PhD az oktatásban

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Gyorsított éteres doktori fokozat

Már megszerezte az okleveles oktatást? Ha valaha el akar jutni egy jól fizető karrierre az oktatásban, akkor az önéletrajzának rendelkeznie kell ezzel a diplomával. De ez nem azt jelenti, hogy itt kellene megállnia.

Az iskolák és a vállalatok az oktatási szakemberek két legnagyobb foglalkoztatója. Évente több ezer álláspályázatot kapnak a mesterdiplomáktól. Annak ellenére, hogy sok remek munkahely van az oktatás területén, még többen jelentkeznek ezekre a munkákra. Ezek olyan emberek, akiknek is van diplomájuk.

Ha ki akarsz tűnni a többi álláspályázó közül, akkor az oktatás doktorává kell válnod. Nincs annyi oktatási doktor, mint annyi oktatómester. Tehát, ha ön egy önéletrajzánál doktori fokozattal rendelkező munkaadóhoz érkezik, akkor az Ön pályázata prioritást élvez.

Amikor oktatási doktor vagy, ez azt jelenti, hogy megvan a jogosítványod egy iskola, egyetem vagy egy egész iskolai körzet vezetésére. Természetesen némi szakmai tapasztalatot kell szereznie tanárként vagy tanárként. De ahogy továbbmész a létrán, egyszer csak egyetemi dékán vagy iskolaigazgató szerepébe kerülhetsz.

American International Theism University olyan fejlett és gyorsított képzési programot kínál, amely arra ösztönzi a hallgatókat, hogy 12 hónap alatt oktatási doktorokká váljanak. Ha már rendelkezik oktatási mesterdiplomával, akkor majdnem a képzés vége felé jár. Csak tovább egy kicsit, és orvos lesz belőle, mielőtt tudná.

Valamennyi tanfolyamunkat és fokozatunkat a Nemzetközi Iskolák, Főiskolák és Egyetemek Akkreditációs Szolgálata akkreditálja. Világszerte számos oktatási intézmény ismeri ezt a szervezetet. Az ASIC-akkreditációval rendelkező doktori fokozat nagyon értékesnek bizonyul majd, ha az érettségi után oktatási munkára jelentkezik.

A tanfolyamok a következők:

Amikor elvégzi ezeket a tanfolyamokat, minden értékes eszközzel rendelkezni fog, amelyek az oktatásban betöltött vezetői pozíciók kezeléséhez szükségesek. Ezt akarják látni az iskolák és a vállalatok az emberek alkalmazásaiban. Ha be tudja bizonyítani a munkaadóknak, hogy rendelkezik ezekkel a képességekkel, akkor azonnal fel akarják venni.

American International Theism University egyike azon kevés akkreditált egyetemeknek a világon, amely megfizethető doktori fokozatokat kínál az interneten keresztül. Nem csak, hanem gyorsított szakok is. Ez azt jelenti, hogy ha 24 hónap helyett 12 hónap alatt szeretné megszerezni a doktori fokozatot, akkor megteheti. Csak arra lenne szükséged, hogy főállású online hallgatóvá válj egyetemünkön.

A megfizethetőség egy másik mozgatórugó, amiért olyan sok hallgató választja doktori fokozatát az American International Theism University . A tandíj 7350 dollár a teljes doktori programra.

Ha belegondolunk, hogy a legtöbb egyetem 30 000–100 000 dollárt számít fel a doktori fokozat megszerzéséért, akkor itt igazi alku jut. A legjobb az, hogy a diplomáink akkreditáltak, tehát ugyanolyan értékűek, mint a drágább egyetemek más doktori fokozatai.

142862_pexels-photo-3762806.jpeg

Szükséges osztályok

 • EDUD 810 - Az amerikai oktatás története
 • EDUD 870 - Globalizáció és oktatás
 • EDUD 895 - A tanulás elméletei
 • EDUD 920 - Technológia az oktatásban
 • EDUD 930 - A távoktatás alapjai
 • EDUD 950 - Kutatási módszerek az oktatásban
 • EDUD 960 - Emberi erőforrások az oktatásban
 • EDUD 971 - A gyógypedagógiai kérdések
 • EDUD 973 - Oktatási vezetés
 • EDUD 979 - Oktatási törvény és etika
 • EDUD 1000 - Diplomás projekt / Szakdolgozat

Kurzusinformációk

Az AITU oktatási programokat kínál, amelyek felkészítik a hallgatókat vallási hivatásokra, mint miniszterek, szakemberek vagy laikusok a szolgálatban. Nem vallásos programjaink között szerepel a tanácsadás, a teizmus, az oktatás, az üzleti ügyintézés, a zene, a képzőművészet, a médiakommunikáció vagy a szociális munka.

 • A végzettség hossza: Legfeljebb 3 év
 • Feltételek: Mesterképzés oktatási vagy ehhez kapcsolódó területen.
 • Tandíj: 7 350 dollár
 • A tanfolyam teljesítési ideje: 6-15 hét minden tanfolyamra
Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine a ... Tovább

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine arts, media communications, or social work. Kevesebb