PhD az elektromos

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Az Elektronikai, Villamosmérnöki és Számítástudományi Iskola (EEECS) célja, hogy növelje a kommunikáció, az egészségügyi szolgáltatások, az adatbiztonság és számos más kapcsolódó terület technológiáját.

Úttörő kutatás az iskola élettartama, amit a legújabb kutatási értékelési gyakorlat (RAE) bizonyít, amelyben az iskola kutatásának több mint 80% -át nemzetközi szinten kitűnőnek vagy világvezetőnek ítélték.

Az iskolán belül számos speciális kutatóközpontunk van, beleértve a Globális Kutatóintézetet, amely a Cyber Security, a Wireless és az Data Science, az Elektronikai, Kommunikációs és Informatikai Intézet (ECIT) és az Intelligens és Autonóm Gyártási Rendszerek Központja.

Az iskola jelenleg több mint 100 Ph.D. világszerte 40 országból származó diákok, és ezért élvezi a kutatói közösség számára nyújtott számos előnyt. Sok Ph.D. a diákok ösztöndíjakat és kiegészítőket kapnak. Mind az MPhil, mind a Ph.D. a programok lehetőséget biztosítanak diákjaink számára, hogy széles körű képzést nyerjenek a kutatási technikák terén.

Tanulási mód / időtartam

A regisztráció teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben történik, az Egyetem által kijelölt felügyelői csoport irányítása alatt. A doktori (Ph.D.) hároméves teljes munkaidős regisztráció után, vagy két évig az MPhil (vagy részmunkaidős egyenérték) esetében várhatóan be kell nyújtania diplomáját.

Elektromos

Szakmai akkreditációk

Az ECIT egy épületben egyesíti a nemzetközileg elismert kutatócsoportokat, amelyek a fejlett digitális és kommunikációs technológiák kulcsfontosságú területeire specializálódtak.

Ipari kapcsolatok

A CSIT egyesíti a kutatási szakembereket az olyan kiegészítő területeken, mint az adatbiztonság, a hálózati biztonsági rendszerek, a vezeték nélküli biztonsági rendszerek, az intelligens felügyeleti rendszerek; és ezen a területen a tudásátadás nemzeti referenciaként szolgál.

Az Electric Power és Energy Systems kutatás az elosztott energiaforrásokkal és az energiahálózatokba való integrációval kapcsolatos problémákra összpontosít. A klaszter az IET Power Akadémia tagja, és az egyik legjelentősebb együttműködő az egész szigeten végzett energiakutatásban.

A SoCaM elkötelezett a fejlett, integrált, nagy sebességű vezeték nélküli és páros tevékenységek tervezésében a High-Frequency Electronics, a System-on-Chip, a Signals and Systems és a Digital Signal Processing, valamint a Gigabit / sec vezeték nélküli hálózatok számára.

Karrier kilátások

Bevezetés

A karrierlehetőségekről a Ph.D. Kérjük, lépjen kapcsolatba a Mérnöki és Fizikai Tudományok Tanszékének felvételi csapatával az askEPS@qub.ac.uk címen.

Tanácsadóink - az iskolával konzultálva - szívesen adnak további információt a kutatási területéről, a lehetséges karrierlehetőségekről és a kutatási alkalmazásáról.

A tanfolyam szerkezete

Ph.D. a hallgató által választott témában az eredeti kutatásért jár. Ph.D. tanulmányok teljes (3 év) vagy részmunkaidős (6 éves) alapon végezhetők el.

A kutatócsoportokat elsődleges és másodlagos felügyelőnek nevezzük ki, aki a kutatásuk során irányítja őket.

Belépési követelmények

Érettségizni

A kutatási fokozatba való felvételhez szükséges minimális akadémiai követelmény általában az Egyesült Királyság vagy a ROI HE szolgáltató felső, második osztályú kitüntetése, vagy az Egyetem számára elfogadható megfelelő képesítés. További információért forduljon az iskolához.

Nemzetközi diákok

A nemzetközi képesítési egyenértékekkel kapcsolatos információkért tekintse meg az adott országra vonatkozó információkat.

Angol nyelvi követelmények

Szükség van az IELTS * 6,0-os pontszámra vonatkozó bizonyítékokra, legalább 5,5-el minden komponensben (* az elmúlt 2 évben).

A Belfast királynéi egyetemre (és akinek az angol nem az első nyelvük) jelentkezni kívánó nemzetközi diákoknak képesnek kell lenniük bizonyítani az angol nyelvtudásukat annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhassák tanulmányaikat vagy kutatásaikat. Az EGT-n kívüli állampolgároknak az Egyesült Királyság vízum- és bevándorlási követelményeinek (UKVI) is meg kell felelniük az angol nyelvű bevándorlási követelményeknek.

Ha meg kell javítania az angol nyelvtudást, mielőtt belépne ehhez a szakirányhoz, az INTO Queen's University Belfast számos angol nyelvtanfolyamot kínál. Ezek az intenzív és rugalmas tanfolyamok célja, hogy javítsák az angol nyelvtudásukat ebben a fokozatban.

  • Akadémiai angol: intenzív angol nyelv és tanulmányi készségtanfolyam a sikeres egyetemi tanulmányok elvégzéséhez
  • Az angol nyelv előtti angol nyelvtanfolyam: egy rövid, intenzív angol nyelvtanfolyam a Belfast királynéi egyetemen, és angol nyelvük javítására.
Utoljára frissítve márc. 2019

Az iskoláról

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is ho ... Tovább

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is home to some of the most innovative and globally significant research and teaching. It works where industry and research meet, providing the platform to spin out research into commercial opportunities and engage with industry on cutting-edge research with real-world projects such as the work with Wrightbus to produce the cleanest hybrid bus technology that powers the London Routemaster, or the pioneering work in The Institute of Electronics, Communications and Information Technology, securing our digital future through their Centre for Secure Information Technologies. Kevesebb