PhD az üzleti életben

Általános információk

Program leírás

Fedezzen fel nagyobb összpontosítást és intenzitást, mint gondolta volna. A Stanford Graduate School of Business doktoranduszaként ihletet kap és kihívást jelent új ötletek és összetett kérdések feltárására.

Legyen kiemelkedő tudós

Doktori programunk célja, hogy kiemelkedő kutatókat fejlesszen ki a kutatás és oktatás karrierjére a világ vezető tudományos intézményeiben. Kihívó és tartalmas tapasztalatokba kezd, és a doktori képzés hét különféle területének egyikére összpontosítja tanulmányait.

Megfelel Önnek a PhD?

Az erős doktorjelöltek tele vannak ötletekkel és kíváncsisággal, szenvedéllyel és alkalmassággal rendelkeznek a kutatás iránt. Ha felkészült arra, hogy szigorú kutatási karriert kezdjen és teljes potenciálját fejlessze, meghívjuk Önt, hogy tárja fel az üzleti PhD lehetőségeit. A felvett hallgatók teljes ösztöndíjat kapnak doktori tanulmányaikhoz.

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Stanford Graduate School of Business is a place where anything 
and everything is possible. It’s where the boundaries of knowledge are pushed beyond what’s imaginable. Where diverse ideas and perspect ... Tovább

Stanford Graduate School of Business is a place where anything 
and everything is possible. It’s where the boundaries of knowledge are pushed beyond what’s imaginable. Where diverse ideas and perspectives aren’t just accepted, they’re encouraged and embraced. And in this unique environment of innovation and collaboration, principled leaders emerge. Faculty, students, staff, and alumni develop the courage to take risks, the passion to lead, and the motivation to make a positive impact — on themselves and the world. Kevesebb