PhD filozófia, kozmológia és tudat

California Institute of Integral Studies

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD filozófia, kozmológia és tudat

California Institute of Integral Studies

A Filozófia, Kozmológia és Tudat (PCC) PhD program célja, hogy megteremtse a vezető szerepet a mélységes, progresszív, a társadalmi intézmények és az egyéni tudatosság átalakulásához. A PCC elkötelezett az emberi faj újragondolására, mint a Föld közösségének kölcsönösen erősítő tagjaként.

A PCC olyan intellektuálisan bevont embereket vonz, akik arra törekszenek, hogy értelmes módokat találjanak arra, hogy fejlesszék ajándékaikat a világ jövője érdekében. A nyugati szellemi és szellemi hagyományok egyik legerősebb ötleteire támaszkodva, az ázsiai spirituális filozófiákról és az őshonos világnézetekről szóló ismeretekkel együtt, a PCC kari egy multidiszciplináris tanfolyamot épített fel, hogy felgyorsítsa az egyes diákok útját saját vezetői szerepébe.

A program célja, hogy ösztönözze a gondos cselekvést azzal, hogy hangsúlyozza annak fontosságát, hogy az elméleti tanulmány és a gondolkodás összekapcsolása a gyakorlati beavatkozással a világon. A program támogatja azokat, akiket a földi közösség példátlan evolúciós kihívásainak való megfelelésre hív fel azzal, hogy szigorú és támogató tanulási közösséget kínálnak, ahol a résztvevők vezetőiként megtalálhatják hangjukat és jövőképüket.

A programról

PhD hallgatók teljesítik a tanfolyamokat, vizsgákat és disszertációt.

A doktori koncentrációban beiratkozott hallgatóknak, akik nem rendelkeznek a Filozófia, a Kozmológia és a Tudatosság CIIS MA- CIIS , további 18 egységet kell tennie (mínusz egyenértékűség) az MA-tanterv központi részéből.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve March 27, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - San Francisco, California
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - San Francisco, California
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt