Hivatalos Leírás

Az építőmérnöki posztgraduális program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a folyamatos szakmai és tudományos fejlődésre, összhangban a technikai érdekeikkel. A diákok az érdeklődési körükben tanszékvezető segítségével segítséget nyújtanak az egyetemi tanulmányi szakterületek valamelyikében.


Tanulási eredmények

 1. Alapvető tudás: A végzősök részletes alap- és alkalmazott tudást vezetnek szakterületükön az Építőmérnöki Program (CEP) érdeklődési területükön belül.
 2. Független képességek: A diplomások képesek lesznek jelentős független és eredeti kutatási tanulmányok elvégzésére, amelyek magukban foglalják az információgyűjtést, a kutatási eredmények tudományos vagy kereskedelmi hasznosításának megismerését, a kortárs kutatási kérdések megértését, a hatékony projektmenedzsmentet, szintézis és értékelés, valamint a kutatási eredmények megfelelő terjesztése.
 3. Kritikus gondolkodás: A diplomások mélyen képesek kritizálni és szintetizálni az irodalmat, áttekinteni az eredményeket és felhasználni az irodalomból szerzett tudást az új ötletek kidolgozására, a tudományos vizsgálatok megtervezésére és értékelésére, valamint a saját szakterületükre vonatkozó adatok felmérésére, értelmezésére és megértésére. CEP érdeklődési területüket.
 4. Fejlett tudás: A hallgatók mélyreható elméleti és alkalmazott szintet mutatnak be a tantárgy mélyreható mesterei mellett, amelyek túlmutatnak az egyetemi kurzussorozatban szerzett alapvető ismereteken és a mesterképzés során szerzett magasabb szintű ismereteken.
 5. Hatékony kommunikáció: A hallgatók képesek arra, hogy koherens érvekkel és ötletekkel világosan megfogalmazzák az ötleteket a különböző hallgatók számára, különböző technikákkal, konstruktív módon védik a kutatási eredményeket, igazolják kutatásukat a szakmához és elősegítik kutatási területeik nyilvános megértését.
 6. Szakmai fejlesztés: Az építőmérnöki doktori fokozatot szerzett hallgatónak várhatóan érdeklődést kell tanúsítania az egész életen át tartó tanulás folytatásával szakmai engedélyek megszerzésével és szakmai fejlődés órák megszerzésével konferenciákon, felsőoktatási osztályokon, rövid tanfolyamokon és szemináriumokon való részvételen, osztályok elvégzésében, és a közzététel.


Kutatási területek

Tipikus programok és kutatási területek:

 • Környezetvédelem (víz- és levegőminőség-ellenőrzés, szilárd és veszélyes anyagok ellenőrzése);
 • Építéstechnika és menedzsment
 • Geotechnikai (talajmechanika és alapítványok);
 • Infrastruktúra rendszerek;
 • Szerkezetek és Alkalmazott Mechanika;
 • Közlekedés (forgalom tervezés, autópályák, repülőterek és tranzit);
 • Vízforrások (hidrológia és hidraulika).


Követelmények és tanfolyamok

A Ph.D. okleveles kutatási végzettség, és mint ilyen, megköveteli a jelöltet, hogy sikeresen végezzen eredeti, független kutatást egy olyan területen, amely elfogadható az építőmérnöki kar számára. A hallgatók beiratkozhatnak egy adott kar tagjává, és a jelentkezés előtt kapcsolatba léphetnek a kari tagokkal az érdeklődési körükben. Általában legalább egyéves haladó tanfolyam szükséges a mesterfokozaton.

A Ph.D. A programnak legalább 5 kurzust kell tartalmaznia a mesterképzés fő tanfolyamain túl. Lásd az egyetemi katalógust a kurzusinformációkhoz.

A hallgató fő tanára / Ph.D. A bizottságnak a következőket kell tartalmaznia:

 • Legalább két másik CE-tag.
 • Legalább egy tag CE-n kívül, a hallgató kiskorú területén.
 • Legalább 4 tag.


