Lucca

2019/20 PhD programok az IMT Fejlett Tanulmányi Iskolájában alt = "Lucca

A pályázat benyújtásának határideje - április 23-án, 2019, 12:00 CEST

A pályázatokat a 2019/209-es doktori programokhoz fogadják el az IMT továbbképzési iskolában alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), az egyik a hat kiválósági iskola közül Olaszországban és az egyik legmagasabb minősítésű európai iskolának. az U-Multirank felmérés szerint.

Az összes tudományágból származó, motivált jelölteket felkérik, hogy pályázzanak a 32 teljesen finanszírozott négyéves ösztöndíjra a két doktori program keretében, amelyek integrálják a közgazdasági, mérnöki, informatikai, idegtudományi és viselkedési pszichológiai, fizikai, alkalmazott matematikai, statisztikai tudományokat, kulturális örökség története és tudományai.

A Számítástudományi és Rendszermérnöki Műhely pályája szilárd interdiszciplináris hátteret biztosít a doktori hallgatónak, hogy elemezze a számítógépes fizikai rendszereket és megoldásokat dolgozzon ki számos komplex mérnöki problémára. Három szakterületet kínál:

A számítástechnikai kutatás a nyelvek, modellek, algoritmusok és a modern elosztott rendszerek hitelesítési módszereinek fejlesztésével foglalkozik. A középpontban az adaptív rendszerek, az automatizált hitelesítés, a számítási felhő, a természettudományok számítási módszerei, a számítógépes biztonság, a dinamikus rendszerek, a mobil rendszerek és a teljesítményértékelés csúcstechnológiai kutatásai állnak.

A kontrollrendszerek kutatása a dinamikus rendszerek optimalizálásán alapuló vezérlésére összpontosít. A hangsúly a lineáris, nemlineáris, sztochasztikus, elosztott és nagyszabású dinamikus rendszerek modell-prediktív vezérlésének valós idejű beágyazott optimalizálási algoritmusaira helyezi a hangsúlyt a dinamikus modellek és az adatokból származó vezérlők, valamint a gyakorlati érdeklődésre számot tartó problémák kezelésére, mint pl. amelyek az autóiparból erednek.

A számítástechnikai vizsgálatok kutatása a számítástechnikai módszerek kifejlesztésével foglalkozik a szilárd mechanika és folyadékmechanika fejlett problémáinak tanulmányozásával az anyagok és szerkezetek jellemzéséhez, szimulációjához és prototípusozásához. A megközelítés a mechanika, a numerikus elemzés, az anyagtudomány és az alkalmazott kémia módszereinek eredeti integrációját követi, annak érdekében, hogy előmozdítsuk az anyagok fenntarthatóságának, tartósságának és megbízhatóságának alapvető kérdéseit. A MUSAM-Lab anyagvizsgálati kísérleti létesítményei kiegészítik a számítási módszerekkel kapcsolatos kutatást.

A tanulmányi program közös tanfolyamokon alapul, amely a numerikus lineáris algebrák és a differenciálegyenletek numerikus módszereinek alapjait, a számítógépes programozást, a dinamikus rendszereket és a vezérlést, a numerikus optimalizálást, a sztochasztikus folyamatokat és a gépi tanulást tartalmazza. Ezeket számos speciális kurzus és kutatási szeminárium követi, amelyek a különböző specializációkhoz kapcsolódnak.

A Számítástudományi és Rendszermérnöki pályán résztvevő doktoranduszokat arra ösztönzik, hogy kutassanak a SYSMA (számítástechnika), a DYSCO (vezérlőrendszerek) és a MUSAM (számítási mechanika) kutatási egységei között . A javasolt PhD témák közül választhat . A doktori jelöltek azonban üdvözölhetik saját kutatási témájukat, amelyek összhangban vannak az iskola fő kompetenciáival és érdekeivel.

A kar és a személyzet egy erős hálózatot hoz létre, amely kulcsfontosságú útmutatást és támogatást nyújt a doktori programban, és lehetővé teszi a diákok számára, hogy elérjék a legmagasabb tudományos eredményeket. A legtöbb IMT-iskola PhD diplomája világszerte kiemelkedő szerepet játszott az egyetemi oktatók, az állami intézmények, az állami és a magánvállalatok vagy szakmák területén.

Minden diák alapja a nemrégiben felújított San Francesco komplexumnak, egy teljesen integrált Campusnak a gyönyörű toszkán város, Alt = "Lucca." Történelmi központjában. korszerű könyvtári és szabadidős szabadidős terek, amelyek egyedülálló kulturális, szakmai és társadalmi környezetet teremtenek doktori programunk számára, valamint a szabad helyiség és a fórumon kívül a támogatható hallgatóknak is hozzávetőlegesen € 15.300 / év. az ösztöndíjakat tőkefedezeti legfeljebb négy év, és lehetőséget a végzős után a harmadik évben.

Az IMT Iskola doktori programja vonzza a diákokat a világ minden tájáról, igazán nemzetközi környezetet biztosítva. Az angol az iskola hivatalos nyelve. Ezenkívül minden diák számára lehetőség nyílik arra, hogy kutatási intézetekben, laboratóriumokban vagy egyetemeken külföldön töltsenek időt, mind az Erasmus keretén belül, mind ad hoc mobilitási megállapodások révén.

Ha többet szeretne megtudni az iskoláról, a felvételi követelményekről és az alkalmazás módjáról, kérjük, olvassa el a https://www.imtlucca.it/en/programma-dottorato/overview címen.

A pályázat benyújtásának határideje - április 23-án2019 12:00 CEST

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus IMT School for Advanced Studies Lucca »

Utoljára frissítve March 11, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
- Nincsenek tandíjak (a tandíjat meghaladó hallgatók ösztöndíjat kapnak - 15.300 € / év - és szabad szoba és fedélzet)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date