Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

A menedzsment részleg elfogadja az új hallgatók pályázatait a 2018 őszére. A korai pályázati határidő 2018. január 15.


Ph.D. kutatási fokozat. Hisszük azokat, akik Ph.D. a menedzsment osztály legyen tehetséges és lelkes szervezeti tudósok. Képesnek kell lennie arra, hogy kritikusan értékelje a meglévő kutatást, lefordítsa és terjessze a kutatási ismereteket a hallgatóik és közösségeik számára, és saját eredeti kutatási eredményeiket kiegészítse azzal, amit tudunk és mit csinálunk a menedzsment szellemében. Ezért azok a hallgatók, akiknek fő területe a menedzsment, jelentős kutatóorientált képzésben részesülnek.

A képzés elsődleges formája egy-egy munkakapcsolatban van. Ph.D. a hallgatókat arra ösztönzik, hogy szorosan együttműködjenek a kari tagokkal a jelenlegi kutatási projektekben, ahonnan közösen írt tanulmányokat terjesztenek és terjesztenek a területen. Karunk elkötelezett az együttműködésen alapuló, kollegiális hallgató-oktatói interakciók iránt, amelyek gyakran hosszú távú kutatási partnerséghez vezetnek.

Nagy elvárásaink vannak arra is, hogy a hallgatók megtanulják a tanfolyamokat, és jól teljesítenek. A diákoknak meg kell találniuk, hogy anyagi ismereteik segítenek nekik alkalmazni és kristályosítani azt, amit a módszerekről tanulnak. Hasonlóképpen, módszertani tanfolyamokat is várunk, amelyek segítenek a hallgatóknak jobb, tájékozottabb következtetések levonására a meglévő vezetési elmélet és kutatás terén.

Végül úgy véljük, hogy a Ph.D. A programnak elő kell készítenie a diákokat, hogy kitűnjenek a tanításban. Bár a diákok valószínűleg nem lesznek osztálytermi oktatók az első tanulmányi évük után, azok, akik a program során tanítanak majd, megtanulják, hogyan készítsenek tanfolyamot, előkészítsenek és előadhatnak előadást, hozzon létre és osztályozhassanak, hozzanak létre és értékelhessenek teszteket, és nyomon követhessék a hallgatói fejlődés.

A pályázó, aki nem angol anyanyelvű, aki a GTA vagy a Fellowship finanszírozásának kívánja tekintetbe venni, be kell nyújtania a teszteredményeket, amelyek tartalmazzák a TOEFL iBT Speaking részének legalább 23 pontot vagy legalább 7-es pontszámot az IELTS beszélő szakasza, vagy az Egyesült Államokban regionálisan akkreditált Egyetem bachelor diplomája van.


Mi különböznek minket?

Programunk diákközpontú. Tudjuk, hogy a legjobb reklám a felsőbb Ph.D. program kivételes diplomások. Diákaink sok (inter) nemzeti támogatást, díjat és kitüntetést nyertek. Sokan folytatták az egyetemi pozíciókat és a különböző intézményekben szerte a világon.

A programot szándékosan alacsony fenntartással tartjuk közel 1: 1 arányban a hallgatók és a kar. Engedélyezzük a kivételesen képzett diákoknak a lehetőséget, hogy részmunkaidőben részt vegyenek. Miután megszerezték a szükséges készségeket, Ph.D. a diákokat arra is ösztönzik, hogy saját kutatási érdeklődésüket kövessék, és ne kényszerítsenek arra, hogy egy adott kar tagját kövessék.

Támogatjuk sok állandó nappali tagozatos hallgatónkat, akik folyamatos ösztöndíjakkal vagy asszisztensi munkáikkal rendelkeznek, mindaddig, amíg jó tudományos haladással járnak. Szeretnénk segíteni a diákok sikereit a programunkban és karrierjükben.

A legmagasabb színvonalú tudományos képzést nyújtjuk. Programunk kihívást és szigorú; ez is vonzó és jutalmazó.


Felvételi követelmények

Belépés a Ph.D. program alapja a befejezése a általános felvételi követelmények a diplomás felvételi. Ph.D. a program felvételi, a pontszám a Graduate Management felvételi tesztet (GMAT) vagy Graduate Record vizsgát (GRE), és a rekord az egyetemi és mester szintű tudományos teljesítményre van szükség. Azoknak a hallgatóknak, akiknek az angol nem az anyanyelvük, legalább 550-es TOEFL pontszámot kell elérniük. A TOEFL-t nem lehet lemondani, még akkor sem, ha egy diák egy amerikai egyetemen végzett mesterképzést. A beiratkozási vizsga szóbeli részéhez tartozó minimális elfogadható szintek alá eső nemzetközi pályázók beiratkozhatnak azzal a feltétellel, hogy angol nyelvvizsgát vagy UT Arlington Graduate English Skills Programot teljesítenek a diplomás tanfolyam megkezdése előtt. A pályázókat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be pályázatot, amely kiemeli a szakmai és személyes teljesítményeket, a nyelvi képességeket, a számítógépes szakértelmet és a vezetői tapasztalatokat. Célkitűzés, amely leírja a pályázó tudományos és szakmai hátterét, kutatási érdeklődését és az UTA Ph.D. A program része az alkalmazásnak.

