Áttekintés

A kutatóközpont foglalkozik az építőiparban felmerülő aktuális nagy kihívásokkal, a meglévő és új nemzetközi együttműködésre építve. Az e kihívások kezeléséhez nyújtott pénzügyi támogatást mind a belső egyetemi kezdeményezések (a megnövelt infrastruktúra és a létesítmények), mind a kormányzati támogatások, jótékonysági szervezetek és közvetlen ipari támogatások által nyújtott külső finanszírozás révén szerezzük be.

A kutatás az energia, a szén, a tiszta víz, az infrastruktúra nagy kihívásaival foglalkozik; extrémek feltárása és új korlátok meghatározása. A legfontosabb kutatási területek:

  • Tengeri megújuló energia
  • Talajvíz és környezeti rendszerek
  • Geotechnika
  • Intelligens infrastruktúra és nagy teljesítményű struktúrák
  • Energiahatékony anyagok

Tanulási mód / időtartam

A regisztráció teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben történik, az Egyetem által kijelölt felügyelői csoport irányítása alatt. A doktori (Ph.D.) hároméves teljes munkaidős regisztráció után, vagy két évig az MPhil (vagy részmunkaidős egyenérték) esetében várhatóan be kell nyújtania diplomáját.

Kutatási információk

Kapcsolódó kutatások

A kutatás dinamikus jellege kulcsfontosságú volt a CERC sikereiben az Egyesült Királyság kutatási tanácsaiból, kormányzati szerveiből és ügynökségeiből származó jelentős finanszírozás elnyerésében. A CERC 11,5 millió fontot tett ki a külső kutatási bevételekből az utolsó kutatási kiválósági keret (REF2014) 5 éves időszak alatt.

A Polgári Építészeti Kutatóközpont (CERC) egy vezető nemzetközi, interdiszciplináris központ, amely lehetővé teszi a mérnökök és a mérnökök kutatói számára, hogy különböző területeken dolgozzanak.

A CERC különlegessége, hogy a hallgatók és a munkatársak kutatási témáit széles körben és széles körben vizsgálják a központban.

Karrier kilátások

Bevezetés

A karrierlehetőségekről a Ph.D. Kérjük, lépjen kapcsolatba a Mérnöki és Fizikai Tudományok Tanszékének felvételi csapatával az askEPS@qub.ac.uk címen.

Tanácsadóink - az iskolával konzultálva - szívesen adnak további információt a kutatási területéről, a lehetséges karrierlehetőségekről és a kutatási alkalmazásáról.

Belépési követelmények

Érettségizni

A kutatási fokozatba való felvételhez szükséges minimális akadémiai követelmény általában az Egyesült Királyság vagy a ROI HE szolgáltató felső, második osztályú kitüntetése, vagy az Egyetem számára elfogadható megfelelő képesítés. További információért forduljon az iskolához.

Nemzetközi diákok

A nemzetközi képesítési egyenértékekkel kapcsolatos információkért tekintse meg az adott országra vonatkozó információkat.

Angol nyelvi követelmények

Szükség van az IELTS * 6,5-es pontszámra vonatkozó bizonyítékokra, legalább 5,5-el minden komponensben (* az elmúlt 2 évben).

A Belfast királynéi egyetemre (és akinek az angol nem az első nyelvük) jelentkezni kívánó nemzetközi diákoknak képesnek kell lenniük bizonyítani az angol nyelvtudásukat annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhassák tanulmányaikat vagy kutatásaikat. Az EGT-n kívüli állampolgároknak az Egyesült Királyság vízum- és bevándorlási követelményeinek (UKVI) is meg kell felelniük az angol nyelvű bevándorlási követelményeknek.

Ha meg kell javítania az angol nyelvtudást, mielőtt belépne ehhez a szakirányhoz, az INTO Queen's University Belfast számos angol nyelvtanfolyamot kínál. Ezek az intenzív és rugalmas tanfolyamok célja, hogy javítsák az angol nyelvtudásukat ebben a fokozatban.

  • Akadémiai angol: intenzív angol nyelv és tanulmányi készségtanfolyam a sikeres egyetemi tanulmányok elvégzéséhez
  • Az angol nyelv előtti angol nyelvtanfolyam: egy rövid, intenzív angol nyelvtanfolyam a Belfast királynéi egyetemen, és angol nyelvük javítására.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS) »

Utoljára frissítve Március 21, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
20,300 GBP
Nemzetközi | UK / EU: 4 327 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019