PhD az építészetben

University of Portsmouth

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD az építészetben

University of Portsmouth

PhD az építészetben

Kutatási áttekintés

Az Építészeti Iskola kutatói számos projektben dolgoznak az építészet, a belsőépítészet, a várostervezés és a megőrzés területén. Kutatásainkat az egyetemeken kívüli akadémiai, jótékonysági, közösségi és kereskedelmi csoportokkal együttműködve végeztük, és sok teljes munkaidőben dolgozó tudósunk építészként és tervezőként dolgozott. Ez biztosítja, hogy kutatásaink naprakészek legyenek, és tükrözze az ipar és a szélesebb körű épített környezet jelenlegi és jövőbeli igényeit.

Kutatási területek

A Portsmouth Építészeti Iskola olyan kutatói pályázatokat fogad el, akiknek kutatása magasabb szintű. Feladatot tudunk biztosítani számos területen, többek között a fenntartható építészet, építészet és várostervezés, regenerálás, építészettörténet és elmélet, belsőépítészeti gyakorlat, építészet és formatervezés pedagógia területén.

Kutatócsoportok

  • Fenntartható városi és építészeti tervezés, alacsony szén-dioxid-kibocsátású kezdeményezések és anyagok
  • Tervezés és gyakorlat
  • Az elmélet, a történelem és a kontextus
  • Embedded Landscapes and Technologies
  • Klaszter a fenntartható városok számára

Finanszírozott PhD lehetőségek

  • Parametrikus urbanizmus és éghajlat-érzékeny tervezés: innovatív megközelítés a városi fenntarthatósághoz (pályázati határidő 2018. február 11.)
  • A talaj nélküli városi mezőgazdaság előnyeinek feltárása (pályázati határidő 2018. február 11.)
  • Brutalist but Green: innovatív technológiák vizsgálata az esztétika és az energiateljesítmény összeegyeztetésére a XX. Századi beton építészetben (pályázati határidő 2018. február 11.)
  • Az egykori tengerparti védelmi területek felújítása Anglia délkeleti részén: közösségközpontú értékelési keretrendszer kialakítása a katonai örökség számára (pályázati határidő 2018. február 11.)

Elvégezni az iskolát

A dedikált posztgraduális iskola az első olyan információs központ, amely minden posztgraduális kutató hallgató és felügyelő számára elérhető. Támogatjuk, igazgatjuk és koordináljuk az MPhil, PhD és a Professional Doctorate programokat.

A University of Portsmouth i University of Portsmouth kutatói hallgatói számára elérhetővé válik a Graduate School Development Program, amely széles körű generikus készségképzést kínál több mint 150 műhelymunkával számos témában, beleértve a kutatási tervezést, a doktori folyamatot és a karrierfejlesztést. Ezeket a népszerű és magas rangú workshopokat szakértő oktatóink szállítják az egyetemről, és támogatják hallgatóinkat kutatási fokozatuk minden szakaszában.

Keressen egy felügyelőt

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részletesebben megvitathassa a kutatási ötleteit, és biztosítsa, hogy rendelkezésünkre áll a felügyeleti szakértelem, amely támogatja a tervezett kutatási területet. Ezután kapcsolatba léphetünk egy lehetséges felügyelővel.

Belépési követelmények

Egy jó első fokozat egy nemzetközileg elismert egyetemen (attól függően, hogy melyik kurzust választotta, legalább másodosztályú vagy azzal egyenértékű) vagy mesterképzést egy megfelelő témában. Kivételesen figyelembe kell venni az egyenértékű szakmai tapasztalatot és / vagy képesítéseket.

Azoknál a hallgatóknál, akiknek az első nyelve nem angol, legalább 6,5 IELTS-sávú angol nyelvtudással kell rendelkezniük, amelynek összetevőértéke nem érhető el 6,0 alatt.

Kezdési időpontok: október és február.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve January 31, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
okt. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Egyesült Királyság - Portsmouth, England
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Egyesült Királyság - Portsmouth, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
okt. 2019
Egyesült Királyság - Portsmouth, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt