PhD az afrikai vagy latin-amerikai tanulmányokban

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD az afrikai vagy latin-amerikai tanulmányokban

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty

A Hradec Králové Egyetem Filozófiai Karának PhD fokozatot kínál, amelyet teljes munkaidőben folytathatnak. A PhD program célja azoknak a hallgatóknak, akik mesterképzésben részesültek a politikatudományban és a kapcsolódó tudományágakban. A tanulmány az afrikai vagy latin-amerikai térség tanulmányozása és politikai tudományának áttekintése.

af

Mi az afrikai és a latin-amerikai tanulmány?

Az afrikai tanulmányok és a latin-amerikai tanulmányok doktori tanulmánya az afrikai vagy latin-amerikai szakterületen szakképzett szakemberek felkészítésére irányul. A PhD-tanulmányokat elsősorban a politikatudományi mesterképzésben vagy a kapcsolódó tudományágakban dolgozó hallgatók számára tervezték. A tanulmány elsősorban a kiválasztott régió összehasonlító kutatására összpontosít, azzal a céllal, hogy elméleti és módszertani ismereteket alkalmazzon Afrika vagy Latin-Amerika régió társadalmi, politikai és gazdasági problémáira.98065_18501_la3.jpg


Afrikai vagy latin-amerikai tanulmányi tapasztalatok

Mindkét tanulmányi program célja a kutatás és a tanítás iránt érdeklő tudósok oktatása és előkészítése, különös tekintettel az adott térségre. A tanulmány célja azoknak a diplomásoknak a felkészítése, akik elméleti és módszertani ismereteket fognak szerezni, valamint gyakorlati ismereteket szereznek egyrészt az afrikai, mind a latin-amerikai országokban működő számos partneregyetem és kutatóintézet. A hallgatóknak kiterjedt terepi kutatásra van szükségük a választott régióban, amely a doktori disszertáció témájához kapcsolódik. A külföldi tanulmányok és kutatások azonnali tapasztalatai lehetővé teszik a PhD program hallgatóinak, hogy kutatási projekteket hajtsanak végre, és jobban felszívják a tudást, és maximalizálják annak gyakorlati használatát.

af2

Pályakezdő

A diplomások szakmailag és nyelvi szempontból teljes mértékben felkészülnek a független tudományos kutatásra és oktatásra, a közintézményekben végzett munkákra, például olyan minisztériumok számára, amelyeken a választott régió, a média, a nem kormányzati szervezetek, a diplomácia, valamint más külföldi vagy otthoni intézmények területkutatási szakértők keresése.graduates


A felvételi eljárás követelményei

A doktori tanulmányok felvételének előfeltétele a sikeres diplomamunka vagy mérnöki végzettség a Politikatudományi Intézet vagy a Nemzetközi Területi Tanulmányok tanulmányi programjában. Lehetséges, hogy lehetnek alt = "a kapcsolódó vagy hasonló társadalmi vagy emberiség orientált tanulmányi programok (történelem, szociológia, antropológia, közgazdaságtan) végzősei, természetesen feltételezve a felvételi eljárás követelményeinek sikeres teljesítését a megfelelő politikai szint megnyilvánulásához és a területi tudás és a független tudományos tevékenység képessége.

A pályázó távollétében a felvételi bizottság a kutatási projektet (az értekezés tervezetének javaslatát) és más csatolt dokumentumokat veszi figyelembe. Különösen értékelik a kutatási projekt minőségét, a pályázó tudományos munkásságát, de nyelvi készségeit is. A doktorjelölt angol nyelvtudásának legalább az úgynevezett európai referenciakeret B2 szintjén kell lennie. A többi nyelv ismerete (különösen a spanyol, a portugál és a francia) jelentős előny. A tanulmányok további előfeltétele hosszú távú tartózkodás a Cseh Köztársaságban, mivel az egyéni tanulmányi tervben teljes munkaidőben kell részt venni.


af3A Jelentkezéshez csatolni kívánt dokumentumok

  • a tanúsítvány / oklevél-igazolás tanúsított példánya (kivételes esetekben legkésőbb a tanulói felvétel napján)
  • egy strukturált önéletrajz
  • legalább 2 referenciát / ajánlást a graduális egyetemen
  • egy kutatási projektjavaslatot kb. 4-5 standard oldal - a projektnek tartalmaznia kell a munka témájának és célkitűzéseinek, az elméleti keretnek, a kidolgozás módszereinek és a kapcsolódó irodalomjegyzéknek a specifikációját (a projekt témakörének meg kell felelnie az afrikai / latin -Amerikai terület)
  • a nyelvtudás megerősítése (bizonyítványok stb.) és a jövőbeli közzétételi tevékenység
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve December 2, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
3,000 EUR
évente. Scholardship: 500 € / szemeszter
Locations
Csehország - Hradec Kralove, Hradec Králové Region
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Csehország - Hradec Kralove, Hradec Králové Region
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

Philosophical Faculty

Welcome to UHK