Read the Official Description

Az LSBU a legmodernebb egyetem Londonban világszerte vezető és nemzetközileg kiváló kutatási témákban az általános mérnöki szakban, amely magába foglalja az Épített környezet és építészet kutatását - a Research Excellence Framework (REF) 2014-et.

Iskolánk széles körű kutatási tevékenysége, valamint az oktatók, a posztdoktori kutatók és a vendégprofesszorok keveréke lehetővé teszi számunkra, hogy ösztönző és változatos környezetet kínáljunk.


Kutatási témák

A mérnöki és az épített környezet területén végzett kutatásokat szakosodott központok végzik. A legtöbb egyetemi tanár egy vagy több ilyen tagból áll, és a kutató diákok elvárják, hogy csatlakozzanak egy kis csapathoz, amely bizonyos problémákkal foglalkozik. Kutatási témák:

 • Akusztika
 • Közlekedéstechnika
 • Hűtés és légkondicionálás
 • Hatékony és megújuló energia az épületben


Azok a kutatási területek, ahol felügyeletet kínálunk:

 • Passzív alacsony energia-tervezés és épületfizika, az éghajlatváltozás hatása és a meglévő épületek átalakítása
 • Épületszolgáltatások, energiahatékony és megújuló energiákkal kapcsolatos technológiák
 • Hűtés, légkondicionálás, fűtés, hűtés és energiatároló technológiák
 • Villamosépítési szolgáltatások, beleértve a világítást, áramellátást és vezérlést
 • Környezetvédelmi és építészeti akusztika
 • Életciklus-felmérés, karbantartás és vagyonkezelés.
 • Szerkezeti tervezés, szerkezeti elemzés és szimuláció,
 • Közlekedéstechnika
 • Vízrendszerek és menedzsment
 • Fenntarthatósági fejlesztés
 • Városi rugalmasság
 • Az öregedő kutatás a beépített és az emberi környezetben
 • Zöldépítés
 • Energia és erőforrás-hatékonyság
 • Energiaigény figyelése
 • Épületek energiaértékelése, mérése és teljesítménye
 • Megújuló energia a városokban, közösségekben és körzetekben
 • Katasztrófák ellenállóképessége

A munkatársak, a kiválasztott területen dolgozó szakértők közvetlenül felelősek a kutatási program irányításáért és támogatásáért. Mint kutató diák, a mi virágzó akadémiai közösségünk részévé válik.

A Ph.D., definíció szerint, az eredeti hozzájárulás a tudáshoz. A kutatási fokozat eltér a tanított kurzustól. A kutató diákok elvárják, hogy a felügyeletet ellátó csapat támogatásával önállóan irányítsák tanulásukat.


Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód


Felszerelés


Az épület hőmérsékletének hatékony szabályozása, PhD

Metkel Ph.D. a kutatás a munkaterületi hőszivattyús rendszer hatékonyságának javítására összpontosított, megállapításai hatással vannak a kormányzati politikára és a megújuló iparra


Az épületek hatékony és megújuló energiájának központja (CEREB)

Ez a 2,8 millió fontos létesítmény egyedülálló, tanítási, kutatási és demonstrációs erőforrás a megújuló és intelligens energiarendszerek számára.


Akusztikus kutatási létesítmények

Akusztikai laboratóriumaink kiváló és ritka tanulási környezetet kínálnak. A létesítmények közé tartozik az Anechoic Chamber és a Reverberation Chamber, amelyek támogatják az élenjáró kutatást az alkalmazott akusztika terén.


A foglalkoztathatóság


Kutatási készségfejlesztés

Minden kutató hallgatónak részt kell vennie a kulcsfontosságú készségek fejlesztési programban, melynek célja az átruházható készségek fejlesztése a kutatás végrehajtásában résztvevők mellett. A kutatási módszerek oktatása gyakori kutatási szemináriumokon keresztül elérhető.

Szükség esetén a kutató hallgató részben követheti az iskolán belül elérhető releváns mesterkurzusokat és különösen a kutatási módszertan egységeit. Bizonyos esetekben a kutatói diákokat arra ösztönzik, hogy kövessék az egyetemen rendelkezésre álló egyéb tanfolyamokat, vagy külsőleg, hogy javítsák az általános szakértelmüket a kiválasztott területeken.

Ezenkívül bátoríthatják őket arra, hogy kövessék a nyelvtanfolyamukat, amelyek célja a szóbeli és írásbeli készségeik fejlesztése - mindkettő alapvető fontosságú a jövőbeli pályafutásuk során.


