PhD az antarktiszi tanulmányokban

Általános információk

Program leírás

A brit Antarktiszi Felmérés (BAS) a világ egyik vezető környezeti kutatóközpontja, és felelős az Egyesült Királyság Antarktiszon folyó nemzeti tudományos tevékenységéért. Az Egyesült Királyság Kutatási és Innovációs Intézete vagyunk - Természetes Környezetkutatási Tanács (UKRI-NERC).

Képzett tudományos és támogató személyzete Cambridge-ben, az Antarktiszon és az Északi-sarkvidéken található, és együtt olyan kutatásokat végez, amelyek a sarkvidékeket használják fel a Föld és annak hatása megértésének elősegítésére.

Kiterjedt logisztikai képességeivel és know-how-jával a BAS megkönnyíti a brit és a nemzetközi tudományos közösség hozzáférését az Egyesült Királyság poláris kutatási műveletéhez. Számos nemzeti és nemzetközi együttműködés, kiváló infrastruktúrával kombinálva segít fenntartani az Egyesült Királyság világelső pozícióját az antarktiszi ügyekben. Az Egyesült Királyság egyike annak a harminc országnak, amely tudományos kutatási létesítményeket üzemeltet az Antarktiszon.

A Cambridge-i Egyetemmel együttműködve a BAS PhD fokozatot kínál az antarktiszi tanulmányok terén. A hallgatók kutatási projektet folytatnak egy kutató közös felügyelete mellett a Brit Antarktiszi Felmérésben és egy egyetemi témavezetővel egy megfelelő partnerosztályon. A hallgatók székhelye általában a cambridge-i BAS. Ennek ellenére a Cambridge-i Egyetemen regisztrálják diplomájukat az egyik partner osztályon: régészet és antropológia, földgazdaság, növénytudomány, állattan, földtudomány, földrajz és Scott Polar Kutatóintézet, Alkalmazott matematika és elméleti fizika, vagy kémia.

Nyolc Polar Science for Earth Planet csapatunk az "Atmoszféra, jég és éghajlat", "Biodiverzitás, evolúció és adaptáció", "Ökoszisztémák", "Geológia és geofizika", "Jégdinamika és paleoklíma", "Palaeo környezetek, jégtakarók és Az éghajlatváltozás, a "sarki óceánok" és az "űrbeli időjárás és légkör", amelyek a tudomány széles spektrumát lefedik.

Örömmel fogadjuk a földtudományi tárgyak, fizika, kémia, matematika, biológia és kapcsolódó tantárgyak első fokozatain vagy mestereinél folytatott kutatási kérdéseket.

A brit Antarktiszi Felmérésben regisztrált összes hallgatónak van BAS és egyetemi témavezetője egy rokon tanszéken; a továbbhaladás és a vizsga követelményei a partner tanszék kutatói hallgatóira vonatkoznak.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

At the Murray Edwards College University of Cambridge, we prioritize women's educational experience and achievement by identifying and training strong supervisors and tutors. We complement this for st ... Tovább

At the Murray Edwards College University of Cambridge, we prioritize women's educational experience and achievement by identifying and training strong supervisors and tutors. We complement this for students with popular workshops on effective learning using our own peer advisers via our unique Gateway Programme. Kevesebb