A GSSI 31 PhD ösztöndíjat kínál, és pályázatokat kér az Astroparticle Fizika, a Természettudományok, a Társadalomtudományok, a Számítástudomány, a Városi Tanulmányok és a Regionális Tudomány doktori programjai számára.

Az összes PhD kurzus hivatalos nyelve angol.
Az ösztöndíjak 4 évre szólnak, éves összege pedig 16.159,91 € bruttó. Minden doktori hallgató ingyenes szálláslehetőséget biztosít a GSSI létesítményeiben és az étkezdében.
A kérelmet a www.gssi.it/phd/ címen elérhető online űrlapon kell benyújtani 2019. június 18-án 18 óráig (olasz időzóna, 18:00).

A Gran Sasso Tudományos Intézet (GSSI) egy nemzetközi doktori iskola és kutatási és felsőoktatási központ a fizika, matematika, informatika és társadalomtudományok területén. 2012-ben L'Aquilában (Olaszország) alapították, mint az Országos Nukleáris Fizikai Intézet (INFN) Haladó Tanulmányok Központja, majd 2016 márciusában létrehozta a posztgraduális képzést nyújtó Fejlett Tanulmányi Iskolát. A kutatók és a diákok a mindennapi együttműködés és kölcsönhatás révén lehetőséget adnak arra, hogy a GSSI valamennyi tevékenységében megismerjék a kutatási módszereket és kísérletezzenek az érdekek, az innovatív megközelítések és a multikulturális cserék szennyezésére. A mai világ bonyolultságának kezelésében elkötelezettek vagyunk a GSSI tanulmányi és kutatási területei közötti minden akadály megszüntetésében, ahol az interdiszciplinaritás és a kölcsönös megtermékenyítés mindent megtesz. Céljaink közé tartozik a tudományos eredmények terjesztése a társadalom felé és a kulturális események népszerűsítése a generikus közönség, a polgárok és az iskolák számára.

További információért kérjük, olvassa el a pályázati felhívást a www.gssi.it/phd/ címen, vagy írjon egy e-mailt az info@gssi.it címre, vagy hívja a 39 0862 4280262 számon.

Az astrikus részecskekép fizikájának fő célja az, hogy a részleges fizika, a nukleáris fizika és az asztrofizika, a nagy energiájú asztrofizika, a gravitáció és a kozmológia kutatásainak sikeres részvételét biztosítsa a belépési pontoknak és a tudományos és kulturális eszközöknek. Különös figyelmet fordítanak a kísérleti és fenomenológiai szempontokra. Ezenkívül a GSSI Astroparticle Physics PhD hallgatójának különleges alkalmassága lesz arra, hogy kövesse és részt vegyen a Gran Sasso Nemzeti Laboratóriumok (LNGS) kutatásában, és széles körű tudósok közösségével szerte a világon.

Az Astroparticle Physics tananyag négyéves tanulmányi és kutatási eredményekből áll. Az első évben a tanfolyamok széles választéka kiterjed a témák széles skálájára, és az év záróvizsgával zárul. A hallgatók a GSSI, az INFN Gran Sasso Nemzeti Laboratórium és / vagy az L'Aquila Egyetem tanárai egy vagy több tanára és tudósa felügyelete alatt dolgoznak egy kutatási projekten. A tanulmányok és a kutatás interdiszciplináris megközelítéseit, az ötletek és az innovációk cseréjét erősen ösztönzik.

Bizottság

Félix Aharonian (Max Planck és DIAS), Roberto Aloisio (GSSI), Veniamin Berezinsky (GSSI), Pasquale Blasi (INAF és GSSI), Eugenio Coccia (GSSI), Fernando Ferroni (Università La Sapienza Roma és INFN), Stefano Ragazzi Francesco Vissani (elnöke, Milano Bicocca és INFN), Guido Martinelli ( Università La Sapienza Roma), Antonio Masiero (Università di Padova és INFN), Sergio Petrera (Università dell'Aquila e GSSI) LNGS és GSSI).

A Gran Sasso Tudományos Intézet 34 Ph.D. Fizika, matematika, számítástechnika és társadalomtudományi ösztöndíjak.

href = "http://www.gssi.it/phd/


A Gran Sasso Tudományos Intézet (GSSI), amelyet 2012-ben alapított az L'Aquilában (Olaszország) a Nemzeti Nukleáris Fizikai Intézet (INFN) fejlettségi tanulmányokért felelős központjaként, majd 2016 márciusában alapította meg a posztgraduális oktatás, ajánlatok 34 Ph.D. a 2018/19-es tanév pozícióit.


A GSSI ( www.gssi.it ) 10 "ösztöndíjas fizika", 8 "Számítógépes tudományok matematikája, társadalom és élet tudományok", 8 "Számítástudomány" és 8 "Városi tanulmányok és regionális tudományok" 8 pályázatot hirdet . A Ph.D. összes hivatalos nyelvét. kurzusok angolul.


A ösztöndíjakat 4 évre ítélik oda, éves összegük bruttó 16.159,91 €. Minden Ph.D. a diákok ingyen szállást biztosítanak a GSSI létesítményekben és a kantinban.


A pályázatot a www.gssi.it/phd/ címen elérhető online űrlapon kell benyújtani 2018. június 20-ig, 18.00 órakor (olasz időzóna).


További információkért kérjük, keresse fel a www.gssi.it/phd/ címen elérhető pályázati felhívást, vagy írjon egy e-mailt az info@gssi.it címre.

Fizika tanfolyamok

RÉSZES FIZIKA STANDARD MODELLJA
Carlo Rubbia (GSSI és Max Planck)
Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus GSSI - Gran Sasso Science Institute »

Utoljára frissítve Április 20, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
aug. 1, 2021
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
aug. 1, 2021