Felvételi követelmények

A GRE-ban végzett teljesítmény nem lesz az egyetlen kritérium a pályázók befogadásához, vagy az elsődleges kritérium, hogy megtagadja a felvételt a Master vagy Ph.D. program. Azokban az esetekben, ahol a GRE teljesítménye viszonylag gyenge, a kérelmező által benyújtott összes többi képesítést gondosan értékelni kell a sikeresség bizonyítékaként.

Feltétel nélküli belépés

A hallgatóknak meg kell felelniük a feltétel nélküli befogadásra vonatkozó alábbi követelményeknek:

 1. A mesterfokozatot vagy legalább 30 órát végzett az építőmérnöki képzésben. (A más tudományágban mesterképzésben részesülő pályázónak tekintendők, feltéve, hogy kielégítik a hiányzó tanfolyamokat a CE-terület szempontjából.)
 2. Nincs specifikus GPA követelmény (a kérelem teljes egészében). Azonban a diplomás GPA a 3.5-es skálán 4,0-es, számított a Graduate School, jellemző a sikeres pályázó.
 3. A Graduate Record Exam (GRE) A sikeres pályázóra jellemző a 740 (régi pontszámrendszer) vagy a 158 (új pontszámrendszer) mennyiségi pontszám vagy magasabb.
 4. Versenyképes Graduate Record Exam (GRE) Verbális pontszám. A sikeres pályázónak tipikusan verbális száma van 420 (régi pontszámrendszer) vagy 148 (új pontszámrendszer).
 5. Az angol nyelvű, angol nyelvű TOEFL (TOEFL), 79 a TOEFL iBT-n, 50 a SPEAK-on, 148 a verbális GRE, 86 a MELAB (Michigan) Angol nyelvvizsga-elem), vagy 6.5 az IELTS (International English Language Testing System) rendszeren. (A MELAB-ot és az IELTS-t csak akkor használják, ha más tesztek nem állnak rendelkezésre a kérelmező országában.)
 6. Kedvező ajánlólevelek azoktól, akik ismerik a pályázó tudományos munkáját és / vagy szakmai munkáját.

Próbaidős felvétel

Ha a kérelmezők nem felelnek meg a fentiekben ismertetett feltétlen befogadásra vonatkozó szabványok többségének, az alkalmazási anyagok gondos vizsgálatát követően próbafelvételre lehet számítani. A próbaidős felvétel megkövetelheti, hogy a kérelmező megkapja a B vagy jobb, legalább az első 9 órányi diplomával kapcsolatos tanulmányait, hogy milyen mértékben keresett UT Arlington, további angol nyelvtanfolyamok és / vagy hiányosságok tanfolyamok szükség szerint.

Ideiglenes belépés

Az a kérelmező, aki a felvételi határidő előtt nem tud minden szükséges dokumentumot benyújtani, de aki egyébként úgy tűnik, hogy megfelel a felvételi követelményeknek, ideiglenes beutazást nyújthat.

Halasztott belépés

A halasztott kérelemre vonatkozó határozat akkor adható meg, ha a fájl hiányos, vagy ha a megtagadott határozat nem megfelelő.

Beléptetés megtagadása

A jelöltet megtagadhatják a felvétel, ha a fent említett felvételi kritériumok többségénél kisebb a kielégítő teljesítmény.

