Hivatalos Leírás

PhD az antropológiában és a társadalmi változásokban

Az antropológia és a társadalmi változás egy kicsi, innovatív posztgraduális osztály, különös tekintettel az aktivista ösztöndíjra, a militáns kutatásokra és a társadalmi változásokra. A néprajzi kutatási módszertanra vonatkozó egyedülálló megközelítés feloldja a kutatás és a politikai aktivizmus közötti hagyományos akadályokat, a bennfentesek és kívülállók között, valamint a kutatók és a főszereplők között. A néprajz az "általunk körülírt feltételek megteremtéséhez" eszköz. Az együttes kutatás folyamatába bevontuk a meglévő alternatívákat és a társadalmi változások lehetőségeit.

A hallgatók megtanulják, hogyan alkalmazzák a közvetlen cselekvés gyakorlatát a kutatási folyamathoz a tehetséges oktatók támogatásával. Elkezdtük megteremteni azokat a feltételeket, amelyeket leírunk, amikor a kutatás elkezdi megtestesíteni a megteremteni kívánt világ értékeit.

A programról

Programunk rendszeresen előadásokkal, konferenciákkal és workshopokkal foglalkozik a társadalmi igazságosság különböző kérdéseivel kapcsolatban, amelyek helyi és nemzetközi tudósokat, aktivistákat és művészeket hoznak létre. A programnak saját könyvkönyve van - Kairos - a PM Press kiadókkal. Az antropológia és a társadalmi változások kapcsolódnak a Benemérita Universidad Autónoma-hoz Mexikóban, így a spanyol nyelvtudású diákok ott folytathatják doktori tanulmányaikat. Tanszékünk tagja a HAU Néprajzelmélet Hálózatának, a kutatóközpontok és az antropológiai osztályok nemzetközi hálózatának

A PhD kétéves tanfolyamot, valamint vizsgákat és értekezést tartalmaz. A diákok részmunkaidős programot folytathatnak tanácsadójukkal konzultálva.

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus California Institute of Integral Studies »

Utoljára frissítve March 27, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019