A nemzetközi Ph.D. célja. A program olyan új kutatók generációjának kiképzése, akik független kutatásokat végezhetnek a Advanced-Systems Engineering területén, és lehetőséget adhatnak számukra a tudás átadására és cseréjére a nemzeti és nemzetközi kutatóközpontokkal és iparágakkal.

A kurzus leírása

A hároméves Ph.D. A program a fejlett és intelligens rendszerek tanulmányozására és fejlesztésére összpontosít egy interdiszciplináris megközelítés révén, amely a legújabb technológiai fejlesztésekre (pl. Cyber-Fizikai-Rendszerek, Ipar 4.0, Tárgyak Internete) reagál az ipari gépgyártás és az információmérnöki tudományok integrálásával. Ezeket a matematika és a mesterséges intelligencia speciális képességei támogatják.

A Ph.D. kutatási projektjei a hallgatók a következő kutatási területekre fognak vonatkozni, amelyeket a kutatócsoportok hosszú távon fejlesztenek ki, és a program fő témáit képezik:

 • Mechanikai és gyártástechnikai rendszerek: mechanikus és mechatronikus rendszerek, fejlett gyártási technológiák, gépgyártás és optimalizálás, termelési rendszerek és menedzsment, intelligens gyár;
 • Automatizálás és elektronikai rendszerek tervezése: Autonóm rendszerek, humán-hurok rendszerek, beágyazott rendszerek (tervezés, tesztelés és megbízhatóság), érzékelő rendszerek, robotrendszerek, automatikus vezérlés, számítógépes látás és képfeldolgozás, intelligens érzékelő / színész hálózatok ;
 • Rendszer-modellezés és evolúciós dinamikus rendszer modellezés és szimuláció, komplex hálózatok a rendszer fejlődéséhez, műveleti kutatások.

Lehet, hogy megtalálhatja a Ph.D. lehetséges témáinak listáját. értekezés a lap alján található hívásban.

A Ph.D. főbb jellemzői interdiszciplináris tudományos megközelítés és a nemzetközileg elismert tudósok részvétele a tudományos bizottságban.

Ránézésre

 • A tanfolyam időtartama: 3 év
 • A tanfolyamokat angolul fogják megtartani
 • Rendelkezésre álló helyek: 10 ösztöndíjas 2 kutatási asszisztens hely 3 ösztöndíj nélküli hely 2 Industrial Ph.D. diákok (dottorato industriale)
 • Campus: Bozen-Bolzano
 • Tandíj: évi 163,50 €

A kurzus felépítése

A Ph.D. kiterjed az Advanced-Systems Engineering kutatási területeire, és ösztönző, többnyelvű környezetet kínál a kulturális és nyelvi háttérrel rendelkező kutatókkal. A programba való felvétel után meg kell terveznie egy kutatási projektet, és a felügyelővel együttműködve írnia kell egy tanulmányi tervet , beleértve a projekt célját és a végrehajtásához szükséges lépéseket. Alapos szakirodalmi felmérést fog végezni, amely összefoglalja és elemzi a kutatási témakör legmodernebb állását. Esetenként szükség van arra, hogy frissítse a vizsgálati tervet, figyelembe véve a munka előrehaladását és a kutatási terület legújabb fejleményeit.

A külföldi kutatóközpontban legalább három (és legfeljebb tizenkét) hónapig tartó tartózkodása kötelező. Legalább egy cikket kell közzétennie egy nemzetközi szakértői folyóiratban, és legalább egy nemzetközi konferencián bemutatnia kell eredményeit. A hároméves program során rendszeresen részt kíván venni a Ph.D.-nél kifejezetten tervezett órákon és szemináriumokon. hallgatók.

A Ph.D. szakaszai

A Ph.D. a kutatási tevékenységek öt fázisa:

 • 1. fázis (első 2 hónap): meg kell határoznia a kutatási témát, és tanulmánytervet kell kidolgoznia;
 • 2. fázis (2.-6. Hónap): A témakörre vonatkozó szakirodalom kimerítő áttekintése után meg kell határoznia kutatási programját a kutatási téma legmodernebb állása alapján;
 • 3. fázis (6.-12. Hónap): Ön elkezdi / folytatja munkáját a projektre meghatározott megközelítés alkalmazásával;
 • 4. fázis (12.-24. Hónap): folytatja a kutatást, megtervezi külföldön való tartózkodását, és várhatóan elkezdi a kézirat (ok) előkészítését a közzétételhez a folyóiratokban;
 • 5. fázis (24.-36. Hónap): Az utolsó szakaszban befejezed a kutatási projektedet, a kézirat (ok) közzétételét és a disszertációját.

Külföldön tanulni

A Ph.D. három éve alatt programot, akkor teljes munkaidőben köteles vállalni a kutatási projektet. A neves külföldi kutatóközpontban való tartózkodása legalább 3 hónapig (legfeljebb 12) kötelező. Ez lehetőséget nyújt a tanulási tapasztalatok diverzifikálására, a kutatás ösztönzésével, erősen ösztönző és versenyképes környezetben, eszmecsere más kutatókkal, és ezáltal a nemzetközi kollégákkal való hálózatépítéssel.

Alkalmazás

Annak érdekében, hogy a Ph.D. A programnak 300 ECTS kreditet kellett teljesítenie (azaz már végzett a főiskolai és mesterképzésben) a kapcsolódó területeken, és esetleg szakmai tapasztalatot szerzett a Ph.D. kutatási területein. program. Szintén bizonyítani kell az angol nyelvű kompetenciát, és sikeresnek kell lennie a nyilvános versenyben (lásd az alábbi hivatalos bejelentést).

Az olasz oktatási minisztérium akkreditációjától függ.

 • Az új hívás közzététele: 2019. május 7.
 • Alkalmazás: 2019. május 7. és július 8. között

Program oktatási nyelve:
 • Angol

6 további kurzus Free University of Bozen-Bolzano »

Utoljára frissítve Május 19, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
164 EUR
Az éves tanulmányi támogatás összege 17 000 €.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019