PhD a számítástechnika és a rendszertechnika területén

IMT School for Advanced Studies Lucca

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD a számítástechnika és a rendszertechnika területén

IMT School for Advanced Studies Lucca

Lucca

2018/19 PhD Programok az IMT School for Advanced Studies Lucca

A jelentkezési határidő - 2018. augusztus 3., 12.00 CEST

A pályázatokat most elfogadják a 2018/19-es PhD Programok az IMT School for Advanced Studies Lucca (www.imtlucca.it), az egyik a hat kiválósági iskolák Olaszországban és az egyik legmagasabb értéket képviselő európai iskolák szerint a legfrissebb U-Multirank felmérés. Minden tudományágból származó magasan motivált jelöltek felkérést kapnak arra, hogy a két teljes mértékben támogatott ösztöndíj egyikét két olyan doktori program keretében kérjék, amelyek integrálják a közgazdasági, mérnöki, számítástechnikai, idegtudományi és viselkedési pszichológiát, fizikát, alkalmazott matematikát, statisztikát, történelmet és tudományokat kulturális örökség.

A négy térspecifikus Tracks egyike a Számítástudomány és Rendszertechnika, amely a "Systems Science" PhD Program alatt van. Ez a pálya biztosítja a doktori hallgatók szilárd interdiszciplináris háttérrel elemezni kiber-fizikai rendszerek és megoldásokat kínálnak a sokféle összetett műszaki problémák. A tanulmányi program egy sor közös kurzuson alapul, amely lefedi a numerikus lineáris algebra alapjait és a differenciálegyenletek numerikus módszereit, a számítógépes programozást, a dinamikus rendszereket és az irányítást, a numerikus optimalizálást, a sztochasztikus folyamatokat és a gépi tanulást. Ezeket az alap kurzusokat számos fejlett kurzus és kutatási szeminárium követi, amelyek a szakirányú szakterületekhez kapcsolódnak.

A számítógépes kutatások a modern elosztott rendszerek nyelvének, modelleinek, algoritmusainak és verifikációs módszereinek fejlesztésével foglalkoznak. Számos olyan területet kutatunk, mint az automatizált ellenőrzés, a számítási felhő, a számítógépes biztonság, a konkurenciaelmélet, a dinamikus rendszerek, a teljesítményértékelés és a sztochasztikus modellezés, a programnyelvek, az ön-adaptív rendszerek és a szoftverfejlesztés.

Az ellenőrzési rendszerek kutatása a dinamikus rendszerek azonosítására és optimalizálására alapozott vezérlésére irányul, különös tekintettel a valós idejű beágyazott optimalizálási algoritmusokra a sztochasztikus, elosztott és nagy léptékű dinamikus rendszerek vezérlésére, valamint azok alkalmazására ipari problémák esetén az autóipar, az űrkutatás és az intelligens hálózatok területén.

A számítástechnikai mechanikában végzett kutatások a szilárd mechanika fejlett problémáinak tanulmányozására szolgáló innovatív számítási módszerek kidolgozásával foglalkoznak, különös tekintettel a törés mechanikára, a kontakt mechanikára, a számítástechnikai anyagtudományra és a számítástechnikai kémiára. Különös figyelmet fordítanak az olyan csúcstechnológiás problémákra, amelyek több területet és hosszúságméretet is magukban foglalnak, mind a tudományos, mind az ipari szektorban, különösen a tartós anyagok és alkatrészek tervezésénél.

A doktori tanulmányok során a diákokat arra ösztönzik, hogy végezzenek kutatást az iskola kutatóegységeivel.

A kurzusokat világhírű kutatók vezetik, és biztosítják a hallgatóknak az elméleti készségeket és a fejlett eszközöket, amelyek a gazdasági, társadalmi, tudományos, technológiai és kulturális területek rendszerelemzésének széleskörű keretén belül az elemzési, tervezési és irányítási problémák sokaságának szigorú kezeléséhez szükségesek . A szakirányú kar és személyzet olyan hálózatot hoz létre, amely kulcsfontosságú útmutatást és támogatást nyújt a PhD program teljes területén. A tanárokkal szorosan együttműködve, mind a tanteremben, mind a kutatás fejlesztésében a diákok elérik a legmagasabb szintű tudományos eredményeket. Az IMT iskolai doktori fokozatai a tanulmányaik során megszerzett készségeiket képesek felismerni és megoldani a komplex problémákat, kiválasztani a legmegfelelőbb módszert vagy eszközöket, amikor ezeket a problémákat megközelítik, még az elsődleges kutatási területükön kívüli tudományágakban is.

Minden diák alapja a nemrég felújított San Francesco komplexum, egy teljesen integrált Campus a történelmi központjában a gyönyörű toszkán város Lucca. A Campus magában foglalja a megújult lakóépületeket, helyszíni étkezést, tanulmányi és nappali helyiségek, korszerű könyvtárak és szabadtéri szabadidős terek, amelyek a doktori programunk számára egyedülálló kulturális, szakmai és társadalmi környezetet biztosítanak. A támogatható hallgatók, a szabad szoba és fedélzet mellett, szintén kutatási ösztöndíjat kapnak, ami körülbelül 15.300 euró / év. A további kutatási fázisok további támogatása, beleértve az ösztöndíjakat, amelyek a PhD értekezés befejezéséhez esetleges negyedik évet lefedik, versenyképes alapon rendelhetők.

Az IMT Iskola doktori programja vonzza a diákokat a világ minden tájáról, igazán nemzetközi környezetet biztosítva. Az angol az iskola hivatalos nyelve. Ezenkívül minden diák számára lehetőség nyílik arra, hogy kutatási intézetekben, laboratóriumokban vagy egyetemeken külföldön töltsenek időt, mind az Erasmus keretén belül, mind ad hoc mobilitási megállapodások révén.

A legtöbb IMT iskolai doktori fokozat diplomások, kormányzati intézmények, állami és magánvállalatok vagy szakmák világszerte kiemelkedő szerepet játszanak.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve June 3, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
- Nincsenek tandíjak (a tandíjat meghaladó hallgatók ösztöndíjat kapnak - 15.300 € / év - és szabad szoba és fedélzet)
Locations
Olaszország - Lucca, Tuscany
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Olaszország - Lucca, Tuscany
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt