Read the Official Description

A Művészeti és Kreatív Ifjúsági Iskola nagy jelentőséget tulajdonít az ösztöndíjnak és a kutatásnak. Felismertük annak jelentőségét a tanfolyamok elsajátításában, különösen a posztgraduális szinten, valamint a média, a művészetek és a kreatív ágazatok vállalati és tudástranszferének fejlesztésében.

Minden kutató diák beiratkozik az LSBU posztgraduális kulcskészség programjára. Emellett képesek kutatási módszereket oktatni a megfelelő MA és MSc kurzusok, valamint részt vesz a különleges események és tevékenységek, amelyek biztosítják a befogadó és virágzó kutatási kultúra.

Alkalmazott kutatásaink a valós témákkal foglalkoznak, és számos módszertant és megközelítést magukban foglalnak, beleértve a gyakorlati alapú kutatásokat, a közönség és a szövegek empirikus munkáját, valamint az elmélet által vezérelt elemzést. Olvassa el a Művészetek és a Kreatív Industries Research blogot a naprakész információkkal kapcsolatban a kutatási tevékenységekről.

Az iskola otthont ad a Networked Image Study Centernek, amely transz-diszciplináris megközelítést használ a képmás hálózati kultúrában való felhasználásának elemzésére.


A Ph.D. területek kutatás

Kínálunk Ph.D. a témakörök széles skálájának felügyelete, módszertani megközelítések és elméleti megközelítések, beleértve a gyakorlatorientált kutatásokat is. Üdvözöljük a pályázatokat az Iskola szempontjából releváns kutatási területeken, de különösen érdeklődnek olyan alkalmazásokban, amelyek az alábbiak közül egyhez vagy többhöz kapcsolódnak:

  • dráma és teljesítmény
  • hálózati kultúrák
  • digitális mesemondás (beleértve a digitális újságírást)
  • sonic culture


Kutatási környezet

A kutatói diákok profitálnak a magasan képzett tudományos munkatársak bevonásával, és dinamikus kutatói kultúránk létfontosságú részévé válnak.


Kutatási kiválóság

Kutatásaink 80% -át 3 * 4-ből ítélték meg a hatásra - a "Kutatási Kiválósági Keretrendszer 2014" kutatási kiválósági keretrendszer (REF) 2014-ben "nagyon jelentős hatásokat értek el céljuk és jelentőségük szempontjából".


Ösztöndíj lehetőségek

Az LSBU Hálózati Képzésének Központja meghívja az AHRC által finanszírozott Collaborative Doctoral Partnershipt a Rhizome-val, amely 2016 októberében három évig (teljes munkaidőben) kezdődik. A téma a Performativity and Preservation az Online Born-Digital Art archívumában.


Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód


A foglalkoztathatóság

Minden kutató hallgatónak részt kell vennie a kulcsfontosságú készségek fejlesztési programban, melynek célja az átruházható készségek fejlesztése a kutatás végrehajtásában résztvevők mellett. A kutatási módszerek oktatása gyakori kutatási szemináriumokon keresztül elérhető.

Szükség esetén a kutató hallgató részben követheti az iskolán belül elérhető releváns mesterkurzusokat és különösen a kutatási módszertan egységeit. Bizonyos esetekben a kutatói diákokat arra ösztönzik, hogy kövessék az egyetemen rendelkezésre álló egyéb tanfolyamokat, vagy külsőleg, hogy javítsák az általános szakértelmüket a kiválasztott területeken.

Ezenkívül bátoríthatják őket arra, hogy kövessék a nyelvtanfolyamukat, amelyek célja a szóbeli és írásbeli készségeik fejlesztése - mindkettő alapvető fontosságú a jövőbeli pályafutásuk során.


Konferenciákon való részvétel

A kutatókat gyakran szponzorálják, hogy részt vegyenek nemzeti és nemzetközi konferenciákon, találkozzanak a vezető tudósokkal a saját területükön és bemutassák kutatási eredményeiket. Az összes kutató diákjainak előrehaladását az Egyetem kutatási fokozatának hivatalosan ellenőrzi.


Átruházható készségek

A kutatási végzettség sok átvihető képességgel fog rendelkezni. Az önfegyelem, a világos analitikus gondolkodás iránti igény és a mások kritikájának képessége valami konstruktív jellegűvé válik, ami egyedülálló képzést jelent szinte bármilyen karrier számára. Az új tények megtalálásának izgatása és megelégedése, új ötlet, vagy valami újfajta szemléletmód nagymértékben jutalmazható.

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

  • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
  • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.

Felszerelés


Edric Színház

Egy dedikált teljesítmény- és próbatér 90 férőhelyes kapacitással, amely számos konfigurációban állítható be. A fő auditoriumot, a 30 férőhelyes stúdiót és backstage létesítményeket a dráma, előadóművészet és a technikai színházi hallgatók használják. A létesítmények bérelhetők.


Borough Road Galéria

A galéria a vizuális művészet otthona és az Egyetem örökségének egy egyedülálló része. A 2012-ben megnyitott Borough Road Gallery értékes és jelentős műveket tartalmaz a háború utáni háború brit művészete egy nyilvános gyűjteményben, amelyet David Bomberg (1890-1957) híres művész és tanár állított elő.


Belépési követelmények

Az LSBU kutatási fokozatának pályázói általában jó kitüntetéses diplomával (2: 2 és magasabb) és megfelelő posztgraduális képesítéssel rendelkeznek, lehetőleg mesteri szinten. Kérjük, mellékeljen két tudományos referenciát az alkalmazás részeként. Önnek is meg kell jelenítenie az összes képesítését. Ha az angol nem az első nyelved, akkor angolul kell bizonyítania a kompetenciádat, és legalább 7,0 pontot kell szereznie a posztgraduális szinten. Felkérik Önt egy potenciális felügyelővel folytatott interjúra, személyesen vagy telefonon, mielőtt ajánlatot tennének.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Program taught in:
Angol

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
This course is On-line, Campus based
Start Date
feb. 2019
márc. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
4,325 GBP
1. év teljes munkaidős UK / EU díj: 4260 £; 1. év teljes munkaidőben Nemzetközi díj: 13125 £. 1. év részidős UK / EU díj: 2556 £; 1. év részidős Nemzetközi díj: 7875 £
By locations
By date
Start Date
feb. 2019
Application deadline
Start Date
márc. 2019
Application deadline
Start Date
ápr. 2019
Application deadline
Start Date
Május 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
nov. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

feb. 2019

márc. 2019

ápr. 2019

Május 2019

szept. 2019

okt. 2019

nov. 2019

jan. 2020