• Időtartam (év): 3
 • Képzettség: Média és kommunikáció (PhD, 3 év)
 • A képesítés szintje: 3. ciklus (doktori fokozat)
 • Az oktatás nyelve: A programot angolul és görögül is kínálják.
 • Tanulmányi mód: Teljes munkaidős / részidős
 • Minimális ECTS Credits: 180

A program profilja

A Hírközlési Minisztérium a Média és Kommunikáció területén erősségekkel segíti az aspiráns kutatókat és a szakemberek számára egy erős platformot mind az egyetemi érdekeltségeik, mind a karrierjük fejlesztéséhez. A tanszék célja, hogy inspiráló és élénk környezetet biztosítson a posztgraduális kutatás számára, támogassa a kutatási és prezentációs készségek fejlesztését, és válaszoljon diákjaink akadémiai igényeire. Lehetőséget teremtünk az interdiszciplináris interakciókra, és büszkék vagyunk arra, hogy tanítványainkat szakmai konferenciák, szemináriumok és események szervezésével bővítsük szakmai hálózataikkal, amelyek szoros kapcsolatot alakítanak ki a médiaipar és a helyi és nemzetközi tudományos közösséggel. A Kommunikációs Tanszék tagjai aktívan részt vesznek a projektek és kiadványok kihívásával, valamint az extracurricularis tevékenységek széles körében, mint például: kreatív média projektek, médiafesztiválok szervezése és egyéb kulturális események; a médiaműveltség és az oktatás, a digitális média és a tanulás, a filmes politika, a közösségi média, a közvetítés és a digitális történetírás és a szociális média menedzsment területén.

A jövőbeli PhD hallgatók szívesen látják a tanszéket bármikor a tanévben. Erősen javasoljuk, hogy hivatalos kérelmet nyújtson be a doktori fokozat koordinátornak. Ez segít nekünk abban, hogy biztosítsuk Önnek a legjobb támogatást, és kapcsolatba léphessünk Önnel a tanszék tagjával, aki rendelkezik azzal a szakértelemmel, hogy segítsen és iránymutatást nyújtson.

Dr. Costas Constandinides

Kommunikációs Tanszék Doktori fokozat koordinátora

constandinides.c@unic.ac.cy

Karrier kilátások

Azok a személyek, akik sikeresen teljesítik a doktori programot, képesek lesznek:

 • A felsőoktatási intézmények kutatói kar tagjai.
 • Vezető szerepet tölt be a médiában, például az iparban vagy az akadémiai világban.
 • A minisztériumok különböző osztályaiban / szolgálataiban magas rangú tisztviselőket kell kinevezni a média funkciójához és hozzájárulásához a társadalmi és kulturális fejlődéshez.
 • Adminisztratív és / vagy felügyeleti szerepet tölt be a felsőoktatási intézményekben, kutatóközpontokban vagy tanácsadó egységekben működő állami vagy magán felsőoktatási intézményekben.

Hozzáférés a további tanulmányokhoz

N / A

Graduation követelmények

A program három akadémiai évre terjed ki, vagyis 6 félév.

Tanulási eredmények

 1. Annak érdekében, hogy a hallgató mélyreható tudást szerezzen az általa választott koncentráció új tendenciáiról (tárgyi és kutatási szempontból).
 2. Annak érdekében, hogy a hallgató tervezhesse és lezárhasson nagyszabású kutatást, és ezért új tudást teremtsen, és ezáltal hozzájáruljon a tudományok továbbfejlesztéséhez a médiaműveltségben és a médiaismeretben.
 3. Annak érdekében, hogy a hallgató megértse a média és a kommunikáció terén elért előrehaladással kapcsolatos problémákat, amelyek a társadalmi és technológiai fejleményekből származnak.
 4. A diákok felkészítése arra, hogy a munkakörnyezet megváltozásának ügynökei legyenek.
 5. Felkészíteni a tanulókat arra, hogy vállalják és sikeresen gyakorolják a vezetői szerepeket a koncentrációjuk / munkakörnyezetük területén.

Ösztöndíjak - Pénzügyi támogatás

Az egyetem ösztöndíjat és pénzügyi támogatást nyújt a nappali tagozatos hallgatóknak, akadémiai ösztöndíjak formájában, pénzügyi segítségnyújtás, atlétikai ösztöndíjak és az egyetemi munka-tanulmányi programok formájában.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Görög
University of Nicosia

15 további kurzus University of Nicosia »

Utoljára frissítve November 22, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Contact school
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
13,500 EUR
Helyi / uniós hallgatók éves tandíj; € 13,500 Nemzetközi diákok éves tandíj
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

Contact school

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school