PhD az antropológiában és a társadalmi változásokban

Általános információk

Program leírás

PhD az antropológiában és a társadalmi változásokban

Az antropológia és a társadalmi változás egy kicsi, innovatív posztgraduális osztály, különös tekintettel az aktivista ösztöndíjra, a militáns kutatásokra és a társadalmi változásokra. A néprajzi kutatási módszertanra vonatkozó egyedülálló megközelítés feloldja a kutatás és a politikai aktivizmus közötti hagyományos akadályokat, a bennfentesek és kívülállók között, valamint a kutatók és a főszereplők között. A néprajz az "általunk körülírt feltételek megteremtéséhez" eszköz. Az együttes kutatás folyamatába bevontuk a meglévő alternatívákat és a társadalmi változások lehetőségeit.

A hallgatók megtanulják, hogyan alkalmazzák a közvetlen cselekvés gyakorlatát a kutatási folyamathoz a tehetséges oktatók támogatásával. Elkezdtük megteremteni azokat a feltételeket, amelyeket leírunk, amikor a kutatás elkezdi megtestesíteni a megteremteni kívánt világ értékeit.

A programról

Programunk rendszeresen előadásokkal, konferenciákkal és workshopokkal foglalkozik a társadalmi igazságosság különböző kérdéseivel kapcsolatban, amelyek helyi és nemzetközi tudósokat, aktivistákat és művészeket hoznak létre. A programnak saját könyvkönyve van - Kairos - a PM Press kiadókkal. Az antropológia és a társadalmi változások kapcsolódnak a Benemérita Universidad Autónoma-hoz Mexikóban, így a spanyol nyelvtudású diákok ott folytathatják doktori tanulmányaikat. Tanszékünk tagja a HAU Néprajzelmélet Hálózatának, a kutatóközpontok és az antropológiai osztályok nemzetközi hálózatának

A PhD kétéves tanfolyamot, valamint vizsgákat és értekezést tartalmaz. A diákok részmunkaidős programot folytathatnak tanácsadójukkal konzultálva.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Kevesebb