, akik hozzájárulnak a (több) tudományterületen való tudáshoz való hozzájáruláshoz, mint például a multiszenzoros észlelés, a supramodality és a cross-modality; alvás és tudat; akciófelismerés és motorvezérlés; neuroplasztika és tanulás; szemantikai fogalmak szervezése; neurolingvisztika; társadalmi és antiszociális viselkedés; döntéshozatali folyamatok a gazdasági és pénzügyi környezetben; esztétikai felfogás. Doktori tanulmányaik során a hallgatókat arra ösztönzik, hogy kutatást végezzenek az iskola kutatási egységeivel. Kísérleti tevékenységeik elvégzéséhez a diákok mind házon belüli, mind pedig kiszervezési lehetőségekre támaszkodhatnak. Az IMT Iskolában van egy Cyberphysics Lab, amely viselkedési, pszichofizikai és EEG (64 és 256 csatornás erősítők) kutatására alkalmas. Funkcionális és szerkezeti MRI-tanulmányokat lehet végezni bármely partner MRI szkenner helyén Pisában (1,5 és 7 Tesla) és Massa-ban (3 Tesla); Az EEG és az fMRI megszerzése kombinálható.

A tanfolyamokat világhírű kutatók vezetik, és minden olyan elméleti készséget és fejlett eszközt biztosítanak a hallgatók számára, amelyek a gazdasági, társadalmi, tudományos, technológiai és kulturális területeken a rendszerelemzések széles körében szigorúan kezelhetik az elemzési, tervezési és kezelési problémákat . A szakosodott kar és a személyzet olyan hálózatot hoz létre, amely kulcsfontosságú útmutatást és támogatást nyújt a doktori program során. A tanulók szorosan együttműködve mind az osztályteremben, mind a kutatás fejlesztésében elérik a legmagasabb tudományos eredményeket. Az IMT iskolai doktori diplomások képesek lesznek használni a tanulmányaik során szerzett készségeiket a komplex problémák felismerésére és megoldására, a legmegfelelőbb módszer vagy eszköz kiválasztására, amikor ezekhez a problémákhoz közelednek, még az elsődleges kutatási területükön kívül is.

Minden diák alapja a nemrégiben felújított San Francesco komplexumnak, egy teljesen integrált Campusnak a gyönyörű toszkán város Lucca történelmi központjában. A Campus újjáépített lakóépületeket, helyszíni étkezdét, tanulmányi és nappali szobákat, korszerű könyvtárakat és szabadidős szabadidős tereket foglal magában, amelyek egyedi kulturális, szakmai és társadalmi környezetet teremtenek doktori programunk számára.

A szabad szobában és a fedélzeten kívül jogosult diákok is kapnak kutatási ösztöndíjat, amely körülbelül 15 300 euró / év . Az ösztöndíjak legfeljebb négy évig teljes mértékben finanszírozásra kerülnek, lehetőségük van a harmadik év vége után.

Az IMT iskolai doktori programjai a világ minden tájáról érkező hallgatókat vonzzák, igazán nemzetközi környezetet biztosítva. Az angol az iskola hivatalos nyelve. Ezenkívül minden diák számára lehetőség nyílik arra, hogy kutatási intézetekben, laboratóriumokban vagy egyetemeken külföldön töltsenek időt, mind az Erasmus keretén belül, mind ad hoc mobilitási megállapodások révén.

A legtöbb IMT-iskola PhD diplomája kiemelkedő szerepet töltött be az egyetemi oktatókban, a kormányzati intézményekben, az állami és a magánvállalatokban vagy a szakmákban szerte a világon.

Ha többet szeretne megtudni az iskoláról, a felvételi követelményekről és az alkalmazás módjáról, kérjük, olvassa el a https://www.imtlucca.it/en/programma-dottorato/overview címen

A pályázatok benyújtásának határideje - 2019. április 23., 12.00 CEST

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus IMT School for Advanced Studies Lucca »

Utoljára frissítve March 11, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
- Nincsenek tandíjak (a tandíjat meghaladó hallgatók ösztöndíjat kapnak - 15.300 € / év - és szabad szoba és fedélzet)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date