Több kritériumot alkalmaznak a felvételi döntések meghozatalához. A kvantitatív intézkedések magukban foglalják a pályázó GMAT vagy GRE pontszámát és fokozat-pont átlagát az egyetemi és a mesterképzésben, amit a Graduate Admissions számít. Nem használunk képletet, sem súlyokat nem rendelünk ezekhez a tényezőkhöz. Nincsenek minimális pontszámok a GMAT vagy GRE számára a felvételhez szükségesek, és nincsenek vágási pontszámok a fokozatpont-átlagokban. A szabványosított vizsgálati pontszámot (GMAT vagy GRE) nem használják fel egyetlen kérelmező felvételi döntésének kritériumaként.

Ph.D. a felvételi döntéseket egy olyan bizottság végzi, amelyet a fő koordinátor lát el a pályán, amelyet a pályázó szakosodni kíván (menedzsment, pénzügy stb.). Ezek a bizottságok rendszerint számos tényezőt (oktatási célokat, ajánlóleveleket stb.) Számítanak fel a kvantitatív mérések mellett a döntés meghozatalához. Minden diák, aki erős pályázatot szeretne a Ph.D. programot arra ösztönzik, hogy kutatási tapasztalatokat nyerjen olyan tevékenységek révén, mint kutatói asszisztens a kar tagjai számára, mesterképzés és / vagy akadémiai konferenciákon való bemutatás. A kutatási módszerek és a fejlett statisztikák kurzusainak erőteljes teljesítménye szintén pozitívnak tekinthető. Azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének többet megtudni a befogadási folyamatról az üzleti adminisztráció egy adott területére, arra bíznak, hogy vegyék fel a kapcsolatot a terület fő koordinátorával.

A felvételi döntések kategóriái

A pályázó feltétlenül be van jelentkezve, ha minden megfontolásra váró tényező igen erős potenciált jelent az egyetemi hallgatók számára. Ha több tényező jelzi a potenciális hiányt, a felvétel megtagadható. A doktori programban a doktori felvétel nem áll rendelkezésre.

A befogadásra vonatkozó ideiglenes döntés akkor adható meg, ha a kérelmező teljesíti a feltétlen befogadási feltételeket, de a pályázó adatai nem érkeztek meg a doktori pályázatokon (pl. A hivatalos vizsgálati eredmények nem érkeztek meg). A halasztott döntés akkor tehető meg, ha a kérelmező iratai nem eléggé teljesek ahhoz, hogy elfogadják vagy elutasítsák a döntést.


Tandíj és költségek

2018 őszi diplomás nem rezidens oktatás és díjak

2018 őszi diplomás rezidens tandíj és díjak


A nemzetközi hallgatók pénzügyi dokumentumok / nyilatkozatok benyújtását szeretnék benyújtani, ugyanúgy, mint pályázati anyagok benyújtását.

Nemzetközi pénzügyi kimutatás


Alkalmazási prioritásaink:

Ősz: március 15
Tavasz: október 15
Nyár: április 1


A pályázatokat a közzétett elsőbbségi dátum után fogadják el minden egyes kifejezésre vonatkozóan, de a befogadás garantált megfontolásáért kérjük, hogy a jelentkezés és a kapcsolódó anyagok a prioritási dátum szerint küldje el. Azonban fontos, hogy a tervezett kezdési időpont előtt jóval alkalmazhatóak legyenek program-specifikus finanszírozási lehetőségek, például asszisztensi és ösztöndíjak. Ne feledje, hogy a részlegek alkalmazásának feldolgozási ideje nagyban változik, és egyes programok legfeljebb egy évig igényelnek alkalmazásokat.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus University of Texas Arlington »

Utoljára frissítve August 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
10,126 USD
10,126 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (félóránként 9 óra). 4,577 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (szemeszterenként 9 órát vesz igénybe).
Deadline
Kérj Információt
application priority deadline
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
End Date
Május 10, 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
Start Date
jan. 2020
End Date
dec. 12, 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
End Date
Május 10, 2019

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
End Date
dec. 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal