PhD az információs rendszerekben

University of Texas Arlington

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

PhD az információs rendszerekben

University of Texas Arlington

Az Információs Rendszerek Tanszék elfogadja az új hallgatók pályázatait 2019 tavaszán és 2018 őszén. A korai pályázati határidő 2018. október 31-ig tart. 2018. január 15-én az őszi alkalmazások korai pályázati határideje.

A Ph.D. A Business Administration-ben szerzett okleveles információs rendszerek fejlesztése olyan tudósok fejlesztése, akik képesek önálló kutatásra és önálló kutatásra. A program fő hangsúlyt fektet a tudományos kutatásra. Ezt szigorú tanfolyam és kutatási tevékenységek kombinációjával lehet elérni. A tanfolyam alapvető ismereteket nyújt az információs rendszerek különböző területein, és betekintést nyújt az információs rendszer kutatói számára érdeklő kutatási témákba. Tartalmaz továbbá kutatási módszertanokat és adatelemzési technikákat is. A diákok szorosan együttműködnek világhírű oktatóinkkal olyan kutatási projekteken keresztül, amelyek széles körű hatással vannak az iparra és a gazdaságra. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy kutatási eredményeit konferenciákon mutassák be, és eredményeit napilapokban tegyék közzé. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy egy vagy több osztályt önállóan oktassanak.

Van egy nagyon jól teljesített kar, amely nemzetközileg elismert a kutatási eredmények. Kutatási érdeklődésük magában foglalja az információs rendszerek fejlesztését, telepítését, felhasználását és hatását üzleti szervezetekben, valamint a társadalomban dolgozó technikai, vezetői és szervezési kérdésekben. Az aktuális érdeklődés egyik legfontosabb területe: a számítógépes biztonság, a közösségi média, a nagy adatok és fejlett elemzések, a szöveg és az adatbányászat, az intelligens információs rendszerek, a mobil számítástechnika és a döntéshozatal, az egészségügyi IT, az informatika fejlesztése, a szervezeti tudásmenedzsment és mások. Kérjük, látogasson el a kari honlapunkra, hogy többet tudjon meg az egyéni oktatók érdeklődési köréről.

A pályázóknak olyan informatikai rendszerekkel, számítástechnikával vagy kapcsolódó területekkel rendelkező pályázóknak kell pályázniuk, akik a főiskolai professzorok és kutatók iránt törekszenek.


Felvételi követelmények

Belépés a Ph.D. program alapja a befejezése a általános felvételi követelmények a diplomás felvételi. Ph.D. a program felvételi, a pontszám a Graduate Management felvételi tesztet (GMAT) vagy Graduate Record vizsgát (GRE), és a rekord az egyetemi és mester szintű tudományos teljesítményre van szükség. Azoknak a hallgatóknak, akiknek az angol nem az anyanyelvük, legalább 550-es TOEFL pontszámot kell elérniük. A TOEFL-t nem lehet lemondani, még akkor sem, ha egy diák egy amerikai egyetemen végzett mesterképzést. A beiratkozási vizsga szóbeli részéhez tartozó minimális elfogadható szintek alá eső nemzetközi pályázók beiratkozhatnak azzal a feltétellel, hogy angol nyelvvizsgát vagy UT Arlington Graduate English Skills Programot teljesítenek a diplomás tanfolyam megkezdése előtt. A pályázókat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be pályázatot, amely kiemeli a szakmai és személyes teljesítményeket, a nyelvi képességeket, a számítógépes szakértelmet és a vezetői tapasztalatokat. Célkitűzés, amely leírja a pályázó tudományos és szakmai hátterét, kutatási érdeklődését és az UTA Ph.D. A program része az alkalmazásnak.

Több kritériumot alkalmaznak a felvételi döntések meghozatalához. A kvantitatív intézkedések magukban foglalják a pályázó GMAT vagy GRE pontszámát és fokozat-pont átlagát az egyetemi és a mesterképzésben, amit a Graduate Admissions számít. Nem használunk képletet, sem súlyokat nem rendelünk ezekhez a tényezőkhöz. Nincsenek minimális pontszámok a GMAT vagy GRE számára a felvételhez szükségesek, és nincsenek vágási pontszámok a fokozatpont-átlagokban. A szabványosított vizsgálati pontszámot (GMAT vagy GRE) nem használják fel egyetlen kérelmező felvételi döntésének kritériumaként.