CE BS-Ph.D. Program

Feltétel nélküli belépés

A hallgatóknak meg kell felelniük a feltétel nélküli befogadásra vonatkozó alábbi követelményeknek:

 1. Nincs specifikus GPA követelmény (az alkalmazás egészének tekinthető). Azonban egy GPA-alapú 3. szintű GPA a 4.0-as skálán, amelyet a Graduate School számít ki, jellemző egy sikeres pályázóra.
 2. A Graduate Record Exam (GRE) A sikeres pályázóra jellemző a 740 (régi pontszámrendszer) vagy a 158 (új pontszámrendszer) mennyiségi pontszám vagy magasabb.
 3. Versenyképes Graduate Record Exam (GRE) Verbális pontszám. A sikeres pályázónak tipikusan verbális száma van 420 (régi pontszámrendszer) vagy 148 (új pontszámrendszer).
 4. Azon anyanyelvűek esetében, akiknek az anyanyelve nem angol, legalább 550 angol nyelvű nyelvvizsga (TOEFL), 79 a TOEFL iBT-n, 50 a SPEAK-on, 86 a MELAB (Michigan English Language Assessment Battery ), vagy 6.5 az IELTS (International English Language Testing System) rendszeren. (A MELAB-ot és az IELTS-t csak akkor használják, ha más tesztek nem állnak rendelkezésre a kérelmező országában.)
 5. Kedvező ajánlólevelek azoktól, akik ismerik a pályázó tudományos munkáját és / vagy szakmai munkáját.

Próbaidős felvétel

Ha a kérelmezők nem felelnek meg a fentiekben ismertetett feltétlen befogadásra vonatkozó szabványok többségének, az alkalmazási anyagok gondos vizsgálatát követően próbafelvételre lehet számítani. A próbaidős felvétel megkövetelheti, hogy a kérelmező legalább 9 órát vagy diplomát kapjon, vagyis az UT Arlington-nál keresett fokozatot, további angol nyelvtanfolyamokat és / vagy hiányosságokat tartson szükségesnek.


Fokozat követelmények

A Ph.D. okleveles kutatási végzettség, és mint ilyen, megköveteli a jelöltet, hogy sikeresen végezzen eredeti, független kutatást egy olyan területen, amely elfogadható az építőmérnöki kar számára. Általában legalább 15 kredit a tanfolyamon túl a mesterfokozat szükséges. A pályázóknak meg kell adniuk a mester program alapkövetelményeit. A hallgatónak át kell adnia az általa felügyelt, átfogó és disszertációs védelmi vizsgákat.

A BS-Ph.D. okleveles kutatási végzettség, és mint ilyen, megköveteli a jelöltet, hogy sikeresen végezzen eredeti, független kutatást egy olyan területen, amely elfogadható az építőmérnöki kar számára. Általában legalább 45 kreditet kell elvégezni az alapképzésen túl. A hallgatónak át kell adnia az általa felügyelt, átfogó és disszertációs védelmi vizsgákat.


Tandíj és költségek

2018 őszi diplomás nem rezidens oktatás és díjak

2018 őszi diplomás rezidens tandíj és díjak


A nemzetközi hallgatók pénzügyi dokumentumok / nyilatkozatok benyújtását szeretnék benyújtani, ugyanúgy, mint pályázati anyagok benyújtását.

Nemzetközi pénzügyi kimutatás


Alkalmazási prioritásaink:

Ősz: március 15
Tavasz: október 15
Nyár: április 1


A pályázatokat a közzétett elsőbbségi dátum után fogadják el minden egyes kifejezésre vonatkozóan, de a befogadás garantált megfontolásáért kérjük, hogy a jelentkezés és a kapcsolódó anyagok a prioritási dátum szerint küldje el. Azonban fontos, hogy a tervezett kezdési időpont előtt jóval alkalmazhatóak legyenek program-specifikus finanszírozási lehetőségek, például asszisztensi és ösztöndíjak. Ne feledje, hogy a részlegek alkalmazásának feldolgozási ideje nagyban változik, és egyes programok legfeljebb egy évig igényelnek alkalmazásokat.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus University of Texas Arlington »

Utoljára frissítve August 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
10,126 USD
10,126 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (félóránként 9 óra). 4,577 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (szemeszterenként 9 órát vesz igénybe).
Deadline
Kérj Információt
application priority deadline
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
End Date
Május 10, 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
Start Date
jan. 2020
End Date
dec. 12, 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
End Date
Május 10, 2019

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
End Date
dec. 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal