Hivatalos Leírás

Az astrikus részecskekép fizikájának fő célja az, hogy a részleges fizika, a nukleáris fizika és az asztrofizika, a nagy energiájú asztrofizika, a gravitáció és a kozmológia kutatásainak sikeres részvételét biztosítsa a belépési pontoknak és a tudományos és kulturális eszközöknek. Különös figyelmet fordítanak a kísérleti és fenomenológiai szempontokra. Ezenkívül a GSSI Astroparticle Physics PhD hallgatójának különleges alkalmassága lesz arra, hogy kövesse és részt vegyen a Gran Sasso Nemzeti Laboratóriumok (LNGS) kutatásában, és széles körű tudósok közösségével szerte a világon.

Az Astroparticle Physics tananyag négyéves tanulmányi és kutatási eredményekből áll. Az első évben a tanfolyamok széles választéka kiterjed a témák széles skálájára, és az év záróvizsgával zárul. A hallgatók a GSSI, az INFN Gran Sasso Nemzeti Laboratórium és / vagy az L'Aquila Egyetem tanárai egy vagy több tanára és tudósa felügyelete alatt dolgoznak egy kutatási projekten. A tanulmányok és a kutatás interdiszciplináris megközelítéseit, az ötletek és az innovációk cseréjét erősen ösztönzik.

Bizottság

Félix Aharonian (Max Planck és DIAS), Roberto Aloisio (GSSI), Veniamin Berezinsky (GSSI), Pasquale Blasi (INAF és GSSI), Eugenio Coccia (GSSI), Fernando Ferroni (Università La Sapienza Roma és INFN), Stefano Ragazzi Francesco Vissani (elnöke, Milano Bicocca és INFN), Guido Martinelli ( Università La Sapienza Roma), Antonio Masiero (Università di Padova és INFN), Sergio Petrera (Università dell'Aquila e GSSI) LNGS és GSSI).

A Gran Sasso Tudományos Intézet 34 Ph.D. Fizika, matematika, számítástechnika és társadalomtudományi ösztöndíjak.

href = "http://www.gssi.it/phd/


A Gran Sasso Tudományos Intézet (GSSI), amelyet 2012-ben alapított az L'Aquilában (Olaszország) a Nemzeti Nukleáris Fizikai Intézet (INFN) fejlettségi tanulmányokért felelős központjaként, majd 2016 márciusában alapította meg a posztgraduális oktatás, ajánlatok 34 Ph.D. a 2018/19-es tanév pozícióit.


A GSSI ( www.gssi.it ) 10 "ösztöndíjas fizika", 8 "Számítógépes tudományok matematikája, társadalom és élet tudományok", 8 "Számítástudomány" és 8 "Városi tanulmányok és regionális tudományok" 8 pályázatot hirdet . A Ph.D. összes hivatalos nyelvét. kurzusok angolul.


A ösztöndíjakat 4 évre ítélik oda, éves összegük bruttó 16.159,91 €. Minden Ph.D. a diákok ingyen szállást biztosítanak a GSSI létesítményekben és a kantinban.


A pályázatot a www.gssi.it/phd/ címen elérhető online űrlapon kell benyújtani 2018. június 20-ig, 18.00 órakor (olasz időzóna).


További információkért kérjük, keresse fel a www.gssi.it/phd/ címen elérhető pályázati felhívást, vagy írjon egy e-mailt az info@gssi.it címre.

Fizika tanfolyamok

RÉSZES FIZIKA STANDARD MODELLJA
Carlo Rubbia (GSSI és Max Planck)
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus GSSI - Gran Sasso Science Institute »

This course is Campus based
Start Date
nov. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
nov. 2019
End Date
aug. 1, 2021
Jelentkezési határidő

nov. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
aug. 1, 2021