Ph.D. a felvételi döntéseket egy olyan bizottság végzi, amelyet a fő koordinátor lát el a pályán, amelyet a pályázó szakosodni kíván (menedzsment, pénzügy stb.). Ezek a bizottságok rendszerint számos tényezőt (oktatási célokat, ajánlóleveleket stb.) Számítanak fel a kvantitatív mérések mellett a döntés meghozatalához. Minden diák, aki erős pályázatot szeretne a Ph.D. programot arra ösztönzik, hogy kutatási tapasztalatokat nyerjen olyan tevékenységek révén, mint kutatói asszisztens a kar tagjai számára, mesterképzés és / vagy akadémiai konferenciákon való bemutatás. A kutatási módszerek és a fejlett statisztikák kurzusainak erőteljes teljesítménye szintén pozitívnak tekinthető. Azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének többet megtudni a befogadási folyamatról az üzleti adminisztráció egy adott területére, arra bíznak, hogy vegyék fel a kapcsolatot a terület fő koordinátorával.

A felvételi döntések kategóriái

A pályázó feltétlenül be van jelentkezve, ha minden megfontolásra váró tényező igen erős potenciált jelent az egyetemi hallgatók számára. Ha több tényező jelzi a potenciális hiányt, a felvétel megtagadható. A doktori programban a doktori felvétel nem áll rendelkezésre.

A befogadásra vonatkozó ideiglenes döntés akkor adható meg, ha a kérelmező teljesíti a feltétlen befogadási feltételeket, de a pályázó adatai nem érkeztek meg a doktori pályázatokon (pl. A hivatalos vizsgálati eredmények nem érkeztek meg). A halasztott döntés akkor tehető meg, ha a kérelmező iratai nem eléggé teljesek ahhoz, hogy elfogadják vagy elutasítsák a döntést.


Tandíj és költségek

2018 őszi diplomás nem rezidens oktatás és díjak

2018 őszi diplomás rezidens tandíj és díjak


A nemzetközi hallgatók pénzügyi dokumentumok / nyilatkozatok benyújtását szeretnék benyújtani, ugyanúgy, mint pályázati anyagok benyújtását.

Nemzetközi pénzügyi kimutatás


Alkalmazási prioritásaink:

Ősz: március 15
Tavasz: október 15
Nyár: április 1


A pályázatokat a közzétett elsőbbségi dátum után fogadják el minden egyes kifejezésre vonatkozóan, de a befogadás garantált megfontolásáért kérjük, hogy a jelentkezés és a kapcsolódó anyagok a prioritási dátum szerint küldje el. Azonban fontos, hogy a tervezett kezdési időpont előtt jóval alkalmazhatóak legyenek program-specifikus finanszírozási lehetőségek, például asszisztensi és ösztöndíjak. Ne feledje, hogy a részlegek alkalmazásának feldolgozási ideje nagyban változik, és egyes programok legfeljebb egy évig igényelnek alkalmazásokat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve August 29, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 14, 2019
aug. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
10,126 USD
10,126 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (félóránként 9 óra). 4,577 dollár szemeszterenként nem rezidensek számára (szemeszterenként 9 órát vesz igénybe).
Information
Deadline
Kérj Információt
application priority deadline
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Arlington, Texas
Kezdet : jan. 14, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
application priority deadline
A befejezés dátuma dec. 12, 2019
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
application priority deadline
A befejezés dátuma Május 10, 2019
Dates
jan. 14, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Arlington, Texas
Jelentkezési határidő Kérj Információt
application priority deadline
A befejezés dátuma dec. 12, 2019
aug. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Arlington, Texas
Jelentkezési határidő Kérj Információt
application priority deadline
A befejezés dátuma Május 10, 2019
Videók

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal