PhD az élelmiszerek kémiai és technológiai területén

Brno University of Technology

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD az élelmiszerek kémiai és technológiai területén

Brno University of Technology

Élelmiszerek kémiai és technológiája

Rövidítés: DKAP_CHTP

A tanegység szintje: Doktori fokozat

Kar: Kémiai Kar

Akadémiai év: 2018/2019

Megszerzett cím: Ph.D.

Elnyert képesítés: Ph.D. az "Élelmiszerek kémiai és technológiai területén"

A képesítés szintje: Doktori (3. ciklus)

Különleges felvételi követelmények:

Az egyetemi karokon, az IKT Prágában vagy a mezőgazdasági egyetemeken szerzett kémiai mérnöki, élelmiszer-kémiai vagy egyéb kémiai szakoktatást végzett.

A program profilja:

Szakmailag orientált.

A tanulmány célja az elméleti és a kísérleti készségek közötti egyensúly elérése, valamint a kémiai és élelmiszeripari általános eljárások alkalmazása. A program mind az élelmiszertermelésben orientált, mind a fejlett technológiák biztonságának és fejlesztésének, valamint az élelmiszerek minőségének ellenőrzésében és biztonságában. Ezért vesznek részt a hallgatók a tanulmányhoz szükséges tudományágakban.

A program mind az élelmiszertermelésre irányul, mind a fejlett technológiák bevezetése és fejlesztése, valamint az élelmiszerek minőségének és biztonságának ellenőrzése tekintetében. Ez megfelel azoknak a tudományoknak, amelyeket a hallgatók a tanulmányaik során elvégeznek. A diplomások az egyetemeken és a nem egyetemi kutatásokon belül keresnek munkát a magánvállalatok kutatási és fejlesztési részlegein - mind a Cseh Köztársaságban, mind az EU-ban (pl. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság, DG SANCO), az agrár-élelmiszeripari üzemek komplexumában stb. A diplomás szakképzettséggel rendelkezik az állami kontroll és az üzleti szervezetek intézményeiben is.

Kulcsfontosságú tanulási eredmények:

A Ph.D. A tanulmányi és tanulmányi kutatások középpontjában az elméleti ismeretek és a kísérleti készségek megszerzése és fejlesztése áll az élelmiszer-kémia és az élelmiszergyártás, az alkalmazott analitikai és fizikai kémia, a mikrobiológia, a biokémia és a molekuláris biotechnológia területén. A tanulmány az élelmiszer-tudomány és az élelmiszer-technológiák, valamint egyéb alap- és alkalmazott szakirányok fejlesztésével összhangban zajlik.

A fő figyelem középpontjában a gyártás, a feldolgozás, a tárolás, a minőségellenőrzés és az élelmiszerbiztonság áll. A molekuláris biológiai technikák gyors fejlődése miatt megfelelő figyelmet fordítanak ennek a fegyelemnek az alkalmazására az új élelmiszer-technológiák fejlesztésében. A tudományos ismeretek elsősorban az élelmiszer minőségére és biztonságára, a funkcionális élelmiszerek előállítására és a modern molekuláris biológiai diagnosztikai módszerek kifejlesztésére irányulnak.

A diplomások foglalkoztatási profilja példákkal:

A doktori programban szerzett hallgatók elméleti ismeretekkel és gyakorlati kísérleti készségekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek, amelyek az összetett kreatív megoldásokhoz szükségesek az élelmiszer kémia széles és összetett területén.

A program az élelem és a biotechnológiai termelés kémiai alapjaira összpontosul a fejlett technológiák biztonsága és fejlesztése, valamint a termelt élelmiszerek minőségének és biztonságának ellenőrzése tekintetében.

A diplomások elhelyezkedését az egyetemi és a nem egyetemi kutatásokban találják meg

A posztgraduális profil foglalkoztatást is kínál az állami kontrollintézményekben és az üzleti szervezetekben. A posztgraduális profilt úgy tervezték, hogy hasonló legyen a hazai és külföldi egyetemek hasonló tanulmányaihoz és az Európai Kutatási Térség igényeihez.

Végzettségi követelmények: végső állami vizsgálat, doktori értekezés

A tanulmány módja: kombinált vizsgálat

Programfelelõs: prof. RNDr. Iván Márová CSc.

Brno Chemistry and Technology of Foodstuffs

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve March 3, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
7,000 EUR
évenként
Locations
Csehország - Brno, South Moravian Region
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Csehország - Brno, South Moravian Region
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt