PhD a szociális munkában

Általános információk

Program leírás

A Columbia School of Social Work filozófiai doktora (PhD) program a világ legbefolyásosabb vezetőit jelentette a szociális munka és a szociális jóléti ösztöndíjak 1950-es megalakulása óta. A programot a Columbia University University of Arts and Sciences Graduate School (GSAS) kínálja ) és a Szociális Munka Iskola kezeli.

Felkészíti a pályára jelentkezőket kutatóként, tudósként és oktatóként. A doktoranduszok három koncentráció közül választhatnak:

• Haladó gyakorlat

• Szociálpolitika és szakpolitikai elemzés

• Szociálpolitika és adminisztráció (jelenleg nem fogadunk el új alkalmazásokat)

A jelentkezők emelt szintű szociális munka tanfolyamokon és a Columbia más szakmai iskoláiban kínált tanfolyamok széles skáláján is részt vesznek. A szociális munkák doktora körülbelül kétéves teljes munkaidős tanfolyamot végez, elsajátítja a szociális munkamódszer tartalmát, a kapcsolódó magatartás- vagy társadalomtudományt, valamint egy érdemi gyakorlati területet, valamint előkészíti és megvédi a dolgozatát. Ha többet szeretne megtudni a Columbia School of Social Work koncentrációiról, tanfolyamairól, regisztrációjáról és szakdolgozatairól, látogasson el a Doktori Program Resource Guide oldalára.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Columbia University’s School of Social Work is a top ranked school and the first social work school established in the U.S. Since 1898, Columbia faculty and alumni have played a leading role in advanc ... Tovább

Columbia University’s School of Social Work is a top ranked school and the first social work school established in the U.S. Since 1898, Columbia faculty and alumni have played a leading role in advancing the field of social work through scholarly and professional contributions. What began as an intervention in the conditions of urban industrial life at the end of the 19th century has evolved into a global field that impacts nearly every area of social and political life. Our students graduate prepared to face 21st-century challenges. Kevesebb