Lucca

2019/20 PhD programok az IMT Fejlett Tanulmányi Iskolájában alt = "Lucca

A pályázat benyújtásának határideje - április 23-án2019 12:00 CEST

A pályázatokat a 2019/209-es doktori programokhoz fogadják el az IMT továbbképzési iskolában alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), az egyik a hat kiválósági iskola közül Olaszországban és az egyik legmagasabb minősítésű európai iskolának. a legutóbbi U-Multirank felmérés szerint.Minden tudományágból származó, nagy motivációjú pályázók felkérést kapnak arra, hogy pályázzanak a 32 teljesen finanszírozott ösztöndíjra a két doktori program keretében, amelyek integrálják a közgazdasági, mérnöki, informatikai, idegtudományi és magatartási pszichológiai kompetenciákat, fizika, alkalmazott matematika, statisztika, történelem és kulturális örökség tudományai.

A négy területspecifikus pálya egyike a kulturális örökség elemzése és menedzsmentje , amely a „Kognitív és kulturális rendszerek” doktori program alatt áll. A pálya régészeti, művészettörténeti, európai és nemzetközi jogszabályok a kulturális örökségről és a tájról, a múzeumról, a kulturális örökség és a kulturális intézmények irányításáról, a kulturális örökség értékbecsléséhez alkalmazott technológiákról szól.

Mind a kutatási, mind a gyakorlat-orientált kurzusok képezik a programot, amelynek célja a kulturális menedzsment és a tudósok konkrét területén működő szakképzett szakemberek oktatása. Támogatja a kutatást azáltal, hogy a tanulókat különböző kutatási megközelítésekre és módszerekre bízza, a kulturális örökség kutatási területeihez tartozó esettanulmányok révén. Doktori tanulmányaik során a hallgatókat arra ösztönzik, hogy kutatást végezzenek az iskola kutatási egységeivel .

A tanfolyamokat világhírű kutatók vezetik, és minden olyan elméleti készséget és fejlett eszközt biztosítanak a hallgatók számára, amelyek a gazdasági, társadalmi, tudományos, technológiai és kulturális területeken a rendszerelemzések széles körében szigorúan kezelhetik az elemzési, tervezési és kezelési problémákat . A szakosodott kar és a személyzet olyan hálózatot hoz létre, amely kulcsfontosságú útmutatást és támogatást nyújt a doktori program során. A tanulók szorosan együttműködve mind az osztályteremben, mind a kutatás fejlesztésében elérik a legmagasabb tudományos eredményeket. Az IMT iskolai doktori diplomások képesek lesznek használni a tanulmányaik során szerzett készségeiket a komplex problémák felismerésére és megoldására, a legmegfelelőbb módszer vagy eszköz kiválasztására, amikor ezekhez a problémákhoz közelednek, még az elsődleges kutatási területükön kívül is.

Minden diák alapja a nemrégiben felújított San Francesco komplexumnak, egy teljesen integrált Campusnak a gyönyörű toszkán város, Alt = "Lucca" történelmi központjában. A Campus megújított lakóépületeket, helyszíni étkezőt, tanulási és nappali szobákat, korszerű könyvtári és szabadidős szabadidős terek, amelyek egyedi kulturális, szakmai és társadalmi környezetet teremtenek doktori programunk számára.

A szabad szobában és a fedélzeten kívül jogosult diákok is kapnak kutatási ösztöndíjat, amely körülbelül 15 300 euró / év . Az ösztöndíjakat legfeljebb négy évig teljes mértékben finanszírozzák, a harmadik év után végzett diplomával.

Az IMT iskolai doktori programjai a világ minden tájáról érkező hallgatókat vonzzák, igazán nemzetközi környezetet biztosítva. Az angol az iskola hivatalos nyelve. Ezenkívül minden diák számára lehetőség nyílik arra, hogy kutatási intézetekben, laboratóriumokban vagy egyetemeken külföldön töltsenek időt, mind az Erasmus keretén belül, mind ad hoc mobilitási megállapodások révén.

A legtöbb IMT-iskola PhD diplomája kiemelkedő szerepet töltött be az egyetemi oktatókban, a kormányzati intézményekben, az állami és a magánvállalatokban vagy a szakmákban szerte a világon.

Ha többet szeretne megtudni az iskoláról, a felvételi követelményekről és az alkalmazás módjáról, kérjük, olvassa el a https://www.imtlucca.it/en/programma-dottorato/overview címen

A pályázat benyújtásának határideje - április 23-án2019 12:00 CEST

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus IMT School for Advanced Studies Lucca »

Utoljára frissítve March 11, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
- Nincsenek tandíjak (a tandíjat meghaladó hallgatók ösztöndíjat kapnak - 15.300 € / év - és szabad szoba és fedélzet)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date