A menedzsment LUISS PhD programja fegyelmezett - de nem fegyelmi - tanulási út a nagy potenciális doktori jelöltek számára. Koncentrációkat kínál a stratégia, a szervezet, az innováció és a vállalkozás, a marketing, a számvitel és a vállalati pénzügyek területén. A karkutatás elsődleges területei: üzleti modell innováció; vállalatirányítás; innováció finanszírozása; projektalapú szervezés, technológiaátadás és szellemi tulajdonjogok kezelése, nemzetközi menedzsment; új vállalkozás kialakítása, növekedés és vállalati vállalkozás; szervezeti tanulás és alkalmazkodás; közigazgatás és számvitel; társadalmi tőke és innováció; és a szájról szájra vezetett innováció.

A kar a különféle empirikus kontextusokra összpontosít, a repülőgépipar, a kreatív és a távközlési iparágaktól az egészségügyi szolgálatig és a közszféráig. A LUISS kar a közigazgatási tudományok negyedéves, ipari és vállalati változásaiban, a Journal of International Business Studies-ban, a Journal of International Management-ben, a Journal of Marketing Research-ben, a szervezet tudományában, a pszichológiai tudományban, a kutatási politikában és a stratégiai menedzsment folyóiratban publikált dokumentumokat.

A PhD program négyéves teljes munkaidős tanulmányból áll. Az átfogó út kutatási és oktatási képzésből, külföldi látogatási időszakból és a disszertáció előkészítéséből áll.

Az első két év a tanfolyamokra szentelt. Az 1. év a menedzsment és kutatási módszerek fegyelmi kurzusaiból áll. A 2. év a kiválasztott szakterületen tartott kurzusokra vonatkozik, amely egy kutatási javaslat kidolgozásával zárul.

A 3. és 4. év a kutatásra és a disszertáció előkészítésére irányul, ami a disszertáció benyújtásával és védelmével zárul. A teljes tanulási út mentén a diákok szemináriumokat és workshopokat is tartanak a nemzetközi munkaerőpiacra vonatkozó közzétételi stratégiákról és megközelítésekről.

A doktori tanfolyamok nyitva állnak más egyetemek doktori programjaira beiratkozott hallgatók számára is díjfizetés esetén.

Alkalmazás és felvétel

A LUISS kiemelkedő pályázókat hív fel a menedzsment PhD programjához. A PhD egy intenzív és szigorú program, amely felkészíti a hallgatókat a kutatási készségekre, hogy világszerte vezető szakértőkké váljanak a kiválasztott tanulmányi területen. Egy nemzetközileg elismert kar irányítása alatt a diákok független terepi kutatásokat folytatnak a stratégia és a szervezet, az innováció és a vállalkozói szellem, a marketing, a számvitel, a vállalati pénzügyek és az üzleti etika, a felelősség és a fenntarthatóság terén.

Minden osztályt angolul tanítják. A végzős hallgatók elsősorban a kutatási világban találnak elhelyezést, mind a tudományos, mind a nem akadémiai, valamint a nagy tanácsadó szervezetekben és cégekben.

A LUISS hét ösztöndíjat kínál a PhD-n való részvételre. A befogadott diákoknak pénzügyi támogatási csomagot kínálnak, amely magában foglalja a tandíjat és a bruttó évi 15 343,28 eurós ösztöndíjat, hogy fedezze a 4 év során a megélhetési költségeket. Emellett a diákok hozzáférhetnek a kutatási kirándulások finanszírozásához, valamint a támogatások növeléséhez, ha látogatóidőt töltenek el egy rangos nemzetközi egyetemen.

A pályázatokat 2019. április 12- ig kell benyújtani , 16-kor (CEST), UTC 2

Az érdekeiknek megfelelő program kifejlesztése érdekében a hallgatókat arra ösztönzik, hogy kutatási tapasztalatokat szerezzenek a LUISS-karral szorosan együttműködve és legalább egy félévet egy nemzetközileg elismert egyetemben töltsenek el.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus LUISS PhD programs »

Utoljára frissítve Február 10, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date