Read the Official Description

Az iskola kiváló kutatási lehetőségeket és berendezéseket kínál, továbbá lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy rendszeres kutatási szemináriumokon és műhelymunkákon vegyenek részt, és lehetőséget biztosítanak a diákok számára, hogy nemzetközi konferenciákon vegyenek részt a munkájuk bemutatása érdekében. Mint egy kutató hallgató az iskolában, tagja lesz egyik virágzó kutatócsoportunknak.

Kutatási területek

távközlés

A kommunikációs csoport tevékenységei a mikrohullámú és a terahertz frekvenciákra kiterjednek. Ezek közé tartozik a fotonika, az antennák és a vezeték nélküli komponensek a kommunikációs rendszerek széles köréhez. A csoport kiterjedt szoftverkutató eszközökkel rendelkezik antennaküldiókamrákkal, hálózattal és spektrumelemzőkkel milliméteres hullám frekvenciákhoz és optikai jel generáláshoz, feldolgozáshoz és méréshez. A jelenlegi kutatási témák a következők:

 • fotonikus komponensek,
 • hálózatok / vezeték nélküli rendszerek,
 • mikrohullámú és milliméteres hullámrendszerek,
 • antennarendszerek,
 • rádió-over-fiber rendszerek,
 • elektromágneses sávszedők és metamateriumok,
 • frekvencia szelektív felületek.

Intelligens interakciók

Az Intelligent Interactions csoport érdeke az információtechnika és az emberi-gép kölcsönhatások minden vonatkozásában. 2014-ben alakult meg a Kép- és Információkutató Csoport és a Digital Media Research Group egyesülése.

A csoport számos fontos alkalmazási területen nemzetközi hírnevet szerzett munkájáért. Ezek közé tartozik a képfeldolgozás és a látás, a mintafelismerés, az interakciótervezés, a társadalmi, mindenütt jelenlévő és mobil számítástechnika számos alkalmazással a biztonság és a biometria, az egészségügy, az e-tanulás, a számítógépes játékok, a digitális film és az animáció terén.

 • Szociális és érzelmi számítástechnika
 • Segéd robotika és emberi-robot interakció
 • Agy-számítógép interfészek
 • Mobil, mindenütt jelenlévő és pervazív számítástechnika
 • Érzékelő hálózatok és adatelemzés
 • Biometrikus és igazságügyi technológiák
 • Viselkedési modellek a biztonsághoz
 • Elosztott rendszerek biztonsága (Cloud Computing, tárgyak internetezése)
 • Fejlett mintafelismerés (orvosi képalkotás, dokumentum- és kézírási felismerés, állatbiometria)
 • Számítógépes animáció, játéktervezés és játéktechnológiák
 • Virtuális és megnövelt valóság
 • Digitális művészetek, virtuális beszámolók

Instrumentation and Control

A Műszerészeti és Ellenőrzési Kutatócsoport két egymást kiegészítő kutatási témában dolgozik: "Instrumentation and Control". A Csoport jelentős erőfeszítéseket tett a kihívást jelentő mérési, nyomon követési és ellenőrzési problémák megoldására az alkalmazott kutatási programokon keresztül, támogató szervek és ipar támogatásával. A csoport hosszú távú partnerséget hozott létre a villamosenergia-termelés, a gyártás és az egészségügyi iparágakkal.

A csoport szakértelme elsősorban a folyamatérzékelők, az intelligens műszerek, az intelligens állapotfigyelés, a digitális képfeldolgozás, az adatfúzió, az adatmodellezés és az erőteljes ellenőrzés és becslés területén rejlik. 2010 óta a csoport több mint 100 kutatási iratot publikált a vezető folyóiratokban és több mint 150 referált konferencia-tanulmányban a műszerek és az irányítás területén. A Kent Campus jól felszerelt Instrumentation Laboratóriumán kívül a csoport rendszeresen hozzáfér az ipari méretekhez, a teljes körű erőművekhez, kórházakhoz és klinikákhoz.

Karrier

Programjainkat számos ipari szervezetnél fejlesztettük ki, ami azt jelenti, hogy a sikeres diákok erős pozícióban vannak abban, hogy hosszú távú karriert építsenek e fontos tudományágban. Olyan készségeket és képességeket fejleszt, amelyeket a munkáltatók keresnek, beleértve a problémamegoldást, a független gondolkodást, a jelentéskészítést, az időgazdálkodást, a vezetői képességeket, a csapatmunkát és a jó kommunikációt.

Kentnek kiváló eredménye a posztgraduális foglalkoztatás: a 2015-ben végzett posztgraduális hallgatók több mint 96% -a munkát vagy további tanulmányi lehetőséget kapott hat hónapon belül.

A Kent sikerére mint a régió diákok foglalkoztathatóságának vezető intézményére építve számos lehetőséget kínál Önnek arra, hogy érdemes tapasztalatokat szerezzen, és fejlessze a munkáltatók által értékelt speciális készségeket és készségeket.

Belépési követelmények

A 2.2 vagy méltó diplomát, vagy MSc Merit vagy annál magasabb számítástechnikai, multimédiás és digitális művészetekben vagy egy kapcsolódó tervezési témában.

Minden pályázót egyedi alapon veszünk figyelembe, és további képesítéseket, szakmai képesítéseket és tapasztalatokat is figyelembe veszünk a pályázatok megvizsgálásakor.

Nemzetközi diákok

Kérjük, tekintse meg nemzetközi hallgató weboldalunkat a belépési követelmények országa és egyéb vonatkozó információk alapján.

Angol nyelvi belépési követelmények

Az egyetem megköveteli, hogy az angol nem anyanyelvi anyanyelvűek a posztgraduális diploma megszerzése előtt elérjék az írásos és beszélt angol nyelvtudás minimumszintjét. Bizonyos alanyok magasabb szintet igényelnek.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by University of Kent, School of Engineering and Digital Arts »

Last updated November 7, 2018
This course is Campus based
Start Date
Május 2019
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- A Home / EU PG Research program 2019/20 éves tandíjat még nem határozta meg a Research Councils UK.
By locations
By date
Start Date
Május 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

Május 2019

szept. 2019

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date