Átruházható készségek

A kutatási végzettség sok átvihető képességgel fog rendelkezni. Az önfegyelem, a világos analitikus gondolkodás iránti igény és a mások kritikájának képessége valami konstruktív jellegűvé válik, ami egyedülálló képzést jelent szinte bármilyen karrier számára. Az új tények megtalálásának izgatása és megelégedése, új ötlet, vagy valami újfajta szemléletmód nagymértékben jutalmazható.


Konferenciákon való részvétel

A kutatókat gyakran szponzorálják, hogy részt vegyenek nemzeti és nemzetközi konferenciákon, találkozzanak a vezető tudósokkal a saját területükön és bemutassák kutatási eredményeiket. Az összes kutató diákjainak előrehaladását az Egyetem kutatási fokozatának hivatalosan ellenőrzi.

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.


Belépési követelmények

Az LSBU kutatási fokozatának pályázói általában jó kitüntetéses diplomával (2: 2 és magasabb) és megfelelő posztgraduális képesítéssel rendelkeznek, lehetőleg mesteri szinten. Kérjük, mellékeljen két tudományos referenciát az alkalmazás részeként. Önnek is meg kell jelenítenie az összes képesítését. Ha az angol nem az első nyelved, akkor angolul kell bizonyítania a kompetenciádat, és legalább 7,0 pontot kell szereznie a posztgraduális szinten. Felkérik Önt egy potenciális felügyelővel folytatott interjúra, személyesen vagy telefonon, mielőtt ajánlatot tennének.


Akadémiai Technológiai Jóváhagyási Rendszer

Ha Ön nem EU / EGT állampolgár, akkor a Külföldi és Nemzetközösségi Hivatalhoz (FCO) kell folyamodnia az Akadémiai Technológiai Jóváhagyási Rendszer (ATAS) engedélyezéséhez a tanfolyam tanulmányozása céljából. Ez a követelmény az egyetemre való beiratkozáshoz vagy a tanulmányok elfogadásának megerősítéséhez (CAS), ha szükség van egy Tier 4 általános vízumkérelem benyújtására. Felhívjuk figyelmét, hogy az ATAS tanúsítvány nem szükséges ahhoz, hogy az LSBU-nál egy kurzusra vonatkozó pályázatot nyújtsunk be, és kapjon ajánlatot.

Az ATAS-tanúsítvány megszerzésének folyamata eltarthat egy ideig, ezért fontos, hogy ellenőrizze, hogy a lehető leghamarabb szüksége van-e rá, hogy a tanúsítvány iránti kérelmét megfelelő időben megkaphassa. Ha egy érvényes ATAS tanúsítványt nem állít elő, késedelmet okozhat a CAS befogadásában, vagy esetleg nem tudunk beiratkozni az egyetemre.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Program taught in:
Angol

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
This course is On-line, Campus based
Start Date
márc. 2019
ápr. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
4,325 GBP
1. év teljes munkaidős UK / EU díj: 4260 £; 1. év teljes munkaidőben Nemzetközi díj: 13125 £. 1. év részidős UK / EU díj: 2556 £; 1. év részidős Nemzetközi díj: 7875 £
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
End Date
feb. 28, 2022
Application deadline
Start Date
ápr. 2019
End Date
márc. 31, 2022
Application deadline
Start Date
Május 2019
End Date
ápr. 30, 2022
Application deadline
Start Date
szept. 23, 2019
End Date
Június 4, 2022
Application deadline
Start Date
okt. 2019
End Date
szept. 30, 2022
Application deadline
Start Date
nov. 2019
End Date
okt. 31, 2022
Application deadline
Start Date
jan. 27, 2020
End Date
jan. 21, 2023
Application deadline
Start Date
feb. 2020
End Date
jan. 21, 2023
Application deadline

márc. 2019

Location
Application deadline
End Date
feb. 28, 2022

ápr. 2019

Location
Application deadline
End Date
márc. 31, 2022

Május 2019

Location
Application deadline
End Date
ápr. 30, 2022

szept. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Június 4, 2022

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
szept. 30, 2022

nov. 2019

Location
Application deadline
End Date
okt. 31, 2022

jan. 27, 2020

Location
Application deadline
End Date
jan. 21, 2023

feb. 2020

Location
Application deadline
End Date
jan. 21, 2023