Áttekintés

Ez a szakterület a mikrobiológia széles spektrumában dolgozó szakemberek oktatására összpontosít. A tanulmány a kortárs mikrobiológia számos ágának komplex mesterségére irányul, beleértve a környezeti, klinikai és élelmiszer mikrobiológiát, valamint a molekuláris genetika elveit.

Karrier

A diplomás felkészült a kutatásra, de a technológiai, klinikai, környezetvédelmi és élelmiszer-mikrobiológiai laboratóriumok számos ágában is vezető pozícióra. Ez garantálja az alapvető mikrobiológiai ismereteket és a molekuláris biológia és a biokémia kortárs tömbjeit.

A legutóbbi tézisek kiválasztása

  • Antimikrobiális peptidek izolálása növényekből
  • A Campylobacter jejuni alkalmazkodása az élelmiszer-környezethez
  • A biolumineszcens bioreporterek által okozott környezetszennyezés ellenőrzése
  • Az RNS chaperon Hfq és a kis RNS-ek szerepe a Bordetella pertussis virulenciában
  • A cink felvétele és intracelluláris szekréciója az ectomycorrhizal gomba Russula atropurpurea által
  • A Bordetella pertussis adenilát-cikláz-toxin pro-apoptotikus jelzése
  • Transzgenikus szervezetek előállítása terápiás anyagok előállítására
  • A Mason-Pfizer majom vírus glikoprotein prekurzorának intracelluláris transzportja
  • A molekuláris biológiai módszerek kifejlesztése és alkalmazása a klinikai mikrobiológiában
  • A modern módszerek alkalmazása az élelmiszer mikroorganizmusok tanulmányozására
Program oktatási nyelve:
Angol

17 további kurzus University of Chemistry and Technology, Prague »

Utoljára frissítve January 8, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,300 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date