PhD a vegyészmérnöki

Általános információk

Program leírás

Vegyészmérnöki technológia

A vegyipar technológiája különféle anyagok, például vegyi anyagok, vegyületek, paszták, kőolajszármazékok, bányászati ércek, gyógyszerek, gáztermékek és egyebek kezelésére, elemzésére, megfigyelésére, tulajdonságaira és feldolgozására összpontosít. A kémiai reakciókat és tulajdonságokat kismértékben megvizsgálják, majd a valós ipari környezetben alkalmazzák. A vegyipar magában foglalja az anyagok közötti kémiai cseréket, amikor a nyersanyagokat termékekké alakítják. Vizsgálja a kémiai reakciók természetét is, és magában foglalja a folyamatok és berendezések optimalizálását, az üzembe helyezést és a tervezést, a hibaelhárítást és a problémamegoldást.

feladatai

A vegyészmérnök vagy technikus alapvető feladatai közé tartozik a nyersanyagok és a végtermékek elemzése, a minőségbiztosítás, a kutatás és fejlesztés, a műszaki értékesítés és szolgáltatások, a gyártás és a folyamatok ellenőrzése.

Bill Oxford / Unsplash

A University of Johannesburg „A jövő. Újragondolt." nem egyszerűen fülbemászó kifejezés

Az intézmény Afrikában átvezeti a vezetést a 4. ipari forradalom gondolkodásában, a tudomány jövőjének újbóli átképzésével. A 4IR az iparosodás következő hulláma, amelyet meg kell értenünk és meg kell formálnunk az ország - és az afrikai kontinens - jövőjének felépítése érdekében. olyan gazdagon megérdemlik. A 4IR nemcsak a robotika és az automatizálás kérdése; a társadalom fejlődéséről szól, hogy felhatalmazza az embereket és felemelje a nemzedékeket.

Ahogy a világ előrehalad a 4. ipari forradalom felé, úgy az UJ is az „Education 4IR” -vel - a 4IR-gondolkodás és -technológia beillesztése a tantervbe különböző tanfolyamokon keresztül és innovatív vegyes tanulási technológiák használata. Ez azt jelenti, hogy az UJ diplomások jobban fel vannak készülve az üzleti és ipar jövőjének felkarolására, mivel az AI és a 4IR nagyobb szerepet játszik az életben és a munkában.

A University of Johannesburg kötelességünk büszkén és merészen átfogni és navigálni az ország jövőbeli vezetõit a 4IR képzeletbeli komplexitásain keresztül, hogy teljes mértékben kihasználhassák és jobb holnapot hozhassanak létre. A jövőbeli vezetők, mint te! Itt vezetünk a bátor beszélgetést; új holnap kialakításának kidolgozása és kidolgozása. Itt cselekszünk és építjük az új világot.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok:

Mérnöki diplomát szerzett mérnökként vagy hasonló, jóváhagyott diplomát mesterfokozatban vagy az NQF 9. szintjén. A végleges felvételt csak a kutatási szeminárium sikeres bemutatása után, hat hónappal a beiratkozás után lehet megadni. A kutatási témákat a kari felügyeleteknek és végül a Szenátusnak vagy az Egyetemi Szenátus Végrehajtó Bizottságának is elfogadnia kell.

A program időtartama:

  • Teljes munkaidő: 2 év
  • Részmunkaidő: 3 év

Elérhetőségeit:

Név: Dudu Kanyi asszony / Tel: 011 559 2109 / E-mail: febehd@uj.ac.za

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb