Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Az Információs Rendszerek Tanszék elfogadja az új hallgatók pályázatait 2019 tavaszán és 2018 őszén. A korai pályázati határidő 2018. október 31-ig tart. 2018. január 15-én az őszi alkalmazások korai pályázati határideje.

A Ph.D. A Business Administration-ben szerzett okleveles információs rendszerek fejlesztése olyan tudósok fejlesztése, akik képesek önálló kutatásra és önálló kutatásra. A program fő hangsúlyt fektet a tudományos kutatásra. Ezt szigorú tanfolyam és kutatási tevékenységek kombinációjával lehet elérni. A tanfolyam alapvető ismereteket nyújt az információs rendszerek különböző területein, és betekintést nyújt az információs rendszer kutatói számára érdeklő kutatási témákba. Tartalmaz továbbá kutatási módszertanokat és adatelemzési technikákat is. A diákok szorosan együttműködnek világhírű oktatóinkkal olyan kutatási projekteken keresztül, amelyek széles körű hatással vannak az iparra és a gazdaságra. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy kutatási eredményeit konferenciákon mutassák be, és eredményeit napilapokban tegyék közzé. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy egy vagy több osztályt önállóan oktassanak.

Van egy nagyon jól teljesített kar, amely nemzetközileg elismert a kutatási eredmények. Kutatási érdeklődésük magában foglalja az információs rendszerek fejlesztését, telepítését, felhasználását és hatását üzleti szervezetekben, valamint a társadalomban dolgozó technikai, vezetői és szervezési kérdésekben. Az aktuális érdeklődés egyik legfontosabb területe: a számítógépes biztonság, a közösségi média, a nagy adatok és fejlett elemzések, a szöveg és az adatbányászat, az intelligens információs rendszerek, a mobil számítástechnika és a döntéshozatal, az egészségügyi IT, az informatika fejlesztése, a szervezeti tudásmenedzsment és mások. Kérjük, látogasson el a kari honlapunkra, hogy többet tudjon meg az egyéni oktatók érdeklődési köréről.

A pályázóknak olyan informatikai rendszerekkel, számítástechnikával vagy kapcsolódó területekkel rendelkező pályázóknak kell pályázniuk, akik a főiskolai professzorok és kutatók iránt törekszenek.


Felvételi követelmények

Belépés a Ph.D. program alapja a befejezése a általános felvételi követelmények a diplomás felvételi. Ph.D. a program felvételi, a pontszám a Graduate Management felvételi tesztet (GMAT) vagy Graduate Record vizsgát (GRE), és a rekord az egyetemi és mester szintű tudományos teljesítményre van szükség. Azoknak a hallgatóknak, akiknek az angol nem az anyanyelvük, legalább 550-es TOEFL pontszámot kell elérniük. A TOEFL-t nem lehet lemondani, még akkor sem, ha egy diák egy amerikai egyetemen végzett mesterképzést. A beiratkozási vizsga szóbeli részéhez tartozó minimális elfogadható szintek alá eső nemzetközi pályázók beiratkozhatnak azzal a feltétellel, hogy angol nyelvvizsgát vagy UT Arlington Graduate English Skills Programot teljesítenek a diplomás tanfolyam megkezdése előtt. A pályázókat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be pályázatot, amely kiemeli a szakmai és személyes teljesítményeket, a nyelvi képességeket, a számítógépes szakértelmet és a vezetői tapasztalatokat. Célkitűzés, amely leírja a pályázó tudományos és szakmai hátterét, kutatási érdeklődését és az UTA Ph.D. A program része az alkalmazásnak.

Több kritériumot alkalmaznak a felvételi döntések meghozatalához. A kvantitatív intézkedések magukban foglalják a pályázó GMAT vagy GRE pontszámát és fokozat-pont átlagát az egyetemi és a mesterképzésben, amit a Graduate Admissions számít. Nem használunk képletet, sem súlyokat nem rendelünk ezekhez a tényezőkhöz. Nincsenek minimális pontszámok a GMAT vagy GRE számára a felvételhez szükségesek, és nincsenek vágási pontszámok a fokozatpont-átlagokban. A szabványosított vizsgálati pontszámot (GMAT vagy GRE) nem használják fel egyetlen kérelmező felvételi döntésének kritériumaként.

Ph.D. a felvételi döntéseket egy olyan bizottság végzi, amelyet a fő koordinátor lát el a pályán, amelyet a pályázó szakosodni kíván (menedzsment, pénzügy stb.). Ezek a bizottságok rendszerint számos tényezőt (oktatási célokat, ajánlóleveleket stb.) Számítanak fel a kvantitatív mérések mellett a döntés meghozatalához. Minden diák, aki erős pályázatot szeretne a Ph.D. programot arra ösztönzik, hogy kutatási tapasztalatokat nyerjen olyan tevékenységek révén, mint kutatói asszisztens a kar tagjai számára, mesterképzés és / vagy akadémiai konferenciákon való bemutatás. A kutatási módszerek és a fejlett statisztikák kurzusainak erőteljes teljesítménye szintén pozitívnak tekinthető. Azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének többet megtudni a befogadási folyamatról az üzleti adminisztráció egy adott területére, arra bíznak, hogy vegyék fel a kapcsolatot a terület fő koordinátorával.

A felvételi döntések kategóriái

A pályázó feltétlenül be van jelentkezve, ha minden megfontolásra váró tényező igen erős potenciált jelent az egyetemi hallgatók számára. Ha több tényező jelzi a potenciális hiányt, a felvétel megtagadható. A doktori programban a doktori felvétel nem áll rendelkezésre.

A befogadásra vonatkozó ideiglenes döntés akkor adható meg, ha a kérelmező teljesíti a feltétlen befogadási feltételeket, de a pályázó adatai nem érkeztek meg a doktori pályázatokon (pl. A hivatalos vizsgálati eredmények nem érkeztek meg). A halasztott döntés akkor tehető meg, ha a kérelmező iratai nem eléggé teljesek ahhoz, hogy elfogadják vagy elutasítsák a döntést.


Tandíj és költségek

2018 őszi diplomás nem rezidens oktatás és díjak

2018 őszi diplomás rezidens tandíj és díjak


A nemzetközi hallgatók pénzügyi dokumentumok / nyilatkozatok benyújtását szeretnék benyújtani, ugyanúgy, mint pályázati anyagok benyújtását.

Nemzetközi pénzügyi kimutatás


Alkalmazási prioritásaink:

Ősz: március 15
Tavasz: október 15
Nyár: április 1


A pályázatokat a közzétett elsőbbségi dátum után fogadják el minden egyes kifejezésre vonatkozóan, de a befogadás garantált megfontolásáért kérjük, hogy a jelentkezés és a kapcsolódó anyagok a prioritási dátum szerint küldje el. Azonban fontos, hogy a tervezett kezdési időpont előtt jóval alkalmazhatóak legyenek program-specifikus finanszírozási lehetőségek, például asszisztensi és ösztöndíjak. Ne feledje, hogy a részlegek alkalmazásának feldolgozási ideje nagyban változik, és egyes programok legfeljebb egy évig igényelnek alkalmazásokat.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus University of Texas Arlington »

Utoljára frissítve August 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
10,126 USD
10,126 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (félóránként 9 óra). 4,577 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (szemeszterenként 9 órát vesz igénybe).
Deadline
Kérj Információt
application priority deadline
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
End Date
Május 10, 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
Start Date
jan. 2020
End Date
dec. 12, 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
End Date
Május 10, 2019

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
application priority deadline
End Date
dec. 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal