PhD az üzleti menedzsmentben

Általános információk

Program leírás

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati készségeket az üzletvezetési elvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében és alkalmazásában, független és eredeti tudományos munkával zárulva. A képesítő hallgatók kompetenciát mutatnak a kapcsolódó kutatási módszertan alkalmazásában, valamint a kutatási folyamat és az eredmények megfelelő írásbeli és szóbeli kommunikációjában. A tézis döntött hozzájárulást jelentene a tantárgy tudományának beismeréséhez, lehetővé téve a hallgatók számára a kutatási terület átgondolását.

Felvételi követelmények

Azok a hallgatók, akik az NQF 8. vagy 9. szintjén rendelkeznek az üzleti menedzsment mesterképzettségével, jelentkezhetnek a felvételre. Ennek a mesterképzésnek átlagosan 65% -ot kell szereznie. A Vezetési Kar dékánja megtagadhatja a hallgatói doktori fokozat felvételét, ha úgy ítéli meg, hogy a hallgató tudományos háttere nem elegendő a javasolt tanulmányokhoz.

Elérhetőségeit

Név: Prof D Pooe
Tel: 27 (0) 11 559 5057 / e-mail: dpooe@uj.ac.za

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb