PhD a kulturális örökség elemzésében és irányításában

Általános információk

Program leírás

Lucca

2019/20 PhD programok az IMT Fejlett Tanulmányi Iskolájában alt = "Lucca

A jelentkezési határidő - 2020. július 10. , 12:00 CEST

Jelenleg elfogadják a pályázatokat a 2020/21. PhD programokra az IMT Felsőoktatási Iskolában alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), az olasz hat kiválósági iskola egyike és az egyik legmagasabb besorolású végzettségű iskola Európában. A legfrissebb U-Multirank felmérés szerint. Minden tudományág magas motivációjú jelölteit felkérik arra, hogy jelentkezzenek a 33 teljes mértékben finanszírozott ösztöndíjra két doktori programban, amelyek integrálják a közgazdaságtan, a mérnöki tudományok, a számítástechnika, az idegtudomány és a viselkedési pszichológia tudományos kompetenciáit, fizika, alkalmazott matematika, statisztika, történelem és a kulturális örökség tudománya.

A négy területspecifikus pálya egyike a kulturális örökség elemzése és menedzsmentje , amely a „Kognitív és kulturális rendszerek” doktori program alatt áll. A pálya régészeti, művészettörténeti, európai és nemzetközi jogszabályok a kulturális örökségről és a tájról, a múzeumról, a kulturális örökség és a kulturális intézmények irányításáról, a kulturális örökség értékbecsléséhez alkalmazott technológiákról szól.

Mind a kutatási, mind a gyakorlat-orientált kurzusok képezik a programot, amelynek célja a kulturális menedzsment és a tudósok konkrét területén működő szakképzett szakemberek oktatása. Támogatja a kutatást azáltal, hogy a tanulókat különböző kutatási megközelítésekre és módszerekre bízza, a kulturális örökség kutatási területeihez tartozó esettanulmányok révén. Doktori tanulmányaik során a hallgatókat arra ösztönzik, hogy kutatást végezzenek az iskola kutatási egységeivel .

A tanfolyamokat világhírű kutatók vezetik, és minden olyan elméleti készséget és fejlett eszközt biztosítanak a hallgatók számára, amelyek a gazdasági, társadalmi, tudományos, technológiai és kulturális területeken a rendszerelemzések széles körében szigorúan kezelhetik az elemzési, tervezési és kezelési problémákat . A szakosodott kar és a személyzet olyan hálózatot hoz létre, amely kulcsfontosságú útmutatást és támogatást nyújt a doktori program során. A tanulók szorosan együttműködve mind az osztályteremben, mind a kutatás fejlesztésében elérik a legmagasabb tudományos eredményeket. Az IMT iskolai doktori diplomások képesek lesznek használni a tanulmányaik során szerzett készségeiket a komplex problémák felismerésére és megoldására, a legmegfelelőbb módszer vagy eszköz kiválasztására, amikor ezekhez a problémákhoz közelednek, még az elsődleges kutatási területükön kívül is.

Minden diák alapja a nemrégiben felújított San Francesco komplexumnak, egy teljesen integrált Campusnak a gyönyörű toszkán város, Alt = "Lucca" történelmi központjában. A Campus megújított lakóépületeket, helyszíni étkezőt, tanulási és nappali szobákat, korszerű könyvtári és szabadidős szabadidős terek, amelyek egyedi kulturális, szakmai és társadalmi környezetet teremtenek doktori programunk számára.

A szabad szobában és a fedélzeten kívül jogosult diákok is kapnak kutatási ösztöndíjat, amely körülbelül 15 300 euró / év . Az ösztöndíjakat legfeljebb négy évig teljes mértékben finanszírozzák, a harmadik év után végzett diplomával.

Az IMT iskolai doktori programjai a világ minden tájáról érkező hallgatókat vonzzák, igazán nemzetközi környezetet biztosítva. Az angol az iskola hivatalos nyelve. Ezenkívül minden diák számára lehetőség nyílik arra, hogy kutatási intézetekben, laboratóriumokban vagy egyetemeken külföldön töltsenek időt, mind az Erasmus keretén belül, mind ad hoc mobilitási megállapodások révén.

A legtöbb IMT-iskola PhD diplomája kiemelkedő szerepet töltött be az egyetemi oktatókban, a kormányzati intézményekben, az állami és a magánvállalatokban vagy a szakmákban szerte a világon.

Ha többet szeretne megtudni az iskoláról, a felvételi követelményekről és a jelentkezés módjáról, kérjük, olvassa el a https://www.imtlucca.it/hu oldalt.

A jelentkezési határidő - 2020. július 10. , 12:00 CEST

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems.

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems. Kevesebb