PhD az integrált és transzperszonális pszichológiában

Integrális és transzperszonális pszichológia (ITP) programunk egyike azon kevés embereknek, akik a világon kínálnak egy online doktort a pszichológia egészének szemléletében. Programunk egyedülálló kutatóorientált megközelítésében is, amely szisztematikus tudásépítésre és a terület előrehaladására irányul.

Az egész személyi pszichológia kiterjeszti a hagyományos nyugati pszichológia horizontjait olyan misztikus és spirituális megközelítésekre, amelyek átalakítják az emberi tudatot. A pszichológiát egy olyan átfogó keret részeként is vizsgálja, amely magában foglalja a test, a közösség, a társadalom és a világ élő rendszereit, mint az evolúció folyamatait összekapcsolva egy élő, légző kozmoszban. Ebből a szemszögből a tudományos munkát ugyanolyan szigorúan folytathatják, mint a szokásos megközelítések, de lehetővé válik olyan új és érdeklődő kutatási kérdések feltárása, amelyek közel állnak annak a szívéhez, ami emberi.

A programról

A doktori fokozat olyan szakemberek számára készült, akik szeretnék fokozni a megbízólevelüket, új értelmet nyernek munkájukban, elmélyíthetik készségeiket, vagy hozzájárulhatnak szakterületük alakításához. Olyan diákok számára is, akik a tudás kiterjedtségét kívánják elsajátítani az oktatásban, tanácsadásban vagy az egyének munkájában. A program egy holisztikus idegtudományi tervezett kutatólaboratóriumhoz kapcsolódik, egy párhuzamos tudományos folyóirat, amelyet részben a hallgatók és a felsőoktatásban dolgozó szakemberek állítanak elő, akik a diákok kutatásának irányításához rendelkezésre állnak.

A dolgozó szakemberek igényeit kielégítő programot online formában kínálják. Évente kétszer, a diákok és a kar találkozik lakossági intenzívek a San Francisco Bay Area.

Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus California Institute of Integral Studies »

Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019