PhD a kulturális örökség elemzésében és irányításában

IMT School for Advanced Studies Lucca

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD a kulturális örökség elemzésében és irányításában

IMT School for Advanced Studies Lucca

Lucca

2018/19 PhD Programok az IMT School for Advanced Studies Lucca

A jelentkezési határidő - 2018. augusztus 3., 12.00 CEST

A pályázatokat most elfogadják a 2018/19-es PhD Programok az IMT School for Advanced Studies Lucca (www.imtlucca.it), az egyik a hat kiválósági iskolák Olaszországban és az egyik legmagasabb értéket képviselő európai iskolák szerint a legfrissebb U-Multirank felmérés. Minden tudományágból származó magasan motivált jelöltek felkérést kapnak arra, hogy a két teljes mértékben támogatott ösztöndíj egyikét két olyan doktori program keretében kérjék, amelyek integrálják a közgazdasági, mérnöki, számítástechnikai, idegtudományi és viselkedési pszichológiát, fizikát, alkalmazott matematikát, statisztikát, történelmet és tudományokat kulturális örökség.

A négy térspecifikus Tracks egyike a kulturális örökség elemzése és kezelése, amely a "Kognitív és Kulturális Rendszerek" PhD Program alatt van. A pályát a kulturális örökséget, a művészettörténetet, a kulturális örökséget és a tájat érintő európai és nemzetközi jogszabályokat, a filozófiát és az esztétikát, a kulturális örökséget és a kulturális intézményeket, a múzeumi rendszert és a kulturális örökséget alkalmazó technológiákat irányítják. Mind a kutatásorientált, mind a gyakorlatorientált kurzusok képezik a programot, amelynek célja a képzett kutatók képzése, akik akadémiai területen és a kulturális menedzsment területén tevékenykedő szakemberek számára dolgoznak. A program előmozdítja a kutatást, amely a diákok számára élénk kapcsolatot kínál a különböző kutatási megközelítésekkel és módszertanokkal. A doktori tanulmányok során a diákokat arra ösztönzik, hogy végezzenek kutatást az iskola kutatóegységeivel.

A kurzusokat világhírű kutatók vezetik, és biztosítják a hallgatóknak az elméleti készségeket és a fejlett eszközöket, amelyek a gazdasági, társadalmi, tudományos, technológiai és kulturális területek rendszerelemzésének széleskörű keretén belül az elemzési, tervezési és irányítási problémák sokaságának szigorú kezeléséhez szükségesek . A szakirányú kar és személyzet olyan hálózatot hoz létre, amely kulcsfontosságú útmutatást és támogatást nyújt a PhD program teljes területén. A tanárokkal szorosan együttműködve, mind a tanteremben, mind a kutatás fejlesztésében a diákok elérik a legmagasabb szintű tudományos eredményeket. Az IMT iskolai doktori fokozatai a tanulmányaik során megszerzett készségeiket képesek felismerni és megoldani a komplex problémákat, kiválasztani a legmegfelelőbb módszert vagy eszközöket, amikor ezeket a problémákat megközelítik, még az elsődleges kutatási területükön kívüli tudományágakban is.

Minden diák alapja a nemrég felújított San Francesco komplexum, egy teljesen integrált Campus a történelmi központjában a gyönyörű toszkán város Lucca. A Campus magában foglalja a megújult lakóépületeket, helyszíni étkezést, tanulmányi és nappali helyiségek, korszerű könyvtárak és szabadtéri szabadidős terek, amelyek a doktori programunk számára egyedülálló kulturális, szakmai és társadalmi környezetet biztosítanak. A támogatható hallgatók, a szabad szoba és fedélzet mellett, szintén kutatási ösztöndíjat kapnak, ami körülbelül 15.300 euró / év. A további kutatási fázisok további támogatása, beleértve az ösztöndíjakat, amelyek a PhD értekezés befejezéséhez esetleges negyedik évet lefedik, versenyképes alapon rendelhetők.

Az IMT iskolai doktori programjai a világ minden tájáról érkező hallgatókat vonzzák, igazán nemzetközi környezetet biztosítva. Az angol az iskola hivatalos nyelve. Ezenkívül minden diák számára lehetőség nyílik arra, hogy kutatási intézetekben, laboratóriumokban vagy egyetemeken külföldön töltsenek időt, mind az Erasmus keretén belül, mind ad hoc mobilitási megállapodások révén.

A legtöbb IMT iskolai doktori fokozat diplomások, kormányzati intézmények, állami és magánvállalatok vagy szakmák világszerte kiemelkedő szerepet játszanak.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve June 3, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
- Nincsenek tandíjak (a tandíjat meghaladó hallgatók ösztöndíjat kapnak - 15.300 € / év - és szabad szoba és fedélzet)
Locations
Olaszország - Lucca, Tuscany
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Olaszország - Lucca, Tuscany
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt