Az Informatikai Rendszerek Tanszék, a Business Statalt = "istics és Operations Management (ISOM) consalt =" két különböző ": az információs rendszerek és a műveletek menedzsmentje, a Department alt =" nemzetközileg elismert hiteles kutatása és a A világ első 20 országában és az ázsiai-csendes-óceáni térség első számú országa szerint a premier ISOM folyóiratokban (Information Systems Research, MIS Quarterly, Management Science és Operations Research) a Dallas University of Texas felmérésében (2009-2013) a Texas Egyetem szerint.

Az információs rendszerek oktatói (IS) divalt = "ision a felső IS folyóiratok szerkesztői testületein tartózkodnak, diákjaink Ausztráliában, Finnországban, Franciaországban, Hongkongban, Hollandiában, Szingapúrban, Nagy-Britanniában és USA, néhányan mostanra professzorok / egyetemi tanárok és a legfontosabb IS folyóiratok szerkesztõi.

A Filozófiai Doktori ( PhD ) Információs Rendszerek (IS) alt = "egy kutatóorientált diploma, amelynek célja, hogy felkészítse a hallgatókat egy kutatási és oktatási karrierre egyetemeken, kutatóintézeteken, kormányzati vagy üzleti szervezeteken belül. a technológiai menedzsment szemléletmódja, amelynek középpontjában az informatika magánszemélyekkel, szervezetekkel és társadalmakkal való gazdálkodásának, tervezésének, felhasználásának és társadalmi- gazdasági hatásának gazdasági modellezésére és magatartáskutatására összpontosítanak.A PhD (IS) program alt = " mint az MPhil (IS) program nyomon követési részét.

Kutatási Foci

A kutatás két kulcsfontosságú területe az IS divalt = "ision a következő:

Magatartáskutatás: Elsődleges érdekünk az alt = "az informatika menedzsmentjének és az informatika vezetésének és szervezeti célú felhasználásának tanulmányozása, kutatása többet vizsgál, mint csupán technológiai rendszereket vagy társadalmi rendszereket - vizsgálja a jelenségek kialakulását, amelyek a két kölcsönhatás, például az emberi-számítógép-interakció, az IT-innovációk felhasználói elfogadása, az informatikai stratégia, az elektronikus közösségek, az e-kormányzat, az e-kereskedelem és a távközlési politika, az alkalmazott módszerek közé tartoznak a felmérések, a kísérletek és a terepkutatások. pszichológia, szervezeti viselkedés, felméréstervezés, kísérleti tervezés, többváltozós statalt = "istics" stb. tanfolyamai. A leendő hallgatók kiváló analitikai képességgel és jó angol nyelvtudással rendelkeznek.

Analitikus és empirikus modellezés: A közgazdaságtan hozzájárult az IS kutatás elméleti gazdagságához és módszertani szigorához. Ilyenek például az informatika, az elektronikus kereskedelem gazdaságossága, az informatika szervezetekre és piacokra gyakorolt ​​hatása, valamint az informatikai kínálat és kereslet. Thalt = "is interdalt =" az iszkémi együttműködés lehetővé teszi, hogy segítsen megoldani a nehéz IS alt = "kérdéseket." PhD hallgatók érdeklődnek a thalt = "a terület kell venni a tanfolyamokat játékelmélet, ipari szervezet, árelmélet, ökonometria stb Előnyösek a leendő hallgatók, akiknek erős kvantitatív tudományos háttere van.

Admalt = "ission Követelmények

én. Általános Admalt = "ission Követelmények

Az admalt = "mesterképzést igénylő pályázóknak:

  • megszerzett oklevelet egy elismert intézménytől, vagy egy elismert megfelelő képesítést;

ii. Englalt = "ex Language Admalt =" ission Követelmények

El kell végeznie az Englalt = "ish nyelvi követelményeket a következő jártassági eredmények egyikével *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-Revalt = "Paper-Delivered Test 60 (teljes pontszám az olvasáshoz, Lalt =" istening és írás szakaszok)
  • IELTS (Akadémiai modul) Teljes pontszám: 6.5

* Ha az első nyelved alt = "az Englalt =" ish, és a főiskolai diplomáját vagy ezzel egyenértékű képesítését egy olyan intézmény ítélte oda, ahol az oktatóközeg Englalt = "ish, akkor lemondanak a fenti Englalt =" ish nyelv teljesítéséről követelményeknek.


Jelentkezési határidő

A részleteket lásd a http://pg.ust.hk/programs ("Alkalmazás") oldalán.

Program oktatási nyelve:
Angol

36 további kurzus The Hong Kong University of Science and Technology »

Utoljára frissítve February 6, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
42,100 HKD
évente
Deadline
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date