A Hradec Králové Egyetem Filozófiai Karának Ph.D. Főiskolai végzettség, amelyet teljes munkaidőben folytathatnak. A Ph.D. programot olyan hallgatók számára tervezték, akik filozófia és kapcsolódó tanulmányi tudományok mesterképzését szerezték.

dc

Mi a filozófiai tanulmány?

A Ph.D. A Philosophy-ban végzett tanulmány célja, hogy magas színvonalú oktatási és kutatási tréninget biztosítson a kortárs filozófia területén, különös tekintettel a társadalomtudományok filozófiájára. A Ph.D. A tanulmány célja a filozófia vagy a kapcsolódó tudományágak mesterképzése.

Pályakezdő

A diplomások szakmai és nyelvi szempontból teljesen felkészültek a független tudományos kutatásra és oktatásra, a közintézményekben, a médiában, a nem kormányzati szervezetekben végzett munkában.

Pénzügyi feltételek

Magántulajdonban lévő Ph.D. a diák évente 3 000 eurót fizet, amely legfeljebb két részletre osztható (az első, legkésőbb november végéig kifizetendő 1,500 € részlet, a másik részlet legkésőbb március végéig fizetendő) .

Bizonyos feltételek mellett 430 euró havi ösztöndíjra jogosult.

Ezek a feltételek a következők:

  • Az első tanulmányi időszakra vonatkozóan: a pályázót be kell fogadni és be kell vonni egy tanulmányi programba, és a Fióktelepnek értékelnie kell a Ph.D. tézisprojektet minden jóváhagyott projekt legjobb vagy második legjobbjaként (csak évente két pályázó nyerhet ösztöndíjat).
  • A második tanulmányi időszakra: legkésőbb az adott tanév január végéig a Ph.D. a hallgatónak be kell nyújtania egyéni tanulmányi tervét (ISP), amely magában foglalja a vizsgák, kreditek és publikációs tevékenység ütemezését.
  • Minden további vizsgálati kifejezésnél: A Ph.D. hogy megfeleljen saját internetszolgáltatójának. Ezt a megfelelést rendszeresen ellenőrzi a Fióktelep.
  • Az ösztöndíj fenntartásának alapvető feltétele a szülői osztály és a kar (pl. Konferenciákon, tanításban stb.) Való részvétel.

gj

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus University of Hradec Králové, Philosophical Faculty »

Utoljára frissítve December 17, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Price
- évente.
Helyszínek szerint
Dátum szerint

Philosophical Faculty

Welcome to UHK