Hivatalos Leírás

Ázsiai filozófiák és kultúrák Ph.D. Program

Az Ázsiai Filozófiai és Kulturális Program (APC) ötvözi a klasszikus és modern megközelítéseket az ázsiai vallási és filozófiai hagyományok tanulmányozásával, miközben foglalkozik a kortárs társadalmi kérdésekkel.

Programunk azon alapul, hogy a spirituális átalakulás hozzájárul a tudományos kiválósághoz. Integrációs kereten belül a diákok választhatják a hinduizmus, a buddhizmus vagy a kínai filozófia tanulmányozását. A diákok történelmi összefüggésben tanulmányozzák a szent szövegeket és írásokat; a kulturális hermeneutikát, a hagyományos vallási gyakorlatokat és az ázsiai filozófiai perspektívákat az alapvető kérdésekről - a jólétről a környezetre - is felderítik.

A programról

PhD hallgatók középpontjában a buddhizmus, a kínai filozófia, a hinduizmus vagy az összehasonlító tanulmányok. A mély tudományos tanulmányok mellett a diákokat arra is ösztönzik, hogy elmélyítsék ismereteiket a spirituális gyakorlatok és a vallási hagyományok tapasztalati részvételével. A PhD program kétéves tanfolyamot, valamint vizsgákat és disszertációt tartalmaz.

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus California Institute of Integral Studies »

Utoljára frissítve March 27, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019