A Menedzsment Tanszék jól ismeri kiválóságát a kutatásban. Ez a lista a top ten alt = "menedzsment részlegek a világon a kari termelékenység öt év alatt (2008-2012), a Texas Egyetem alapján a Dallas kutatási kiadványainak felmérése öt premier alt =" menedzsment folyóiratban (Academy of Management Journal, Menedzsment Felügyelet Akadémia, Közigazgatási Tudomány Negyedéves, Szervezeti Tudomány és Stratégiai Menedzsment Journal).

A karirodánk jól támogatja kutatási érdeklődésüket az alt = "menedzsment különböző témáiban, továbbá képes kihasználni helyüket Hongkongban, hogy egyedi kutatási ismereteket nyújtson Kínában.

A minisztérium doktori programjának célja, hogy kiemelkedő tudósokat fejlesszen ki, akik képesek lesznek az alt = "menedzsment tudás határai számára legfontosabb hozzájárulókkal a legjobb alt =" menedzsment folyóiratokban megjelentetett munkájukkal, és képesek tanítani a fő kutatási egyetemeken a világ körül.

Programunk teljes képzést nyújt az alt = "menedzsment különböző területeinek elméletében és módszereiben, a szigorú tanfolyamon kívül a szervezeti magatartás, az emberi erőforrás alt =" menedzsment, a szervezeti elmélet és a stratégiai alt = "menedzsment mellett a hallgatók gyakorlati tapasztalatot szereznek a kutatási folyamatban a kari tagokkal dolgozó kutatóknak a kutatás korai stádiumaiból származó kutatási projektekkel való együttműködésen keresztül, ezek közül egyesek a hallgatók számára felső szintű folyóiratok kiadásait eredményezték, így a program rendkívül ösztönző tanulási környezetet kínál a diákoknak és lehetővé teszi számukra, az elsődleges kutatási készségek ápolása az akadémiai kiválóság folytatásához.

Kutatási Foci

A kutatás fő területei közé tartoznak a szervezeti elmélethez és stratégiai célokhoz kapcsolódó témák: alt = "menedzsment, ideértve a vállalatirányítást, a vállalkozói szellemet, az intézményeket és az állapotot, a szervezeti tanulást, a szociális hálózatokat, a szövetségeket / közös vállalat sikert Kínában és a multinacionális vállalati stratégiát. alt = "menedzsment és szervezeti magatartás, beleértve a társadalmi csere folyamatokat, a multikulturalizmus, a viselkedési etika, a kínai kontextus vezetése, a munkahelyi deviancia, a foglalkoztatás kiszervezése, a csapatfolyamatok és a hatékonyság, a külföldi kiigazítás, a célorientáció, a kreativitás és a sokszínűség.

Felvételi követelmények

én. Általános felvételi követelmények

A mesterképzésre pályázó pályázóknak rendelkezniük kell:

  • megszerzett oklevelet egy elismert intézménytől, vagy egy elismert megfelelő képesítést;

ii. Angol nyelv felvételi követelmények

Az angol nyelvi követelményeket az alábbi jártassági eredmények egyikével kell teljesítenie *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revised Paper-Delivered Test 60 (az olvasás, a hallás és az írás szakaszainak teljes pontszámai)
  • IELTS (Akadémiai modul) Teljes pontszám: 6.5

* Ha az első nyelv az angol, és a főiskolai diplomáját vagy ezzel egyenértékű képesítését olyan intézmény ítélte oda, ahol az oktatóeszköz angol volt, akkor lemondanak a fenti angol nyelv követelményeinek teljesítéséről.

iii. Programozzon nekem - Speciális felvételi követelmények

A pályázóknak megfelelő pontszámot kell kapniuk a GMAT vagy a GRE-ban, a fenti (i) és (ii) tetején


Jelentkezési határidő

A részleteket lásd a http://pg.ust.hk/programs ("Alkalmazás") oldalán.

Program oktatási nyelve:
Angol

36 további kurzus The Hong Kong University of Science and Technology »

Utoljára frissítve February 6, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
42,100 HKD
évente
Deadline
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date