PhD a pszichológiában

Lingnan University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD a pszichológiában

Lingnan University

PhD a pszichológiában

Normál időtartam: 3 vagy 4 év (teljes munkaidős)

Helyszín: Hong Kong

Az Alkalmazott Pszichológia Tanszék oktatása és kutatása számos izgalmas területet foglal magában, beleértve a foglalkozás-egészségügyi pszichológiát, a tanácsadási pszichológiát, az alkalmazott szociálpszichológiát, a kultúrák közötti pszichológiát, a kognitív pszichológiát és az emberi-számítógépes interakciót. A személyzet tagjainak nemzetközileg elismert szakértelmük van a következő területek:

 • Foglalkozás-egészségügyi pszichológia (foglalkozási stressz, munka és élet egyensúly, biztonság pszichológiája, munkahelyi bizonytalanság)
 • A tanácsadás pszichológiája (szorongás és szembeszállás és rendellenes pszichológia)
 • Cross-kulturális pszichológia
 • Alkalmazott szociálpszichológia
 • Interperszonális kommunikáció
 • Emberi hiba, ember-számítógép interakció
 • Érzés és érzékelés

Alkalmazási módszerek

A pályázók a PhD programba kétféle módon vehetnek részt:

1. Kérjen PhD programokat a Hong Kong PhD ösztöndíjprogram (HKPFS)

A kiemelkedő és ragyogó pályázók a HKPFS-en keresztül vehetnek részt 2018. december 1-jén (Hong Kong Time 12:00 noon) . A ösztöndíjasok ösztöndíjat kapnak havi 25 000 * HK összegű ösztöndíjjal, és lemondtak a teljes tandíjjáról az első tanulmányi évre. A diákok, akik pályázhatnak és nem kapják meg az ösztöndíjat, továbbra is figyelembe vehetők a rendszeres PhD-helyeken a Lingnan-nál.

(US $ 1 = HK $ 7,8).

(* 2018-19-ig, éves felülvizsgálat tárgyát képezve)

A felvételi kérelem benyújtásához kérjük, készítsen kezdeti pályázatot az RGC felvételi rendszeréről a www.rgc.edu.hk/hkphd címen a 2018. szeptember 1. és 2018. december 1. közötti időszakban (Hong Kong Time 12:00 noon) . Mindegyik kérelmező számára hivatkozási számot rendelünk. A kérelmezőnek ezután be kell nyújtania a teljes kérelmet közvetlenül a Lingnan elektronikus rendszerére a www.ln.edu.hk/admissions/applyonline címen , 2018. december 2-án vagy azt megelőzően (Hong Kong Time 11:59) . A későbbi alkalmazások NEM veszik figyelembe.

2. Kérjen PhD programokat közvetlenül

A pályázók a PhD programba való felvételt közvetlenül az egyetemre is igénybe vehetik. A nappali tagozatos hallgatókat rendszerint a posztgraduális hallgatóságok biztosítják. A posztgraduális hallgatói PhD hallgató lesz HK $ 16.720 / hó *.
* A jelentkezés visszaigazolását követően 17 050 Ft / hóra kell emelni. (2018-19-ig, évente felülvizsgálható)

Az Egyetem 2018. november 1-jétől 2019. január 25-ig pályázik . A pályázók online jelentkezhetnek a www.ln.edu.hk/admissions/applyonline címen. További részletekért látogasson el a www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad címre.

Általános felvételi követelmények

 1. A PhD fokozatra történő pályázásra való pályázónak rendszerint:
  a. az Egyetem által erre a célra elismert felsőoktatási intézmény által kiállított mesterképzés; vagy
  b. rendelkezik az első vagy második osztályú kitüntetéssel vagy azzal egyenértékű standarddal rendelkező megfelelő főiskolai végzettséggel, és egy elismert felsőoktatási intézményben legalább egyéves mesterképzésben nyilvántartott, és bizonyítékokkal rendelkezik a kutatási eredményekre; vagy
  c. a fenti a) vagy b) pont szerinti megfelelő képesítést kaptak; vagy
  d. kielégítő bizonyítékot szolgáltattak az egyetemi és szakmai végzettségre.
  Megjegyzés: Az elismert kutatói végzettséggel rendelkező vagy a tapasztalattal rendelkező első fokú hallgatók közvetlenül a PhD tanulmányokra vehetnek részt, KIZÁRÓLAGOS KÜLÖNFÉLE KÖRÜLMÉNYEK ALKALMAZÁSÁBAN. Általában a mesterképzés nélküli jelöltet nem fogadták el PhD tanulmányokra, és első ízben MPhil diákként kell regisztrálnia.
 2. A fentiek mellett egy olyan kérelmezőnek, aki diplomáját nem Hong Kong-i felsőoktatási intézményből vagy egy angol nyelvű országból szerzett diplomát, legalább 550 (papír alapú teszt) vagy 213 (számítógépes teszt) vagy 79 (internet (TOEFL), vagy legalább 6,5-es sávszélességet a Nemzetközi Angol Vizsgálati Rendszerben (IELTS) vagy ezzel egyenértékű pontszámot egy elismert tesztben, vagy ezzel egyenértékű képesítést nyelvi jártasságát igazolja, amelyet eseti alapon kell megvizsgálni. A pályázóknak meg kell felelniük a további felvételi követelményeknek, amennyiben vannak olyan programok, amelyekre pályázni kívánnak.
 3. A HKPFS-en keresztül a Lingnan PhD programba való felvételhez az RGC előírta, hogy egy nem angol nyelvű egyetem kérelmezője, hacsak nem igazolja, hogy az angol a tanítási nyelv, minden kurzus számára a belépési minősítés (ek) re / pályázott doktori programja (i), akkor a TOEFL vagy az IELTS eredményeket kell csatolni a PhD programban. Ez a követelmény (a TOEFL / IELTS pontszámok kötelező benyújtása) mentesül azoknak a pályázóknak, akiknek a javasolt PhD-tanulmányai kifejezetten nem angol nyelvűek, pl. Kínaiak. Mindazonáltal a pályázóknak meg kell felelniük az Egyetem nyelvi követelményeinek, amint azt a fenti 2. bekezdés előírja.

A program konkrét felvételi követelményei

A TOEFL és az IELTS pontszámok helyett a pályázó nyújthat be eredményeket a Scholastic Aptitude Test (SAT), a GRE, a GMAT, a nyelvi intézet tagja (MIL) vagy a Kínai Népköztársaság College English Test (CET) vagy azzal egyenértékű képesítéssel rendelkezik, amely nyelvi jártasságát bizonyítja, amelyet eseti alapon vizsgálnak.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve December 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
30 - 72 hónapok
Nappali
Price
ár
42,100 HKD
a 2019-2020-as évek tandíjait felülvizsgálják.
Information
Deadline
Kérj Információt
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
Locations
Hongkong - Tuen Mun, New Territories
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Hongkong - Tuen Mun, New Territories
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
A befejezés dátuma Kérj Információt