Áttekintés

A Pszichológiai Iskola virágzó, jól ellátott és a Ph.D. kutatási környezetének központi eleme. A diákok stratégiaian kijelölt kutatási projektek, amelyek kifejezett célja a kutatási kapacitás és a fejlesztés fokozása a prioritást élvező területeken, amelyek számára az iskola célja a világ vezető kutatásainak fejlesztése.

Tanulási mód / időtartam

A regisztráció teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben történik, az Egyetem által kijelölt felügyelői csoport irányítása alatt. A doktori (Ph.D.) hároméves teljes munkaidős regisztráció után, vagy két évig az MPhil (vagy részmunkaidős egyenérték) esetében várhatóan be kell nyújtania diplomáját.

Kutatási információk

Kapcsolódó kutatások

A Pszichológiai Iskola mintegy 50 Ph.D. olyan diákok, akik a kutatásban nagyon jól rendelkeznek és támogatják őket.

Az iskola kiterjedt anyagi befektetéseket tett az infrastruktúrába, beleértve a két számítógépes laboratóriumot és a különféle kutatási laborok több lakosztályához való hozzáférést, hogy támogassa a kutatást.

A diákok az iskola kutatási környezetének központi részét képezik, és részt vesznek az iskolai szintű szemináriumokon és kutatási találkozókon.

A hallgatókat elvárják és ösztönzik arra, hogy Ph.D. kutatási képzésen keresztül.

A Ph.D. részeként a kutatási tervezés és módszerek témakörös posztgraduális moduljai kerülnek bemutatásra. az általános egyetemi képzés kiegészítése és a témakörre vonatkozó további kutatási képzés is rendelkezésre áll.

További lehetőségek állnak rendelkezésre a nem kormányzati forrásokból származó finanszírozás vonzására. Jelenlegi és korábbi Ph.D. a szponzorok közé tartoznak a professzionális szolgáltatási cégek, a nemzetközi kormányok, a jótékonysági szervezetek és a technológiai vállalatok. Üdvözöljük az önfinanszírozó diákokat is teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben.

A Queen pszichológiai iskolája az Egyesült Királyság 10 legjobb pszichológiai osztályán áll a kutatási intenzitásért a REF 2014-ben, és kiváló környezetet biztosít a Ph.D. elvégzéséhez. kutatás.

A Ph.D. A Pszichológiai Iskolában szerzett tapasztalatok a spontán párhuzamos támogatás, kezdeményezés és elkötelezettség magas szintje a doktori kutatók ezen közössége között. Ezt az iskola értékeli és elősegíti a posztgraduális konferenciák és posztgraduális heti tevékenységek támogatásával, valamint a kutató diákok széles körű bevonásával az iskolai élet számos aspektusába.

Ph.D. A közösség évente számos társadalmi eseményt szervez, amelyek mind a személyzet, mind a diákok körében nagyon népszerűek. Számos forrás áll rendelkezésre a Ph.D. számára. hallgatók. Minden évben az Észak-Írország Foglalkoztatási és Tanulási Osztálya (DEL) számos Ph.D. A hallgatók a Pszichológia Iskolában előre meghatározott témákkal kapcsolatos kutatásokat végezhetnek. Ezeket a témákat és a társult felügyelők nevét általában decemberben hirdetik online, februárban pedig záró időpontban. A tavalyi témák a fejlesztési, a társadalmi, a kognitív és a biológiai pszichológia kutatási témáit vizsgálták. A kiválasztott pályázók meghívást kapnak a meghallgatásra, és a sikeres pályázó számára teljes mértékben finanszírozott helyet kapnak a fizetett díjakkal és egy éves karbantartási támogatással a Ph.D. három évére.

A diákok, akik önfinanszírozásra vagy külső finanszírozási forrásokra törekednek, tanácsosak lenni a munkatársak weboldalain (http://www.qub.ac.uk/schools/psy/Staff/), és fordulni a lehetséges felügyelőkhöz, hogy megvitassák a lehetséges témákat. A legtöbb hallgató az egyetemeken belül folytatja a posztdoktori kutatási pozíciókat, ösztöndíjakat vagy pszichológiai előadásokat. Néhányan folytatják a klinikai vagy oktatási pszichológia képzését, míg mások kutatási pozíciókat vesznek fel a magán- és közszférában.

Karrier kilátások

Bevezetés

A karrierlehetőségekről a Ph.D. Kérjük, lépjen kapcsolatba a Mérnöki és Fizikai Tudományok Tanszékének felvételi csapatával az askEPS@qub.ac.uk címen.

Tanácsadóink - az iskolával konzultálva - szívesen adnak további információt a kutatási területéről, a lehetséges karrierlehetőségekről és a kutatási alkalmazásáról.

Belépési követelmények

Érettségizni

A kutatási fokozatba való felvételhez szükséges minimális akadémiai követelmény általában az Egyesült Királyság vagy a ROI HE szolgáltató felső, második osztályú kitüntetése, vagy az Egyetem számára elfogadható megfelelő képesítés. További információért forduljon az iskolához.

Nemzetközi diákok

A nemzetközi képesítési egyenértékekkel kapcsolatos információkért tekintse meg az adott országra vonatkozó információkat.

Angol nyelvi követelmények

Szükség van az IELTS * 7,0-es pontszámra, legalább 6,5-el bármelyik komponensben, vagy az Egyetem számára elfogadható egyenértékű képesítésre. * Az elmúlt 2 évben.

A Belfast királynéi egyetemre (és akinek az angol nem az első nyelvük) jelentkezni kívánó nemzetközi diákoknak képesnek kell lenniük bizonyítani az angol nyelvtudásukat annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhassák tanulmányaikat vagy kutatásaikat. Az EGT-n kívüli állampolgároknak az Egyesült Királyság vízum- és bevándorlási követelményeinek (UKVI) is meg kell felelniük az angol nyelvű bevándorlási követelményeknek.

Ha meg kell javítania az angol nyelvtudást, mielőtt belépne ehhez a szakirányhoz, az INTO Queen's University Belfast számos angol nyelvtanfolyamot kínál. Ezek az intenzív és rugalmas tanfolyamok célja, hogy javítsák az angol nyelvtudásukat ebben a fokozatban.

  • Akadémiai angol: intenzív angol nyelv és tanulmányi készségtanfolyam a sikeres egyetemi tanulmányok elvégzéséhez
  • Az angol nyelv előtti angol nyelvtanfolyam: egy rövid, intenzív angol nyelvtanfolyam a Belfast királynéi egyetemen, és angol nyelvük javítására.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS) »

Utoljára frissítve Március 21, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
20,300 GBP
Nemzetközi | UK / EU: 4 327 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint