Hivatalos Leírás

Áttekintés

Ez a szakterület a mikrobiológia széles spektrumában dolgozó szakemberek oktatására összpontosít. A tanulmány a kortárs mikrobiológia számos ágának komplex mesterségére irányul, beleértve a környezeti, klinikai és élelmiszer mikrobiológiát, valamint a molekuláris genetika elveit.

Karrier

A diplomás felkészült a kutatásra, de a technológiai, klinikai, környezetvédelmi és élelmiszer-mikrobiológiai laboratóriumok számos ágában is vezető pozícióra. Ez garantálja az alapvető mikrobiológiai ismereteket és a molekuláris biológia és a biokémia kortárs tömbjeit.

A legutóbbi tézisek kiválasztása

  • Antimikrobiális peptidek izolálása növényekből
  • A Campylobacter jejuni alkalmazkodása az élelmiszer-környezethez
  • A biolumineszcens bioreporterek által okozott környezetszennyezés ellenőrzése
  • Az RNS chaperon Hfq és a kis RNS-ek szerepe a Bordetella pertussis virulenciában
  • A cink felvétele és intracelluláris szekréciója az ectomycorrhizal gomba Russula atropurpurea által
  • A Bordetella pertussis adenilát-cikláz-toxin pro-apoptotikus jelzése
  • Transzgenikus szervezetek előállítása terápiás anyagok előállítására
  • A Mason-Pfizer majom vírus glikoprotein prekurzorának intracelluláris transzportja
  • A molekuláris biológiai módszerek kifejlesztése és alkalmazása a klinikai mikrobiológiában
  • A modern módszerek alkalmazása az élelmiszer mikroorganizmusok tanulmányozására
Program oktatási nyelve:
Angol

17 további kurzus University of Chemistry and Technology, Prague »

Utoljára frissítve January 8, 2019
This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,300 EUR
Deadline
ápr. 15, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
ápr. 15, 2019

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
ápr. 15, 2019
End Date